Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Homoszexualis (monogan) parkapcsolatban mit csinalnatok ha megtudnatok hogy parotok novel es ferfival is megcsalt nem is 1x?
Én kidobnám semmi perc alatt.
Biztos jó élményeid lesznek, ha visszagondolsz azokra az eseményekre, vagy ránézel azokra a dolgokra, amit neked vett és eszedbe jut: hány pasit, nőt dugott meg, amiből pénze volt azokra.
Én úgy otthagynám mint annak a rendje. Bár ahogy leírod, te se lehetsz sokkal különb, 2 hét alatt 2 alkalmi kapcsolat, szerintem durva. Na meg az ilyenek, hogy ennyivel voltam de csak ennyit vallottam be stb, akkor miről beszélünk?
Nem akarlak megbántani, ne haragudj érte, de szerintem pont egymáshoz valók vagytok, ő se bír magával, meg te se.
Ha már ilyenek vagytok, megpróbálhatnátok a 3-asozást. Sok meleg pár csinálja, mert szerintük ez nem számít ugye megcsalásnak. Vagy beszéljétek meg, hogy együtt vagytok, de néha "elengeditek" egymást, hogy másokkal szexeljetek. Egyikőtök sem háborodhat fel a másikra emiatt.
Én 5 éve vagyok a párommal, de soha meg nem fordulna bennünk ilyen, hogy megcsalás. Pedig nincs is mindig lehetőségünk szexelni (nem élünk együtt), mégsem keresünk alkalmikat.
Egyébként nem is értem, miért jöttél össze egy biszex pasival. Elhiszem hogy nehéz elfogadnod hogy lányokkal is szexel, de könyörgöm, biszexszel nem szabad összejönni éppen emiatt.
Bocs a kioktató stílusért, remélem nem sértettelek meg, nem állt szándékomban. És remélem sikerül megoldanotok a problémát, sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!