Mit csináljak? Egyre többet gondolkozom öngyilkosságon.
Azért téged pécéztek ki mert gyengének mutatod magad. Amit gondolsz, átélsz az látszik ám kivulrol is. A testbeszéded mindent elárul és olyan jeleket kuld a "támadó"/"kipcéző" felé amiket ő tudattalanul keres. Látszik a járásodon, a tartásodon, látszik az arcodon, az üléseden a gesztusaidon.
űSzerintem keress valami hobbit amit szeretsz, majd ki a szabadba, menj el lovagolni, futni biciklizni, sportolj valamit. Vagy fess, rajzolj, tanulj hangszeren, ha más nem akkor írj blogot, attól megváltozik az életed.
A világ nem csak ebből áll. Meg kell tanulnod levezetni a feszültséget, az érzelmeidet.
Ezt kellene csinálnod;)
Nekem barátaim sincsenek, 16 éves fiú vagyok, 3-4x akartam öngyilkos lenni, szintén nincsenek céljaim az életben pl. tanulás terén, hogy mi akarok lenni, családot nem akarok. A középiskola első osztályát most fogom harmadszorra újra járni kb. nyári szünetben egész nap feküdtem, nem voltam sehol most meg eltelt és megint kezdődik előröl az iskola.. borzalmas.
Nézd meg ezt a filmet ez hátha segít: http://www.youtube.com/watch?v=N1S2bGh9hGc
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!