Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
320 pasim volt eddig! Ezek csak futó alkalmiak voltak. Komoly kapcsolatot egyszerűen el sem tudnék képzelni! Brrr. Még a hideg is kirázna tőle! Ez elítélendő?
Csak alkalmi együttlétek voltak az életemben. Egyszerűen, ha szórakozóhelyeken (ugyan hol másutt), már beszélgetek valakivel, vagy ne adj ég, legközelebb is találkozom vele ugyanott és köszönünk is, meg neki állnánk folytatni a beszélgetést a múltkori után, ez egyszerűen a kapcsolat (sex) varázsát elveszi.
Elveszi a (piszkosságot, az újat, az ismeretlen partner varázsát) és ezek után már nem is élvezetes vele a szex, ill. már neki sem állunk szexelni.
Igen, én írtam a régebbi kérdést is a "160 pasist", azóta is számolom és ennyinél tartok. Vidéken ahol azelőtt laktam, szexuális élet egyenlő volt a nullával. Itt Pesten meg megtapasztaltam a szabadságot, az ellazulást, az élőben szexelést a régi sok hokizás helyett.
A félénk cicából, Bp kihozta belőlem a vadmacskát. Ez mellett be is szoktam öltözni nőnek és traviként szexelek. Elképesztő éjszakáim vannak, amiket diadalittasan, kielégülve, szétdugva megyek haza. Vannak megfelelő helyek, ahol beszélni sem kell, félsötét termekben, már dobhatom is le a bugyimat, már térdelhetek is...
Számomra ez az élvezet, kicsit megrökönyödve olvasom az itt a témában feltett kérdéseket, amik: Komoly kapcsolatról, egyéb egyszerű, irreális dolgokról szólnak, amiknek köze sincs a mai realitásokhoz. Egyáltalán a sok kérdező itt volt a pesti meleg éjszakában? Aligha. Szexeltek már spontán férfiakkal? Aligha.
Olyan helyekre szoktam járni, hogy ott a rengeteg családos fellelhető. Mindenféle életkorú előfordul. Vannak zenés helyek is, vannak filmesek és van szauna is.
De visszatérve a témához, ilyen helyeken tényleg az a trendi, hogy beszéd nincs, tapi, vetkőzés, térdelés van.....Ha valaki szexelt pl. 20 percig utána, térülünk-fordulunk és jöhet a következő....utána meg a következő.....és így tovább, ki meddig akarja.
Szerintem ez nem fog változni a szexuális életemet illetően, mert mint írtam is volt, komoly kapcsolat (azt sem tudom miből állna), állandó partner gondolom. Otthon várna fakanállal? Sehol az adrenalin? Sehol egy új partner? Brrr...erre még rágondolni is rossz, hogy egy pasi mellett kellene kikötni és minden nap bájcsevegni. Brrrr.. Más is van így ezzel?
Ahonnan felköltöztem vidékről az emberek borzasztó elmaradottan, magába zárkózottan élnek. Ilyen meleg élet= a nullával. Sőt, amit akkoriban láttam, nemhogy a melegeknek van zéró szórakozási lehetőségük, de még a heteróknál sem egyszerű.
Egyfajta visszafogottságot láttam, félénkséget, megalkuvást...stb. Ezt a számolást is pl. azért kezdtem el, mert a sex vagy a találkozás zérón volt vidéken. Néha be-be szálltam személykocsikba, akivel randit beszéltem meg, de ez is elvétve volt ott. (a randin rábuktam...). De, ez a sexelés nem volt elég, éreztem, hogy több kellene, valahogy jobban ki kellene élni magamat, pl. egy 10 perces szo@ástól azért többet kellene szexelni...
Amikor feljöttem vonattal én sem tudtam, hogy hogy lehetne ezt megvalósítani, hogyan miképpen. Bandukoltam a körúton, be beültem egy gyrososba, de nem tudtam milyen lehetőségek vannak az éjszakában. Az egyik ismerősöm ajánlotta az egyik helyet, erről írtam régebben is, és elmentem oda, kipróbáltam...
Nagy meglepetésemre, "túl is lehet élni", szinte beszélni sem kell, még köszönni sem kell, szabadon választhatok a hapik között, ill. választanak ők engem. (szerencsére sok hapinak bejövök, jóképűnek mondanak). Nekem is majdnem mindenki bejön, (nekem az arc nem számít, van amikor nem is látom a sötétben, kinek milyen az arca, csak térdelek a sötétben..) Persze érzelmekről nálam szó sincs, azt sem tudom az micsoda...de úgy látom a többi vendéget sem érdekli a romantika és egyéb nyálas-csöpögős szerelem és hasonló divatjamúlt érzelem.
