Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van bennem homoszexuális hajlam emiatt hogy nagyon szeretem análisan kielégíteni magamat? 23 F
Csak "sajnos" van hogy arról fantáziálok közben hogy egy izomkolosszus pasi a nagy farkával meg..ug.
Korábban már voltam szexoldalakon, kaptam 5000 ajánlatot, többek között még xy fizetett volna is nekem x összeget hogy ő meg...jon. De mindig visszafordultam, mert a lányokat jobban szeretem stb.
Lehet jobban járnék ha elmennék egy pszichológushoz.
Szerintem biszexuális vagy, csak még fiúval nem próbáltad. Azon a pszichológus nem fog tudni ""segíteni"".Persze ezen nem is kell segíteni, értsd jól.
Ha egy pasi hetero, akkor tuti h nem jut eszébe hogy valaki megkeféli!
"Szerintem biszexuális vagy, csak még fiúval nem próbáltad. Azon a pszichológus nem fog tudni ""segíteni"""
Valóban nem. Viszont abban tud segíteni, hogy hogyan fogadja el, küzdjön meg vele a hétköznapokban és éljen nagyjából egészséges életet.
Na tisztázzunk két dolgot.
Ha élvezed az anális izgatást, attól még nem vagy homo. Ha magadnak csinálod az önkielégítés, ha lány csinálja akkor csak azért mert a hátsó bejáratodat is élvezed (ami minden férfinak izgató tud lenni, csak sok a gátlásos homofób), még nem lettél meleg.
Ha viszont ezt az élményt egy fickótól várod, akkor minimum biszex vagy. Ha pedig a csajok már nem érdekelnek akkor erős a gyanú, hogy meleg vagy, bár heteróból csak úgy nem lesz meleg, így inkább bi lehetsz max, szerintem.
alapból nincs.
ha arrol fantáziálsz hogy egy pasi dönget akkor van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!