Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
320 pasim volt eddig! Ezek csak futó alkalmiak voltak. Komoly kapcsolatot egyszerűen el sem tudnék képzelni! Brrr. Még a hideg is kirázna tőle! Ez elítélendő?
Csak alkalmi együttlétek voltak az életemben. Egyszerűen, ha szórakozóhelyeken (ugyan hol másutt), már beszélgetek valakivel, vagy ne adj ég, legközelebb is találkozom vele ugyanott és köszönünk is, meg neki állnánk folytatni a beszélgetést a múltkori után, ez egyszerűen a kapcsolat (sex) varázsát elveszi.
Elveszi a (piszkosságot, az újat, az ismeretlen partner varázsát) és ezek után már nem is élvezetes vele a szex, ill. már neki sem állunk szexelni.
Igen, én írtam a régebbi kérdést is a "160 pasist", azóta is számolom és ennyinél tartok. Vidéken ahol azelőtt laktam, szexuális élet egyenlő volt a nullával. Itt Pesten meg megtapasztaltam a szabadságot, az ellazulást, az élőben szexelést a régi sok hokizás helyett.
A félénk cicából, Bp kihozta belőlem a vadmacskát. Ez mellett be is szoktam öltözni nőnek és traviként szexelek. Elképesztő éjszakáim vannak, amiket diadalittasan, kielégülve, szétdugva megyek haza. Vannak megfelelő helyek, ahol beszélni sem kell, félsötét termekben, már dobhatom is le a bugyimat, már térdelhetek is...
Számomra ez az élvezet, kicsit megrökönyödve olvasom az itt a témában feltett kérdéseket, amik: Komoly kapcsolatról, egyéb egyszerű, irreális dolgokról szólnak, amiknek köze sincs a mai realitásokhoz. Egyáltalán a sok kérdező itt volt a pesti meleg éjszakában? Aligha. Szexeltek már spontán férfiakkal? Aligha.
Olyan helyekre szoktam járni, hogy ott a rengeteg családos fellelhető. Mindenféle életkorú előfordul. Vannak zenés helyek is, vannak filmesek és van szauna is.
De visszatérve a témához, ilyen helyeken tényleg az a trendi, hogy beszéd nincs, tapi, vetkőzés, térdelés van.....Ha valaki szexelt pl. 20 percig utána, térülünk-fordulunk és jöhet a következő....utána meg a következő.....és így tovább, ki meddig akarja.
Szerintem ez nem fog változni a szexuális életemet illetően, mert mint írtam is volt, komoly kapcsolat (azt sem tudom miből állna), állandó partner gondolom. Otthon várna fakanállal? Sehol az adrenalin? Sehol egy új partner? Brrr...erre még rágondolni is rossz, hogy egy pasi mellett kellene kikötni és minden nap bájcsevegni. Brrrr.. Más is van így ezzel?
Gondoltam, hogy sokan elítélik, igaz páran nem. Tisztázásképp, pár dolog: Passzív vagyok, tehát csak a női szerepet szeretem. Tehát én nem dugok fiút, engem dugnak. Na még annyit a dugásról, ha Ti is minden héten az éjszakai életben lennétek, biztos tudnátok, hogy viszonylag kevesen dugnak (legalábbis így alkalmi, spontán gyors együttlétekkor). 10 szexelésből, talán 2-3-an meg is dugnak az orál után. Tehát kb. 80-szor dugtak meg eddig.....
Nem vagyok pénzes sem, soha nem kértem pénzt, erre nem is gondoltam. Sötét helyeken a termen belül egyszerűen csak letérdelek és már jön is valaki, húzza le a sliccét....utána jön még egy...később még egy....
Az arcokat sokszor nem is látom!! De, arcra nekem szinte mindegy,hogy hogy néz ki, nekem nem az a fontos! Dugatni csak gumival dugatok!
Ehhez persze mindig jól felkészülök, mosás,síkosítás,tágítással. Egy éjszaka alatt 4-5 pasival szexelek. De egyszer amikor a legtöbb volt, az 16 pasi volt egy éjszaka alatt. Ha van külön kabin és megfelelő hely, be is öltözöm travinak, combfixben,tűsarkú,paróka,sminkbelek. Erre vidéken még gondolni sem lehetett. Brrrrr....elképesztő vaskalapos gondolkozásúak ott az emberek.
Itt meg Bp-en, olyan éjszakáim vannak, hogy bevallom egy-két mojito után, a pasikkal való, szexelés után amikor meztelenül szedem össze a holmimat a tűsarkúban a kabin sötét fakkjaiban, parókában, egyszerűen nem emlékeztem, hogy most a 4.-ik pasinál vagy az 5.-ik vagy 6.-ik pasinál tartok....? A sminkem szétkenve az arcomon, az ondó beborítja az arcom, a vérvörös rúzsom szétmázolva az ajkaimon. De innen mindig a mosdóba megyek, szűk bőrszoknyában tipegek hosszú fekete parókában és kicsinosítom magam, mosakszom és sminkelek, hogy a következő pasi is egy kívánatos, illatos travit kapjon.
De így travinak nem mindegyik szórakozóhelyen lehet beöltözni csak egyes helyeken ez külön csemege nekem. Másutt csak egyszerű fiúruhában szexelek.
A kérdező már kiírt pár ilyen kérdést, és full kamu az egész...
https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__homoszexualitas_..
https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__homoszexualitas_..
Marhaság, én se vagyok az az apáca típus, nagyon jól ismerem a pesti éjszakai melegvilágot, de ilyen helyről nem tudok. A COXX van, ahol tényleg nagyon megy ez a sötétben-kabinban szexelős sztori, de ott én még travit az életben nem láttam...
