Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
320 pasim volt eddig! Ezek csak futó alkalmiak voltak. Komoly kapcsolatot egyszerűen el sem tudnék képzelni! Brrr. Még a hideg is kirázna tőle! Ez elítélendő?
Csak alkalmi együttlétek voltak az életemben. Egyszerűen, ha szórakozóhelyeken (ugyan hol másutt), már beszélgetek valakivel, vagy ne adj ég, legközelebb is találkozom vele ugyanott és köszönünk is, meg neki állnánk folytatni a beszélgetést a múltkori után, ez egyszerűen a kapcsolat (sex) varázsát elveszi.
Elveszi a (piszkosságot, az újat, az ismeretlen partner varázsát) és ezek után már nem is élvezetes vele a szex, ill. már neki sem állunk szexelni.
Igen, én írtam a régebbi kérdést is a "160 pasist", azóta is számolom és ennyinél tartok. Vidéken ahol azelőtt laktam, szexuális élet egyenlő volt a nullával. Itt Pesten meg megtapasztaltam a szabadságot, az ellazulást, az élőben szexelést a régi sok hokizás helyett.
A félénk cicából, Bp kihozta belőlem a vadmacskát. Ez mellett be is szoktam öltözni nőnek és traviként szexelek. Elképesztő éjszakáim vannak, amiket diadalittasan, kielégülve, szétdugva megyek haza. Vannak megfelelő helyek, ahol beszélni sem kell, félsötét termekben, már dobhatom is le a bugyimat, már térdelhetek is...
Számomra ez az élvezet, kicsit megrökönyödve olvasom az itt a témában feltett kérdéseket, amik: Komoly kapcsolatról, egyéb egyszerű, irreális dolgokról szólnak, amiknek köze sincs a mai realitásokhoz. Egyáltalán a sok kérdező itt volt a pesti meleg éjszakában? Aligha. Szexeltek már spontán férfiakkal? Aligha.
Olyan helyekre szoktam járni, hogy ott a rengeteg családos fellelhető. Mindenféle életkorú előfordul. Vannak zenés helyek is, vannak filmesek és van szauna is.
De visszatérve a témához, ilyen helyeken tényleg az a trendi, hogy beszéd nincs, tapi, vetkőzés, térdelés van.....Ha valaki szexelt pl. 20 percig utána, térülünk-fordulunk és jöhet a következő....utána meg a következő.....és így tovább, ki meddig akarja.
Szerintem ez nem fog változni a szexuális életemet illetően, mert mint írtam is volt, komoly kapcsolat (azt sem tudom miből állna), állandó partner gondolom. Otthon várna fakanállal? Sehol az adrenalin? Sehol egy új partner? Brrr...erre még rágondolni is rossz, hogy egy pasi mellett kellene kikötni és minden nap bájcsevegni. Brrrr.. Más is van így ezzel?
Nézd, sokféle ember jár ilyen helyekre és rengeteg az idős is. Sokan nyugdíjas korukra kényszerülnek, kipróbálás, kíváncsiság..kényszer miatt lemenni az ilyen helyekre. Miért? Hisz egész életükben heterok voltak. Na igen! De, ha veszel egy példát, mondjuk egy 64 éves nyugdíjas krapek, akin már igen-igen meglátszik az idő vasfoga, lehet felszedett már 10-20kg felesleget is és otthon már régóta nincs szex a szintén 60-as asszonnyal, na ők ha nyugdíjas haverjukat hallgatják, hogy figyelj barátom:
-Múltkor egy 30-as srác úgy leorálozott ott a xx helyen, hogy csak lestem!
Na ekkor ebben a nyugdíjasban feléled a kisördög, kíváncsi lesz, rágondol saját szexuális életére, hogy már pl. 5 éve nem dugott, nem szo@tatott...stb. Gondol egyet és a tudatát megnyugtatja, ő ugyan nem meleg csak lemegy megnézi mi megy ott, lehet kedvet is kap..
Lehet az asszony mellett 5 évig maszturbált és meglepődik, hogy leül az ilyen helyen és rá 20 perc múlva már le is lett szo@va. Utána megint lemegy...megint, lehet hogy ő bukik rá...és megszokja. Hogy miért teszik az ilyen idősebbek, akik heteroként éltek eddig? A leírt okok mellett, szerintetek az ilyen nyugdíjasok melyik nőnek kellenének? Mit tudnának nyújtani? Hol ismerkednének? Hogyan? Hát, nagyon sehogyan. Ezért válasszák sokan ezt a helyet és a fiúkat helyette.
