Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » 320 pasim volt eddig! Ezek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

320 pasim volt eddig! Ezek csak futó alkalmiak voltak. Komoly kapcsolatot egyszerűen el sem tudnék képzelni! Brrr. Még a hideg is kirázna tőle! Ez elítélendő?

Figyelt kérdés

Csak alkalmi együttlétek voltak az életemben. Egyszerűen, ha szórakozóhelyeken (ugyan hol másutt), már beszélgetek valakivel, vagy ne adj ég, legközelebb is találkozom vele ugyanott és köszönünk is, meg neki állnánk folytatni a beszélgetést a múltkori után, ez egyszerűen a kapcsolat (sex) varázsát elveszi.

Elveszi a (piszkosságot, az újat, az ismeretlen partner varázsát) és ezek után már nem is élvezetes vele a szex, ill. már neki sem állunk szexelni.

Igen, én írtam a régebbi kérdést is a "160 pasist", azóta is számolom és ennyinél tartok. Vidéken ahol azelőtt laktam, szexuális élet egyenlő volt a nullával. Itt Pesten meg megtapasztaltam a szabadságot, az ellazulást, az élőben szexelést a régi sok hokizás helyett.

A félénk cicából, Bp kihozta belőlem a vadmacskát. Ez mellett be is szoktam öltözni nőnek és traviként szexelek. Elképesztő éjszakáim vannak, amiket diadalittasan, kielégülve, szétdugva megyek haza. Vannak megfelelő helyek, ahol beszélni sem kell, félsötét termekben, már dobhatom is le a bugyimat, már térdelhetek is...

Számomra ez az élvezet, kicsit megrökönyödve olvasom az itt a témában feltett kérdéseket, amik: Komoly kapcsolatról, egyéb egyszerű, irreális dolgokról szólnak, amiknek köze sincs a mai realitásokhoz. Egyáltalán a sok kérdező itt volt a pesti meleg éjszakában? Aligha. Szexeltek már spontán férfiakkal? Aligha.

Olyan helyekre szoktam járni, hogy ott a rengeteg családos fellelhető. Mindenféle életkorú előfordul. Vannak zenés helyek is, vannak filmesek és van szauna is.

De visszatérve a témához, ilyen helyeken tényleg az a trendi, hogy beszéd nincs, tapi, vetkőzés, térdelés van.....Ha valaki szexelt pl. 20 percig utána, térülünk-fordulunk és jöhet a következő....utána meg a következő.....és így tovább, ki meddig akarja.

Szerintem ez nem fog változni a szexuális életemet illetően, mert mint írtam is volt, komoly kapcsolat (azt sem tudom miből állna), állandó partner gondolom. Otthon várna fakanállal? Sehol az adrenalin? Sehol egy új partner? Brrr...erre még rágondolni is rossz, hogy egy pasi mellett kellene kikötni és minden nap bájcsevegni. Brrrr.. Más is van így ezzel?

2017. ápr. 29. 22:25
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 61/89 A kérdező kommentje:

Most visszatérve a kezdetekhez, visszagondolok a pár évvel ezelőtti énemre, amikor felutaztam Pestre és mint egy riadt kis ürge, csak néztem ki a fejemből, töprengtem, hova is kellene elmenni meleg helyre?

Elmentem egy helyre, de ott nem igazán jött össze semmi, mások is bátortalanok ám...húhaa, de még mennyire, akkor mit mondjak én a vidékről először betévedt ember....

Úgyhogy, legközelebb amikor felmentem, erre a helyre nem igazán volt kedvem elmenni, mert gondoltam megint csak az az üres lődörgés megy, sex nélkül.....pedig éreztem magamban, hogy marhára szexelnék, nem is eggyel, hanem többel, már bennem volt a ribiség is, vajon hol tudom ezt kiélni,megvalósítani Bp-en?