Most a múlt héten kitettem magamért, huuu, ha visszagondolok. Elmentem egy megszokott helyre, na itt körülnéztem, mosdás, síkosítás,spray. Ekkor én is fapofával ültem az egyik félreeső helyen,...nem sokat kellett várni,jött egy hapek, már fogdosta a combomat...bugyit ledobtam és belendültünk. Beszállt egy harmadik fazon is, egyik dugott hátulról, másik szop@tott előről....
Na, gondoltam, ez jó volt kezdésnek, utána mosdás, másik terembe mentem, itt már egy másik krapek ujjazott, tapizott,...rábuktam. Utána késő estig még 5 hapival voltam itt. Akkor gondoltam egyet, ahh, átmegyek egy másik helyre, itt már kevesen vannak és hamarosan zárnak is. Az egyik arcról ismerősöm meg is jegyezte:
-Mi? Átmész?
-Igen, át!
-Hánnyal szexeltél ma?
-8 pasival.
-Huuu!! Nem volt elég?....kérdezte megrökönyödve.
-Még nem! Azért van az éjszaka, hogy jól érezzük magunkat!
Át is mentem, nincs is messze. Ez a hely még négy óra hosszáig nyitva van, itt folytattam a sexelést. Hasonló kabinok itt is vannak,.. bementem, meztelenre vetkőztem, bal kezemben 3 gumi. Itt is, aki belépett, már térdeltem...és én gomboltam ki a sliccét.....
Végül is itt, zárásig 6 pasival voltam. Ezt már nem részletezem, mert hosszú lenne.
Ez valahogy büszkeséggel, önbizalommal tölt el, pl. egy ilyen egész éjszakás szexelés, úgy hogy látom, hogy kellek a pasiknak, bátran megyek el velük. Míg azért látok itt is hapikat, akik egyrészt bátortalanok, nem tudják mit csináljanak, hogy közeledjenek. Ezzel szemben jómagam, kihozom magamból a nőiességet, a bátortalanság, félénkség elhagyását és bátran rábukok, beleülök vagy behajolok....Ezen az egy éjszakán, összesen 14 pasival szexeltem.
Mindezt azért írom le, mert biztosra veszem, hogy vannak még félénkek, otthonülő, magányos hokizók, akik még életükben nem voltak meleg szórakozóhelyeken és ha én elértem ezt a kiteljesedést, ez másoknak is sikerülhet csak el kell indulniuk otthonról és csak ennyit kell mondani ott:
-Jó estét! Egy jegyet kérek!
Múltkor, elég későn határoztam el magam, hogy lemegyek az egyik szórakozóhelyre, mivel nem tudtam, menjek-e vagy ha megyek hova menjek.
Végül is, este 7 után léptem be a kiválasztott helyre...:-) Előtte kint megittam egy 2 dl-es vodkát, nem szoktam inni félreértés ne essék, csak gondoltam, ma még megyek másik helyekre is, jó ez, fokozza a bátorságot...:-D
Nem voltak sokan, az egyik sötét kabinban levetkőztem, előtte felkészítettem magam otthon, mosás, síkosítás,tágítással és egy bugyi nélkül beültem az egyik bőrfotelba , utána meg felálltam és a falnak dőltem, egyik lábomat felhúztam, mint ahogy a ribik szokták...:-)
Egy idősebb fazon jött oda, tapizott, ledobta a nadrágját és szo@tam,...többször is, nem élvezett el, csak elment 20 percre és visszajött, megint szo@tam.
Este 10-kor gondoltam egyet, :-) na kimegyek a N##ligetbe, hátha valaki megszoptat vagy megdug. A táskámat betettem a megörzőhelyre, csak egy kis szatyrot vittem, benne üdítő, síkosító, spray, műfa@@al (ez tágításhoz jó). Vettem az állomáson 2 vonaljegyet, oda-visszára. Mivel bérletem lejárt, majd később kapok fizut. A személyimet beletettem a cipőmbe, ha igazoltatnának nálam legyen és ne tudják elrabolni esetleg tőlem. :-)
De, a metro már nem ment és helyette metropotlo busz ment. Felszálltam rá, N##ligetnél le és ott a liget sarkánál egy büfébe botlottam, a párkányára könyököltem, mintha jól megszokott helyen lennék egy tősgyökeres "strici" semmi félelemmel, mosolyogva. (közben meg a másik énem, azért rettegett...). De, a külvilág felé nem ezt mutattam! :-)
Megjelent egy baromi furcsa, travi, félig néger, félig más bőrű, sötét bőrrer. Odajött hozzám:
-Nem kötünk üzletet? kérdezte. -Nem, kösz! válaszoltam.
