Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van valakinek lábfétise? Nagyon furcsa, hogy engem ez izgat?
23 éves vagyok és lábfétisem van (zokni nélkül).
Viszont a sima lábfétis (talp simogatás, nyalás, stb.) mellett nagyon izgat az, ha valaki (akár hidegben, rossz időben, hóban, akár nyáron) mezítláb jár és hideg vagy koszos a talpa. Imádom simogatni, masszírozni, vagy ha azzal simogatnak, de már a gondolat is felizgat ha valaki ezt csinálja.
Ez fura? :( Valakinek bejön még ez?
Bár sajnos ilyen partnert sosem találtam, ezért gondolom ritka az, akinek ez bejön, vagy aki ezt csinálná.
Belefér ez a "normális" kategóriába, vagy ez már túl extrém?
Van még valakinek lábfétise? Milyen gyakori ez a fétis?
Nekem is ez van: imádom a női lábakat - a koszos talpak azonban nem jönnek be. Ha tudod kontrollálni, és nem csak ez a "lényeg" egy kapcsolatban, akkor nem fura, csak szokatlan, tehát elfogadott.
Én sem találtam még hozzá partnert - szerintem nem nagyon van ilyen érdekeltségű nő.
Ez a homo kategória ha nem tűnt fel..
Nekem is van labfetisem, de csak az ápolt formás szép lábak izgatnak fel, mint az enyém:P simogatni, nyalni, dörgölni a farkam csak az egyikhez vagy a kettő közé dugni, imádom:P bár még csak egy sráccal sikerült ezt csinálnom :/
21/f/m/aktív
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!