Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Drága melegek. Ti szoktatok olyat csinálni, hogy beleültök egy kád meleg/forró vízbe (főleg ilyen hidegben, de amúgy is) és a párotok ölébe ültök (és esetleg szexeltek is)?
bárki írhat nemtől kortól, szexuális irányultságtól, vallástól, fajtól, stb... függetlenül
bármilyen véleményt szívesen olvasnék :D
válaszokat like-olom és köszi :D
DE!
a meleg-ellenes válaszokra nem fogok reagálni, viszont a beszólásokat/sértegetéseket jelenteni fogom és a piros lefele mutató kézre is kattintok
(elegem van már ebből az intoleranciából!)
hajrá melegek!
# 9 és 10
like-olva :D
# 10
nem baj ha nincsen kád, a zuhany is jó, egyre megy :D
köszi :)
Drága Kérdező!
Sajnos egyet kell értenem az előttem írókkal, akik furcsálják a kérdéseidet. Oké, hogy kíváncsi vagy és a szándékod is jó, de ez a kétóránkénti "Drága melegezés" még nekem is kezd kicsit idegesítő lenni :) és ezzel csak az ellenkezőjét fogod elérni, mint amit szeretnél.
De felajánlom Neked, hogyha összeírod az ehhez hasonló kérdéseidet, és elküldöd privátban, megválaszolom.
nem értem mi a baj, mert összesen 2 db kérdés van így írva ezzel együtt
szal nem tudom mire ez a felhajtás amúgy
de már elnézést kértem itt nyilvánosan is, most mit tegyek még?
és azt sem értem, hogy ha a gyak. kérd-en ide van írva mindenkinek az oldala tetején, hogy "amit máshol nem mertél...itt megkérdezheted"
akkor mi a baj ha itt megkérdezek olyat, amit senkivel nem tudok megbeszélni??
most tul.képpen a megszólítással vagy a kérdéssel van a baj?
A megszólítástól engem konkrétan a hideg kiráz :D (bocsi).
Ne értsd félre amit írtam, és amit írok, de tényleg kicsit idegesítőek a kérdéseid, és amíg nem írtad le, hogy tulajdonképpen miért is teszed fel őket, az én fejemben még az is megfordult, hogy ez az egész egy vicc, provokáció... vagy hogy marslakónak nézel minket....
Megértem, hogy kíváncsi vagy, szívesen beszélgetnél, vagy hogy ezer kérdésed van, csak valahogy kicsit a stíluson változtathatnál (kérlek hagyd el a "drágát" :D)
marslakó?? akkor én is az lennék??
na de jó, hagyom a 'drágát'
csak sokszor olvastam többi kérdésnél, hogy 'kedves melegek'
és gondoltam, hogy 'kedves' vagy 'drága' az szinonima, emberfüggő megfogalmazás,
a 'drága' kicsit érzelmesebb
de ha nem , akor nem,
nem baj
de hadd ne kérjek többször elnézést , oké? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!