Megjelent egy drogos kinézetű fazon, régi ismerősként köszöntem neki...holott akkor láttam először, így a kivülállók azt hiszik, hogy tősgyökeres n##ligeti vagyok. :-) Dobozos üdítőmből adtam neki. A büfé mellett megjelent egy másik travi, ő viszont remekül nézett ki, arcra is és ruhára is, fiatal is volt. Intettem is neki, hogy all right, felfelé mutatott hüvelykujjammal. :-)
Na, gondoltam, ha már eddig eljutottam, rátetézek, bemegyek a N##ligetbe majdnem éjfél előtt a sötétbe az idegenbe, megkeresem a romházat és hátha valaki megb@ és megs@optat. :-) Nekiindultam, de az átvezető járdákat néha elveszítettem :-D és a fák között bandukoltam a vaksötétben...:-)
A romházat persze nem találtam meg....egy két szélesebb járdát találtam, néha itt ott volt világítás, de nem sok helyen. Egy két helyen gyanús alakokat láttam, 2-3 személyt, de a bátorság vitt és el lépkedtem mellettük. :-) Kijutottam a Hungária krt járdájára és itt ahol a személykocsik is parkolnak, odamentem, hátha felcsíp valaki! :-D
Egy fazon pont akkor indította be a kocsiját, odamentem hozzá és mondom neki:
-Szex? No mani! Free!!
Ezt megismételtem párszor, de rám sem nézett...jött egy nő és beült hozzá. Onnan elléptem.
Megint mentem a parkoló kocsik felé és látom egy kocsi kivilágítva ott áll, jár a motor. Mellé mentem és "kellettem magam", mint a prostik, :-) A farmeromat lehúztam félig hátul és a fél seggem kint volt...így mentem el mellette...még a f@kam is megmutattam neki....de, nem jött oda. Így visszabuszoztam az állomásra és onnan elmentem egy még nyítva levő helyre.
Bementem itt is egy kabinba, itt is van pad is, meztelenre vetkőztem,.....ittam egy ásványvizet, térdeltem és bizakodtam, majd csak jön valaki....:-D
Jött egy nagy@rkú srác, tapizott elővette a f@rkát és rábuktam, utána behajoltam...megujjazott párszor, közben ő is szopott egy másik krapeket és azt mondta nekem:
-Várj, mindjárt meg@@szlak!
Feltérdeltem a padra, előtte jól besíkosítottam, kitágítottam mű@@zal és belémnyomta a fa@@át hátulról. ...behajolva, kutyapózban voltam. Dugott vagy 20 percig, de tövig tudta nyomni, megéreztem. Utána átmentem a zsibongó bárpulthoz, itt egy krapek fizetett egy mojitot, pihentem és visszamentem az előző kabinba. Megint jött ugyanez a srác és mondtam neki:
-Még egy menet?
Rábólintott. Ledobtam a polomat és megint behajoltam, előtte megint nyomtam fel síkosítót. Dugott megint vagy 20 percig. Utána eljöttem és az utcán hazabandukoltam, síkosított seggel, szétq#rt szájjal.
Mindezt miért írom le? Először is nem akarok általánosítani, nem az összes meleg olyan és ilyen életvitelű, mint én. Ez pusztán az én vitelem, az én szexuális életem. Ez baromi jó nekem, viszont én is elkezdtem valamikor, és biztos vannak még otthon magányos hokizók, bátortalanok, akik még nem is voltak meleg helyeken. Csak megmutatom, hogy ilyen is van, amit én csinálok (persze a n###ligetbe ne menjetek), de más biztonságos meleg szórakozóhelyekre nyugodtan el lehet menni a pesti éjszakában!
#85/19:33
Egyet értek veled, azzal a kitetellel, hogy a kérdező nem nő, hanem férfi. Szülni biztos nem fog, de a barna maci se akad el neki.
Pont az ilyen elfajzott helyek létrejötté mutat rá igazan h miért is lett nő és férfi nem csak ffi teremtve
Jobb nem szaporodnak. Ja de!! Már minden második tangát akar meg szopni is de csak mert olyan nyitott és kíváncsi. Gusztusos. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!