Gondolkoztam-gondolkoztam....nem létezik, hogy nincs ilyen hely Bp-en. Nem tudtam, mitévő legyek! A körúton este-éjszaka beültem egy gyrososhoz és ettem ezt-azt, főleg gyrost és utána hazautaztam.

Egyszer csak az egyik ismerősöm azt mondta:

-Te, figyelj csak! Miért nem próbálod meg az xy.. helyet (konkrét nevet nem írok), ott sokat lehet szexelni, van ott sok minden, kabin...stb.

Miért is ne! Gondoltam megpróbálom, veszteni valóm nincs. (bár nem sok reményt fűztem hozzá). Legközelebb odamentem és lássanak csodát, mint az állat olyat szexeltem és aznap már vagy 5 pasival ott. Húúú, azóta gyakran járok oda és ehhez hasonló helyekre, a többit nem részletezem....azt hiszem leírtam az előző hozzászólásaimban, hogy miként, hogyan szexelek. Egyre-egyre bátrabb lettem és ma már ha megyek, belépek egy kabinba, már térdelek is.......

Mostanában szoktam menni éjszaka női ruciban,(tűsarkú,szoknya,paróka,smink,harisnya..) fás, ligetes részen is (itt konkrét helyet megint nem írok) és itt is, ha adódik erre pasi és szexelni akar, már húzom is le neki a bugyimat és a bokrok mellett térdelek......(ezt kezdőknek nem ajánlom, sok csavargó is van arra).

Ezt a számolást, hogy hány pasival voltam, már régen abbahagytam volna, de most már önkéntelenül is számolom, még ha nem akarom is, aznap mindig megjegyzem, hány hapival voltam és hozzáadom az összeshez. Most 365 pasinál tartok.

Érdekes, most tegnapelőtt voltam és hátul egy krapekot elégítettem ki, kb. 30 percig és amikor elélvezett volna a számba, ezt éreztem, mindig abba kellett hagynom, mert görcsöt kapott az állkapcsom a hosszú szopástól, ez mindig megismétlődött nála,kb 5 percenként.

Mondtam neki jöjjön vissza 30 perc múlva,akkor újra kezdhetjük. Nem jött vissza....helyette volt még utána 5 pasi, akivel szexeltem, csak a síkosítót mindig utána kell pótolni, mert hiába van síkosítva, egy idő után szárad és szűkül is.

2017. júl. 28. 12:44
 62/89 anonim ***** válasza:
100%
Senki ne válaszoljon ennek a faroknak. Erre veri
2017. aug. 2. 19:42
 63/89 anonim ***** válasza:
100%
Undorító. Kamu az egész. Hagyd már abba ezeket a szrokat amiket ide kihánysz. Ide kérdéseket kell írni, nem ezeket az izéket, amiket te. Senkit nem érdekel a nem létező élete. A "kérdésre" válaszolva nincs más aki egyet értene veled. Felejtsd el ezt, ne zaklass minket ezzel. Borzalmas vagy.
2017. aug. 2. 22:13
 64/89 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem eleve kamu a kérdés. Mégis hogyan jött ki a 320? Nyilvántartást vezetsz róla?

Ha mégis igaz lenne amit írsz, akkor pedig annyi a hozzáfűznivalóm, hogy pont az ilyenek miatt utálnak minket melegeket, mint amilyen te is vagy.

2017. aug. 3. 06:46
 65/89 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon igaza van az utolsónak.
2017. aug. 3. 22:08
 66/89 anonim ***** válasza:
100%
Biztos úgy beindul a válaszoktól a srác, hogy per se per anum coitatio-t hajt végre:-D.
2017. aug. 3. 23:08
 67/89 A kérdező kommentje:

Na, szóval..törölték az 500pasis kérdésem kiírását. Nem tudom kit sértett vagy ki nem nézte jó szemmel, az az ő dolga. Habgsúlyozom, én ezt az én esetemet nem az összes melegre értem, ez pusztán csak az én személyes szexualitásom. (nem mondom, ahol sűrűn megfordulok, ott is ezt látom, mindenki igyekszik jól érezni magát), de erről szól az élet. Tegnap túl léptem az 500 partnert...

