Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
160 pasim volt eddig! Ezek csak futó vagy 1-2órás kapcsolatok voltak. Nem is igényelném azt, hogy állandó egy kapcsolatom legyen. Ez szerintetek normális vagy elítélendő?
Ezt írtad: a nőt én játszom, engem dugnak. Kedvesem, inkább ez a fajta gondolkozás ítélendő el. Ha nem szeretnéd, hogy minden nap ugyanaz a pofa fogadjon otthon, akkor törd szét az összes tükröd is...
Ma az abnormális a normális, tehát emiatt ne aggódj.
(( Itt nem a homoszexualitásra gondolok.))
Hát kérdező, ha nem zavar téged, hogy összedhetsz így mindenféle nyavaját, akkor hajrá, de kérlek ne fertőzz meg másokat.
Sokunknak voltak kalandjai, de ennyi az azért sok, ez már beteges bocs. Nem vagyok irigy, ilyesmire épp eszű ember nem is lenne irigy, sem büszke.
Én kifejezetten vágyom a kapcsolatra, nem akarok szexkalandokat. Hidd el, hogy érzelem nélkül is jó eleinte a szex, de utána, mikor legbelül tudod, hogy csak erre kellettél, az rossz.
Természetesen a pasimmal akarok kapcsolatban is szexelni, mint mindenki, mert enélkül nem működik egy párkapcsolat.
Én nem ítélkezem, mert a saját életét mindenki úgy alakítja, ahogy akarja.
Viszont ha egyszer megkomolyodsz, akkor majd nem fogsz találni senkit, mert egy valóban normális pasi undorodni fog már a gondolatától is, hogy te már minimum 160 pasival érintkeztél. Ha valaki ezt mégis elfogadja, az őt magát minősíti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!