Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melegek, mit szólnátok egy AIDS törvényhez? Ti támogatnátok?
Az az ötletem, hogy minden homoszexuálist szőrnének a vírusra. Ha kiderül, hogy valaki fertőzött, annak meg kellene tiltani, hogy nem fertőzöttekkel szexeljen. Sajnos nálunk melegeknél 50x nagyobb az esélye, hogy elkapjuk, egyrészt mert könnyebben elkapjuk, másrészt, mert sok könnyűvérű, kicsapongó életű meleg van. Aki talán nem is tudja magáról, hogy fertőzött. Sokkal könnyebb lenne az ismerkedés, mert nem csoda, hogy félnek a betegségektől a meleg fiatalok. Így akár milyen lenne a szexuális élete valakinek, nem kaphatná el, mert tiltaná a törvény a betegnek, hogy szexuális kapcsolatot létesítsen nem fertőzött személlyel.
Sőt én minden emberre kiterjesztenék egy kötelező szűrést Magyarországon, nem csak a melegekre. Biztos, hogy könnyebben tudnánk ismerkedni.:)
Ennél jobb és hatásosabb mód, ami 100%-ig garantálja a biztonságot, nincs. De nem is kell, hogy legyen.
Egész egyszerűen ne d*gj gumi nélkül olyannal, akiről nem tudod biztosan, hogy egészséges. Sőt, ne is sz*pd le. A megelőzés a leghatásosabb mód.
"De nem is kell, hogy legyen. "
Ez azért fájt. Sajnálom, hogy a melegek nagy részét nem érdekli, hogy emiatt elítélnek minket az emberek.
Hát figyu a kérdésed az volt, hogy a melegek mit szólnának egy ilyen törvényhez.
Szerintem a választ nagyon szépen megkaptad :))))))))
A válaszokból leszűrheted, mennyi társadalmi támogatottsága lenne egy ilyennek.
Nem fogunk tízmillió emberre rákényszeríteni valamit, azért, hogy te biztonságosan szexelj, és mert irreálisan parás vagy.
Még ha ez nem tetszik neked, akkor sem.
Ez van :)))))))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!