Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van más megoldás az öngyilkosságon kívül?
19 éves fiú vagyok, és sajnos homoszexuális. Egészen múlt hónapig titkoltam, de már nem bírtam tovább, ezért a legjobb barátaimnak (3 lány és egy fiú) valamint anyukámnak végül bevallottam. Ők jól fogadták, és azt mondták, hogy mindenben támogatnak.
De egész egyszerűen én ezt nem bírom megemészteni, nem tudok így élni. El tudjátok képzelni mennyire szörnyű érzés az, hogy fiú létedre más fiúk tetszenek? Undorodom magamtól. Már évek óta úgy telnek a napjaim, hogy egyfolytában csak sírok, és nem bírom elfogadni. Nem akarok ilyen lenni. Ha nem lehetek normális, akkor inkább ne is legyek.
Azzal nyugtattak, hogy majd jön egy srác egyszer, és minden jobb lesz. Szörnyű érzés volt még hallani is, hogy azt kell mondaniuk, hogy egy "srác"... Egy fiúnak egy lány kéne jöjjön, nem egy srác. Mégis, nem vonzódom kicsit sem a lányokhoz.
Most pedig egyre rosszabb, van egy fiú a munkahelyemen, aki nagyon brutálisan megtetszett, és sajnos elég jóban is vagyunk. Nem akarom ezt. Nem akarom, hogy fiú létemre azon gondolkodjak, hogy de jól néz ki ez a fiú, és bár megérinthetném, megölelhetném. Fiú vagyok, nem tehetem. De mégis mindig rajta jár az agyam, mindig látom magam előtt. Nem bírom már. Minden nap úgy dolgozom, hogy ég a szemem az előző napi sírástól.
Nem bírom már. Amúgy amatőr író vagyok, és mint látjátok, két összefüggő értelmes mondatot nem vagyok képes leírni. Kavarognak a gondolatok... Sokszor öngyilkos akartam lenni, de gyáva vagyok, az utolsó pillanatban mindig megtorpantam.
Mit tegyek? Nem fogok tudni megszabadulni az érzésektől, ugye? Hiába is akarom...
Én sem akartam ezt a keresztet, Jézus se a sajátját és még sokan mások se akarták felvenni és cipelni egy életen át a keresztjüket. Ezzel együtt kell élnünk, mint aki egy baleset után nem tud többé járni.
Ez a sorsod.
Nos legelőször is keress meg egy szakembert, az öngyilkossági gondolatok messze nem normálisak, függetlenül attól, hogy meleg vagy-e vagy sem.
Valószínűleg depressziós vagy, amit ez a helyzet is kiválthatott, ez viszont már orvosi segítséget igényel. Valószínűleg ha sikerül a depressziót kikezelni, sokkal könnyebben el fogod fogadni a homoszexualitást is.
A hiba nem benned van, hanem a környezetedben ha elhitették veled hogy szörnyű a saját nemedet szeretni. Remélem egy nap megtalálod azt a férfit aki mellett fel mered vállalni önmagad, és boldog leszel.
Amatőr író vagy? Publikálsz valahol?
Hű, kisfiam ez nem jó így!
Nincs semmi szégyelni való abban hogy meleg vagy és a fiúk vonzanak.
Nagy Sándor is meleg volt.
Fél Hollywood meleg csak nem vallja be!
Előbb utóbb el fogod magad fogadni, valószínűleg olyan környezetben szocializálódtál hogy mást vésődött beléd mint helyes.
Pedig az a helyes szerintem legalábbis ami neked jó.
Ne fojtsd el magadban.
Pláne ne fojtsd el magadban mert van a Földön rajtad kívül kb 500 millió meleg pasi!
Neked nincs okod hogy félj, nem úg ymint egy Ázsiai orszgában élőnek...
Ha az a fiú tetszik akkor beszélj vele egy randit, és hagyd hogy megcsókoljon, csókold meg ereszd ki a gőzt, és feküdj le vele.
Higgy nekem hogy szép lesz!
Jó lesz!
És máhogy fogod látni a világot!
Amúgy a 'művészlelek" írók, énekesek, zenészek, divattervezők, fényképészek, színészek, rendezők között sokkal több a homosexuális, vagy leszbikus mint mondjuk a pénztáros, ápolónő, általános iskolai tanár között...
Nagyon sok meleg tehetség van akik nélkül a világ üresebb lenne, jópár csodálatos zeneszámmal, filmmel, ruhakollekcióval, koncerttel, festménnyel és egyéb alkotással.
Gondolj a melegekre úgy mint nagyon tehetséges de sokáig kitaszított emberekre.
Rossz volt a környezet amiben tinivé váltál még akkor is ha anyukád megengedő és jól fogadja.
Szerintem depressziós vagy és fel kéne keresned egy pszihológust!
A legtöbb férfi amikor ráébred a melegségére vesz egy nagylevegőt és mosolyog hogy végre rájött.
Ez a fajta önmarcangolás nem természetes, nem egészséges.
Jó érzés, hogy itt nem a kirekesztő homofóbok találtak meg. Köszönöm a válaszaitokat!
Természetesen szívesen megcsókolnám én, de ő hetero. Ezért is vagyok ilyen elkeseredett. Bár így legalább nem teszek semmi olyat, amit később megbánnék.
Ezen felül, én nem tudom elképzelni magam egy meleg kapcsolatban. Ijesztőnek tűnik. Ők pl. nem tudnak szexelni (legalábbis nem úgy, mint férfi és nő, a férfi férfi "szex" eléggé undorítónak tűnik, bár én még csókolózni sem csókolóztam sosem, szóval ki tudja mi milyen érzés).
Még melegnek is béna vagyok.
Mindenki béna az elején...
Nem undorító a férfi sex, a férfiak análisan teljesen mások mint a nők, és a péniszt behatolva Istenien tudja izgatni a prosztatát, azonkívül sokkal nagyobb a hely odabent ha érted, tágasabb mint a hölgyeknek, így jobban fog esni.
Márha a passzív szerepet választod majd, ha az aktívat akkor meg te teszed a magadévá a partnert.
Szerintem a viszonzatlan szerelem tesz depresszióssá keress kifejezetten meleg fiúkat, találni fogsz helyes, aranyos, édes srácokat is!
Tudom, sovány vigasz, hogy édesanyád és barátaid elfogadták a másságodat, de ez Neked nagy könnyebbséget is jelent. A nehézséget Te magad jelented magadnak, azzal, hogy nem tudod elfogadni, hogy eltérsz a társadalmi elvárásoktól. Ehhez társul a depressziód, ami az öngyilkos gondolatokban jelentkezik. Édesanyád, barátaid, és főleg egy szakember, pszichiáter segítségével tudsz kilábalni ebből az állapotból. Ehhez természetesen sok türelem, és akarat szükséges. Akarat, hogy meg akarsz gyógyulni.
Írtad, amatőr író vagy. Ez sokat segíthet a gyógyulásodban, ha kiírod magadból a sötét gondolataidat. Kicsit fiatalabb voltam, mint most Te vagy, amikor nekem is volt egy sötétebb időszakom. Én írtam, írtam, és írtam. Nem jelent meg sok írásom, a legtöbb a fiók mélyén végezte, majd el is veszett a többszöri költözéseim során, de segített. Nem azonnal, de helyrejöttem.
Kívánom Neked, hogy egy pszichiáter és az írás segítségével minél előbb gyógyulj meg, és tudd elfogadni magad olyannak, amilyen vagy. Én hiszem, hogy értékes ember vagy, és akár az irodalom területén is, szép jövő áll előtted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!