Más korosztálynál, mondjuk egy 30 éves srácnak sem egyszerű, ha mondjuk próbálkozott a nőknél, de a neten szinte lehetetlen eredményt elérni, mert a nőknek irreállis elvárásaik vannak. Nem így van? Legyen az ipse 185cm magas, kigyúrt, határozott, sikeres. De az élet nem csak ilyen srácokból áll. Vannak 100-120-140kg-os srácok és vannak 160-165cm-es fiuk is....stb.
Aki sok elutasítást kap az egy idő után, félénk lesz, még a meglévő bátorságát, önbizalmát is elveszti a nőkkel kapcsolatban....egyszer csak gondol egyet és lám csodák csodájára, pl. 5 évig küszködött a nőknél, hogy adjanak neki egy esélyt a talira....persze nem kapott és itt ugyanazt tapasztalhatja, amit előzőleg a nyugdíjasoknál leírtam: Bemegy, leül....és azon veszi észre, hogy 20 percen belül olyan szexet kap, amit még az életben elképzelni sem tudott! Utána persze később is le fog jönni.....
Na most itt, ha összecsődül a közönség itt elmosódnak a határvonalak a hetero-homo-biszexualitás terén és itt már szó nélkül, ráutaló magatartással mindenki azzal szexel és úgy, ahol akar. Erőszakkal semmit nem lehet.
Azt hiszem még belefér legutóbbi látogatásom alkalmából egy-pár élmény is:
Most nem egy megszokott helyre mentem, hanem egy kevésbé forgalmast választottam ki. Azelőtt persze itt is voltam, nem volt ismeretlen a hely csak máshova szoktam járni. Itt kevesen voltak....egy krapek ült tőlem nem messze, jobb kezével izgatta magát. Már ott letámadhattam volna, de úgy gondoltam bentebb is szétnézek. Bementem hátul a kabinba, felkapcsoltam a villanyt. Meztelenre vetkőztem. Bal kezemben, 3 db gumit fogtam és vittem be 1 flakon ásványvizet. Erre utánam jött az előző krapek és (lehet nem magyar volt)intett,hogy a villanyt lekapcsolhatja-e? Rábólintottam. Elém állt, lehúzta a sliccét.......
Utána még 3 hapival voltam itt. Érdekes volt,hogy az egyik, aki előtt meztelenül behajoltam dugott is hátulról, erre persze ilyenkor mindenki odamegy és jobbról-balról nézik, ennek a hapinak utána traviként nem jöttem be,amikor beöltöztem travinak. Igaz, hogy baromi meleg volt a parókám is melegített, de ügyelek mindig a higéniára, tisztaságra, biztonságra. Intett, hogy ne húzzam le a harisnyámat, ne üljek bele!
Eőtte natúr meztelenül meg megdugott. Lehet, hogy fáradt volt, nem is csoda abban a melegben. Vettem is utána 2 energiaitalt.
"Azt hiszem még belefér legutóbbi látogatásom alkalmából egy-pár élmény is"
Légyszives, kímélj meg tőle mindenkit. És mivel nem kérdezni akarsz, csak leirkálni hány faszival és hogy ba.sztál, megkérlek inkább keress egy oldalt ahogy szex-történetekkel foglalkoznak. Vagy oda nem elég jók a sztorijaid?
Figyelj, babám! Engem elég jó emlékezettel áldott meg a sors. Ennek ellenére sem tudom a közel 50 kapcsimat konkrétan számszerűsíteni. Akik nyomot hagytak bennem, azokra emlékszem, a többiekre nem. Van, akinek feldereng a neve, van, akinek az arca, és van akiről semmi foszlány sem maradt.
Szóval nekem ne akard megmagyarázni, hogy össze tudod számolni a múltbeli kalandjaidat
53.-as.Miquel. Hogy a fenébe emlékeznék mindenkire? Mint már írtam is,van amikor fel sem nézek,amikor térdelek egyrészt,másrészt meg sötét is van.Itt nincsenek nevek,bemutatkozások,nyájas bájcsevegések.
Van akivel csak 10 percig vagyok,van akivel 1 óra hosszáig.
Arcokat nem is nagyon szoktam felismerni,amúgy is ilyen forma helyeken az a szokás,szex után később fapofával elmennek egymás mellett az emberek a termekben,folyosón.
Csak néhány arcot jegyeztem meg azon a helyen,ahova sűrűn járok,mert vannak akik gyakran járnak egy helyre.
A számot szoktam mindig megjegyezni ha hazaérek,hogy aznap hány hapival szexeltem és ezt hozzáadom az összeshez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!