Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Drága melegek. Ti szoktatok olyat csinálni, hogy beleültök egy kád meleg/forró vízbe (főleg ilyen hidegben, de amúgy is) és a párotok ölébe ültök (és esetleg szexeltek is)?
bárki írhat nemtől kortól, szexuális irányultságtól, vallástól, fajtól, stb... függetlenül
bármilyen véleményt szívesen olvasnék :D
válaszokat like-olom és köszi :D
DE!
a meleg-ellenes válaszokra nem fogok reagálni, viszont a beszólásokat/sértegetéseket jelenteni fogom és a piros lefele mutató kézre is kattintok
(elegem van már ebből az intoleranciából!)
hajrá melegek!
Lehet minden "Drága melegek" kezdetű kérdést ugyanaz ír ki?
Amúgy szerintem mindenkinél van ilyen, ha elég fűtött a kapcsolat és elég erős a vonzalom a két ember közt. Mindegy hogy az egyiknek van melle, vagy nincs.
Én csak egyet nem értek!
Ez azt hiszem a 2.,de lehet a 3.ilyen kérdésed,és meg kell mondanom,oké hogy te egy toleráns ember vagy,de annyira nem,hogy megértsd,hogy amiket kérdezel hülyeségek!
Úgy teszel,mintha a melegek nem bújnának össze,nem romantikáznának!
Minek ezek a kérdések?
Ha ugyanolyan normálisnak gondolod,mint a heteroszexualitást,nem teszel fel kérdéseket,mert tudod,hogy köztük is van aki romantikusabb tipus,és csinál ilyet a párjával! :) Legyen szép napod! :)
20/L/L
Bocs, de olvasom a kérdéseket, és folyton ezt a "Drága melegek!"-et látom.
Nem értem miért teszel fel ilyen buta kérdéseket.
Engem ez kifejezetten zavar, nem tudom honnan vetted ezt a "hogyha a "normális párok" ezt csinálják, akkor vajon a melegek mit csinálhatnak?!" dolgot.
Elmondom neked, ez még megalázóbb, mert emberszám sem veszel.
Lehet, hogy meleg vagyok, de ember is, mint mindenki más!
azért tettem fel kérdést, mert
1. még nem volt kapcsolatom
2. kíváncsi vok
3. érdekel, h ez milyen is lehet, h elképzeljem
4. amíg szenvedek mert magányos vok, addig is ez egy kis örömet nyújt, h mások boldogok, és jól megvannak
5. támogatom a melegeket
de akkor nem így fogom írni, bocsi
ne vegyétek magatokra, bocsi
amúgy a nagy meleg-ellenesség miatt is itt a gyak. kérd-en (és máshol is) gondoltam, h változtassak picit valamin
nem megalázni akartam, hanem tolrlanciára felhívni a figyelmet
ezért is rtam, h bárki írhat nemtől kortól, szexuális irányultságtól, vallástól, fajtól, stb... függetlenül
de bocsi ha vmi nem jól ment/ h roosszul fejeztem ki magam
bocsi
üdv,
25fm
amúgy eddig mindenki like-olva van
:D
Ne bántsátok már ezért! Nincs semmi baj azzal, hogy ő ilyenekre kíváncsi! Sőt szerintem még aranyos is, hogy ez érdekli őt!
Amúgy én szívesen eltölteném az időt egy közös fürdőzéssel a párommal, ha lenne! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!