Sokan emlegetik ezt a hív dolgot, hogy így-úgy..biztos hív-es vagyok ennyi partner után. Vagy pedig ez mögé rejtik a saját félénkségüket, visszahúzódásukat a fiu szex terén vagy bármilyen szexuális identitás terén. De, én is ilyen voltam, mint ők, ilyen félénk, visszahúzódó...stb srác, de felutaztam és amióta itt lakom, nincs hiányom a sexben.

Voltam szűrésen, (hív,std), kétszer is már és most is akarok menni a jövő hónapban. Csak gumival dugatom magam. Igaz, szopni a számmal, gumi nélkül szoktam.

A védekezés nem azt jelenti, hogy nem szexelünk és kész!! Persze ez lenne a 100%-os védekezés, de ha már nekiindulunk az éjszakának és dugatjuk is magunkat, akkor a gumi alapfeltétel.

Ezt leírtam már itt is, de egyesek azt érzem mintha kicsit írigykednének rám a sok partner miatt, holott mindenki előtt ott áll az út, hogy szexeljen egy éjszaka alatt akár 6 hapival is, ahogy én szoktam. Még barát vagy társaság sem kell hozzá, sőt nagyon még beszélni sem kell, csak tapi, ráutaló magatartás...és mehet a buli ott azzal, akit akartok, semmi nem kötelező.

2018. máj. 9. 22:20
 68/89 anonim ***** válasza:
100%
Drága, neked max a fantáziádra irigykedhetnek, amit itt élsz ki, mivel nyilván nem kapsz fa.szt...
2018. máj. 10. 00:12
 69/89 A kérdező kommentje:

Gondolkoztam ezen, hogy a heterók vajon hogy csinálják ezt a full sexet? Hogy mire gondolok? Jómagam, ha felkészülök a szexre, otthon elő kapom a körtefecskendőt vagy a tusoló kábelt, legalább 10-szter szoktam vizet bepumpálni és kinyomni, öblíteni. Utána, síkosítás, tágítás.

De, pl. a hetero nők gondolnak erre? Randi előtt beöntést végeznek vagy nem? Kizárólag a nemi szervüknél engedik a behatolást és kész? De, ha a pasi a popóját is dugni akarja, vajon mit tesz? Lehet ez marha kérdés, de ezt hetero nő tudná megmondani.

Most visszatérve a saját helyzetemre, nézem néha a bátortalan vendégeket, jönnek szolidan leülnek...én meg ott szexelek kabinban vagy másutt, már több partner után..míg egyeseken látom, szeretnének ők is valami szexet, csak bátortalanok. Persze nem mindenki ilyen, de mindenféle ember bejöhet.Volt olyan hapi is, hogy láttam jönne szexelni velem, de előtte látta, hogy több hapival voltam és nem mert belevágni.

Meg mondhatták neki: Vigyázz, ez előtted itt most 5 hapit szo@ott és 3 hapi megdugta.

Még egy fontos dolog: Akivel véletlenül beszélek ilyen szórakozóhelyen, és legközelebb is megismer, pár szó minden alkalommal, ilyennel nem is szoktam szexelni.

Hogy miért nem? Mert eleve ismerős, pár szó mondat után, olyan etye-petye, lagymatagot érzek a kapcsolatban és nincs meg a szex előtti "piszkosság", ismeretlenség.

Biztos tudjátok miről beszélek. Tehát az ujdonság hatása, az ismeretlenség, a dirty-ség nincs meg az ilyen hapiknál, akiknek köszönök is és váltunk pár szót is.

2018. máj. 14. 19:54
 70/89 anonim ***** válasza:
100%
Kezeltesd magad! Nem vagy ep. De nagy szivesseg lenne, ha csak egyszeruen fejbeloned magad.
2018. máj. 14. 21:29
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!