Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A melegek miért sokkal inkább művészi hajlamúak? Van itt olyan meleg, akiben semmilyen művészi hajlam nincs, vagy nem érzi?
Bennem van 😁 de legtobb meleg szamara a muveszet rajz, festes stb.. jelenti a kikapcsolodast. Es azert vagyunk muveszi hajlamuak mert hat egy meleg embernek sok lehet a problemaja munkahely , kapcsolat, szerelem, iskola stb..
Megnyugtat kikapcsol. Es a ezeket a negativumokat konnyebben kiadjuk egy cerka vagy ecset segitsegevel.
Meleg vagyok és művész. Alapvetően eltérek a normától, mindent megkérdőjelezek és igen, érzelmes és érzékeny vagyok.
Már kicsiként is fura voltam, de általános iskolában kezdett el ÚGY érdekelni a rajzolás. A fiúkkal és a lányokkal se sikerült komolyabban barátkoznom, mert egyszerűen máshogy értem be, mint a többiek(nekik pl a szexualitás volt az első, míg nekem az utolsó dolog a szakáll elött...még mindig nincs teljes arcszőrzetem).
Nem voltam boldog tini. Majdnem az egész 10-es éveim depresszióval és/vagy melankóliával teltek, mert nem tudtam beilleszkedni, meg személyes ügyek miatt is.
Nekem segített a rajzolás átvészelni ezt az egészet, ez lett a komfortzónm, sikerélményem.
Most 20 vagyok és csak most kezdek szocializálódni komolyabban.
Lehet, hogy festőművész leszek, de lehet, hogy más -szintén művészethez köthető- pályát, életutat választok.
Őszintén szólva szerintem nem a homoszexualitásom miatt lettem művész és nem azért vagyok érzelmes. Gondolom az érzelmességemet apámtól örököltem.
Személy szerint úgy gondolom, hogy az sztereotípia, hogy annyi meleg művész van. Persze nem láttam/olvastam kutatásokat ebben a témában, szóval nyugodtan megcáfolhattok.;)
20/m/f
Én 17 éves vagyok. Színésznek tanulok, illetve színész is vagyok, játszom színházba, esetleg filmekben stb.
Őszintén szólva én még eddig nem találkoztam olyan meleggel aki akár egy kicsit is nem vonzódott a művészetekhez. :D De persze ez változó.
De például dolgoztam RTL-nél, na az ott lévők 80% meleg! Úgy értem az RTL-t mint művészet. Hiszen az operatőri munka, stylest, is a művészethez kapcsolódik.
Fura dolog ez, de biztos van, vagy ha még nincs, születni fog róla valami tudományos magyarázat, mert tényleg furcsán összefügg a homoszexualitás és a művészi hajlam.
Bennem nincs igazán művészi hajlam szerintem, habár szeretem a művészeteket :)
27F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!