Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kedves homofóbok! Miért gondoljátok ti úgy, hogy ha megveritek a homoszexuális gyereket akkor annak megváltozik a szexualitása?
akkor nézz jobban körül. az arányokat nem ismerem, de én konkrétan ismertem vízvezetékszerelő srácot is aki meleg volt, aztán ápolót is (kettőt is), és egy festő srácot is.
úgyhogy el vagytok tévedve, nem csak értelmiségi körökből akadnak melegek, csak talán annyi lehet benne, hogy ők még sokkal kevésbé merik felvállalni és még paranoiásabban rejtőzködnek a finoman fogalmazva kevésbé toleráns közegük miatt. ugye a tolerancia megkíván némi IQ-szintet, és hát kb ennyi a magyarázat.
nyugati sajtóban elég sokszor feszegetik h Putyin látens meleg, de nem a törvények miatt, hanem amiért annyira erőszakosan bizonygatja állandóan a férfiasságát. tény ami tény, ez tényleg kicsit bűzlik, aztán ki tudja.
Ezt ugy oldottak meg régen, hogy tinédzser korban befizették egy qrvához akinek elmondta miért hozta el az apa a fiát. Idôben kell lépni.
De majd kihalnak a betyárkörte szeretôk mert hát szülni nem fognak utódot. Bár a modern törvénnyekkel elrontanak sok mindent (örökbefogadás), csak nem tudom hogy fog anyatejet szopni a baba :)
# 43
Persze ,h nem láttál mert a melegek 90% rejtőzködést választja életmódjának te debil ami nem csoda ebben az elbaxott ,untoleráns, fos országban.
Képzeld mivel én meleg vagyok ezért nyilván nagyobb rálátásom van erre a világra én ismerek villanyszerelő meleget is sőt még hobbi testépítőt is soha nem tudnád róluk mert úgy szocializálódtak ,h makszimálisan férfias viselkedésűek vagy egyszerűen ők férfiasan érzik jól magukat,de nem szokták más orrára kötni,h melegek.Gondolj bele még hány ilyen ember lehet akár a te környezetedben is akik el hallgatják a nyomorék lenéző szövegedet a melegek iránt közben meg melegek ők maguk is.
és attól szted heteró lett? sztem még jobban elmegy a kedve a nőktől, ne fárassz :)
vagy fiúkvára gondoltál?
Nekem volt kollégám, aki meleg volt raktáros létére. Mindenki tudta róla, hogy meleg, mégse bántotta ez miatt senki. Igaz, nem a munkatársak között kerestt magának partnert. Hozzátartozik, hogy mindez egy szolgáltató cégnél volt, ahol a cég jellegéből adódóan közel nulla volt a művészlelkületűek száma. Az, hogy napjainkban a művészek között, úgymond divat elmondani, hogy meleg vagyok,a bulvár sajtónak köszönhető. Ök állnak reflektorfényben, ők azok, akik úgy érzik jól magukat, hogy szerepelnek a sajtóban. Tisztelet a kivételnek! A Kiss Pista lakatos élete nem sajtótéma, ezért hihetik egyesek azt, hogy melegek csak a művészek között léteznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!