Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mit csináljak? Egyre többet...

Mit csináljak? Egyre többet gondolkozom öngyilkosságon.

Figyelt kérdés
Szóval. Sokszor eszembe jutott már.. Régebben is. De mindig arra gondoltam „jaj a család,a barátok mindenkinek hiányoznék, meg még előttem az élet” Igen,de szörnyen érzem magam itt. Nem érzem magam ide valónak,ebbe a világba.. Undorodom tőle egyszerűen.Talán azért is mert a saját apám utál.Így tengtek lengtek a napjaim,és elvoltam de mikor egyedül voltam mindig eszembe jutott hogy tulajdonképpen minek is élek?! De elhesegettem a gondolatot. Majd egyre több barátom kezdtem el csak úgy elveszíteni..(PL az egyik fiúnak barátnője lett és azóta nem szól hozzám és nem is köszön..pedig nagyon jóba voltunk)..Majd összejöttem egy fiúval aki előtte elég jó barátom volt.Két hónap után elég jól összevesztünk és azt mondta „Fölkötheted magad!” és azóta szüntelen erre gondolok! Ebben az évben két olyan ember halt meg akit nagyon nagyon szerettem,múlt héten molesztáltak a buszon. 2-3 hete pedig majdnem leszúrtak…..Csak nem értem mért éljek?! Mégis minek?! Nincsenek céljaim,és nincs semmi amit megakarok valósítani.Csak vagyok.. Amikor egyedül vagyok mindig csak sírok. És utálom magamat. mit kéne csináljak?

2012. aug. 10. 20:05
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Ha szeretsz villamosozni, akkor inkább olvasd el ezt az öngyilkos gondolatok helyett!

[link]

2012. aug. 12. 01:42
 12/14 anonim ***** válasza:

Írtad , hogy undorodsz a világtól. Menj el vidékre. ott sokkal kedvesebbek az emberek. Beszélhetnél valakivel személyesen. úgy jobban tudnak segíteni.

Utálod magadat? Változz meg! Mingyárt szebb az élet ha megcsináltad amit szeretnél.Ejtőernyőzés, Eifel torony ,tanulj meg szaltózni gitározni és még annyi dolog van amiért érdemes élni.

Én is öngyilkos akartam lenni de egy pszichológus segített. azóta teljesen másképp látom a világot és nem is tudom ,hogy jutott eszembe ekkora hülyeség.

2012. aug. 12. 18:06
 13/14 anonim ***** válasza:
Köszi 11-es!
2012. aug. 12. 21:15
 14/14 Kameko-san válasza:
Írtad, hogy nincs célod az életben. Találj magadnak egyet! Ha van valami ami ösztönöz az életre az segít. Találj valami hobby-t, hogy ne mindig csak sírj!
2012. aug. 21. 15:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!