Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
160 pasim volt eddig! Ezek csak futó vagy 1-2órás kapcsolatok voltak. Nem is igényelném azt, hogy állandó egy kapcsolatom legyen. Ez szerintetek normális vagy elítélendő?
aha
én meg a 6-os villamos vagyok :DDD
Nem vagy elég érett egy kapcsolathoz,majd eljön az is,hogy bizony vágyni fogsz arra hogy megállapodj.
Egyébként mivel a melegeknek is vannak érzéseik ezért van az hogy sokan képesek párkapcsolatban élni és ugyanahhoz a farokhoz hazamenni mindennap.
8-s. Tényleg nincs bennem semmi érzelem.(nem tudom,hogy valaha lesz-e?). Akkor Te még nem voltál bizonyos szórakozóhelyeken Bp-en,ahol tényleg csak a szex a fontos.Duma,beszéd nincs..még köszönés sincs,ha valaki bemegy oda.Helyet nem írok,ez nem a reklám helye!
De,tényleg ott semmi érzelem nincs,mintha nekem találták volna ki a helyet!Alsónadrágot nem szoktam felvenni,otthon előkészülök,tiszta,rendes vagyok.Csak le kell térdelnem és már kapom is az élvezeteket!Komoly kapcsolatról ott és másutt,még nem is hallottak! Én sem tudnék elképzelni semmi komolyabbat! Az sem tudom,mi az a komoly kapcsolat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!