A múltkori kérdésednél is kérdeztem ezeknek a helyeknek a neveit, de csak a titokzatoskodás volt a válasz ezek ilyen-olyan titokzatos helyek. Kamu. Amikor pedig talizni akart veled valaki az egyik előző kérdésnél, akkor is csak ment a kifogáskeresés...
Arról nem is szólva, hogy ha tényleg így csinálnád, ahogy leírod, akkor már a minimum a HIV fertőzés lenne, de emellé még a hepatitis, szifilisz és HPV is garantált, ha pedig más nem, akkor ezek észhez térítettek volna kicsit.
21/F
Valami nagyon ütős cuccot szívhattál, mert a fantáziád az határtalan, viszont a memóriád hiányos.
Idézek néhány gondolatot, amik alátámasztják állításomat:
"320 pasim volt eddig" - "egyszerűen nem emlékeztem, hogy most a 4.-ik pasinál vagy az 5.-ik vagy 6.-ik pasinál tartok...."
"Itt Pesten meg megtapasztaltam a szabadságot, az ellazulást, az élőben szexelést a régi sok hokizás helyett." - "Passzív vagyok, tehát csak a női szerepet szeretem."
Ha így szétcseszed az agyad, sok bajod lesz az életben. A végén egy hídról fogsz leugrani, mert azt hiszed, hogy madár vagy és tudsz repülni, és ez egyáltalán nem lesz vicces.
29-es válaszoló! Igen én írtam régebben ezeket a kérdéseket is,itt is olvashatod ebben a kérdésemben. Ismerem az általad megnevezett helyet is, de nem ott szoktam traviként szexelni.
Ami meg ezt a Neten történő ismerkedést,talit illeti:
-Elképesztő mennyi félős,kamus,kép nélkül hírdető és az utolsó pillanatban a randit lemondó pasival próbáltam ismerkedni azelőtt,amikor vidéken voltam.
A tali előtt pár órával vagy 1 nappal tudod mit írtak?
-Bocs, közbejött valami! vagy -Bocs, hazajött az asszony!...és hasonló kifogásokat írtak.
Úgyhogy nekem semmi szükségem ilyenekre. Amióta itt vagyok a fővárosban,személyesen megyek el a szórakozóhelyekre és 1 óra alatt,akár több partnert találok.
Míg egy Neten történő hetekig tartó írogatásokkal,levelezéssel semmire sem lehet jutni.
Először persze én sem voltam valami hűű,de bátor az ilyen helyeken!
Amikor legelőször lenyomtam a kilincset, azt hittem: Na majd itt megbélyegeznek,lenéznek,hogy meleg vagyok.
Utána,kellemesen csalódtam! Rájöttem,de hisz itt is emberek vannak,akik semmivel nem különbek a másiknál."túl is lehet élni",no para.
...és már a legelső éjszaka még én kellettem és riszáltam a fenekemet,lehúzott bugyival a sötét terem végében.
Kicsit ködös a matek, mert ha 4-6 palival vagy éjszakánként az évente 365*4=1460 legalább, ha csak egy hónapja élsz a városban, akkor is legalább 30*4=120 havonta, így legfeljebb egy negyedév alatt túlléped a fent nevezett értéket. És még számológép sem kellett, de a szám nagyon sántít.
Imádom a matematikát, az nem hazudik. Na mindegy.
Tehát akkor a feladatom az, hogy a kérdésre válaszoljak.
Én magam egy nagyon erkölcsös teremtés vagyok, és éppen ezért elismerem, hogy én is széjjeldugatnám magam a fél világgal minden áldott nap. Simaliba.
De miért is nem tehetem? Mert a hedonizmus nem célravezető.
Ha nem akarjuk megtapasztalni a szenvedést, mert az élvezetet keressük mindenben, már akkor szenvedünk, mikor ezt a kijelentést tesszük, mert valamit nem akarunk.
Egoisták vagyunk. Mindent az Én oltárán próbálunk feláldozni, hogy a szenvedést elkerüljük, de ez nem mehet, mert mikor a halálos ágyamon fogok feküdni, nem akarok azzal szembesülni, hogy az egész életem a szenvedés elől meneküléssel telt. Inkább beleállok és hálás vagyok a sorsnak azért, amim van.
Nincs sem pasim, sem alkalmi partnerem, vidéken vagyok, így a lehetőségeim tovább szűkülnek.
De olyan országban élhetek, ahol ha azért ér sérelem, mert meleg vagyok, azt megbüntetik. Nem is kellene felőlem megbüntetni. Elég nekem, hogy egy olyan helyen kaptam lehetőséget az életre, ahol az állam nem engedi, hogy azért bántsanak, aki vagyok.
Ha kicsit beletekintünk ebbe a kérdésbe, akkor látjuk, hogy az egészséges párkapcsolat olyan, mint egy kőszikla. Tökéletes a maga tökéletlenségében.
A promiszkuitás pedig problémás, mert az élvezetre támaszkodik. Ami pedig nem jó, mert ha az élvezet lehetősége elvész, üresség marad.
Van egy csodálatos gondolat. Keress egy ritka ocsmány, toldozott-foldozott kabátot és képzeld el, hogy télen csak az a kabátod van. Majd képzeld el, hogy valaki ellopja és halálra fogsz fagyni. Ugye, hogy jobban tetszik az a kabát?
Nem elítélendő, hisz nem feladata senkinek ítélkezni.
De azt gondolom, problémás.
16/passzív
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!