Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » 320 pasim volt eddig! Ezek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

320 pasim volt eddig! Ezek csak futó alkalmiak voltak. Komoly kapcsolatot egyszerűen el sem tudnék képzelni! Brrr. Még a hideg is kirázna tőle! Ez elítélendő?

Figyelt kérdés

Csak alkalmi együttlétek voltak az életemben. Egyszerűen, ha szórakozóhelyeken (ugyan hol másutt), már beszélgetek valakivel, vagy ne adj ég, legközelebb is találkozom vele ugyanott és köszönünk is, meg neki állnánk folytatni a beszélgetést a múltkori után, ez egyszerűen a kapcsolat (sex) varázsát elveszi.

Elveszi a (piszkosságot, az újat, az ismeretlen partner varázsát) és ezek után már nem is élvezetes vele a szex, ill. már neki sem állunk szexelni.

Igen, én írtam a régebbi kérdést is a "160 pasist", azóta is számolom és ennyinél tartok. Vidéken ahol azelőtt laktam, szexuális élet egyenlő volt a nullával. Itt Pesten meg megtapasztaltam a szabadságot, az ellazulást, az élőben szexelést a régi sok hokizás helyett.

A félénk cicából, Bp kihozta belőlem a vadmacskát. Ez mellett be is szoktam öltözni nőnek és traviként szexelek. Elképesztő éjszakáim vannak, amiket diadalittasan, kielégülve, szétdugva megyek haza. Vannak megfelelő helyek, ahol beszélni sem kell, félsötét termekben, már dobhatom is le a bugyimat, már térdelhetek is...

Számomra ez az élvezet, kicsit megrökönyödve olvasom az itt a témában feltett kérdéseket, amik: Komoly kapcsolatról, egyéb egyszerű, irreális dolgokról szólnak, amiknek köze sincs a mai realitásokhoz. Egyáltalán a sok kérdező itt volt a pesti meleg éjszakában? Aligha. Szexeltek már spontán férfiakkal? Aligha.

Olyan helyekre szoktam járni, hogy ott a rengeteg családos fellelhető. Mindenféle életkorú előfordul. Vannak zenés helyek is, vannak filmesek és van szauna is.

De visszatérve a témához, ilyen helyeken tényleg az a trendi, hogy beszéd nincs, tapi, vetkőzés, térdelés van.....Ha valaki szexelt pl. 20 percig utána, térülünk-fordulunk és jöhet a következő....utána meg a következő.....és így tovább, ki meddig akarja.

Szerintem ez nem fog változni a szexuális életemet illetően, mert mint írtam is volt, komoly kapcsolat (azt sem tudom miből állna), állandó partner gondolom. Otthon várna fakanállal? Sehol az adrenalin? Sehol egy új partner? Brrr...erre még rágondolni is rossz, hogy egy pasi mellett kellene kikötni és minden nap bájcsevegni. Brrrr.. Más is van így ezzel?

2017. ápr. 29. 22:25
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 1/89 Igen, én vagyok! :) ***** válasza:
100%
320 pasi után még érdekel mások véleménye? xDD
2017. ápr. 29. 22:29
 2/89 Krukutyán Levente ***** válasza:
100%
Nem, más már emberi szintre ért. Szurkolunk neked is :)
2017. ápr. 29. 22:30
 3/89 anonim ***** válasza:
100%
😂😂 Ilyen létezik?
2017. ápr. 29. 22:31
 4/89 anonim ***** válasza:
93%
Nyugodj meg kedves kérdező, már olyan vírusod van aminek még latin neve sincs :-)
2017. ápr. 29. 22:50
 5/89 anonim ***** válasza:
92%
Irigylem az ilyen embereket. Nekem összesen 6 barátom volt, de mindegyik után belehaltam az elvesztésébe. irigylem, mert könnyedén tudja venni azt, amit én nem. Számomra az érzelem a fontos, az érintések, simogatások, mosolyok és suttogások, az egymáshoz való bújás. Neki a testiség, az izzás, a megszerzés öröme.
2017. ápr. 29. 23:07
 6/89 anonim ***** válasza:
94%
Gratulálok, büszke lehetsz magadra...
2017. ápr. 29. 23:16
 7/89 anonim ***** válasza:
97%
Székrekedéssel biztos nem küzdessz.
2017. ápr. 29. 23:38
 8/89 anonim ***** válasza:
79%
Hány éves vagy, és mióta csinálod?
2017. ápr. 29. 23:46
 9/89 anonim ***** válasza:
83%
Egészségedre. De szerintem 320 kaland után már nem kéne hogy érdekeljen téged hogy ki mit gondol rólad + felesleges volt leírni ezt a sok idiótaságot, mert minket se érdekel.
2017. ápr. 29. 23:53
 10/89 anonim ***** válasza:
85%
Elintetendőnek nem elítélendő, csak káros. A személyiség nagyon nagy mértékben ferdül, illetve több kutatás arra a következtetésre jött ha egy ember havi minimum 20szor elélvez akkor minimális lesz a hererák kockázata, viszont ha egy embernek 50 több (ami 270-el túl van lépve) szignifikánsan megnő a hererák kockázata, ebben az esetben még talán előre csúszhat és nem későbbi években lesz majd csak probléma.
2017. ápr. 30. 00:26
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!