Van homoszexuális fiú ismerősöd aki a párkapcsolatban a
"fiú"?
Figyelt kérdés
Úgy tudom, hogy a melegeknél is van "fiú" és "lány", a fiú inkább hasolnlít egy heterora, a lány amolyan "igazi meleg". Van "fiú" ismerősöd? Ha igen, miben nyilvánul meg? Miben más?
(Senki ne sértődjön meg a kérdésem miatt, nincs bajom a melegekkel, csak kíváncsi vagyok, nincs ilyen közvetlen ismerősöm.)
Homoszexuálisok válaszát is szívesen várom, DE degradáltak, értelmileg nem komplettek valamint melegellenesek kíméljenek!
Nekem van egy nagyon kedves barátom, aki meleg. Értem, hogy érted ezt a fiú-lány dolgot. Náluk egy passzív vagy aktív. (a passzív van "lányszerepben"). Az ismerősömről őszintén szólva nem tudom, melyik lehet, ennyire részletekbe menően nem beszéltünk a dologról.
Sok meleg párnál cserélik a szerepeket. :)
2011. febr. 22. 18:35
2/14 anonim válasza:
van meleg ismerősöm,senki meg nem mondaná,hogy meleg,de a párjáról se
két jóképű pasi,mindketten férfiasan öltözködnek
és nincs fiú-lány náluk,felváltva vannak aktiv-passziv szerepben
2011. febr. 22. 18:37
3/14 anonim válasza:
Nekem nincsenek meleg ismerőseim...
2011. febr. 22. 18:40
4/14 anonim válasza:
Nekem vannak ilyen ismerőseim, egy pár, a világért sem kérdezném meg ki melyik, de ahogy viselkednek szerintem mindkettő lány.. o.O Amikor meg veszekednek, mint két fürdős k.urva. :D
5/14 anonim válasza:
A fiú szerepet játszóban is van lányos beütés. Ahogy gesztikulálnak, ahogy beszélnek,látható, érezhető,
hogy homosexuális.
6/14 anonim válasza:
Nekem is van meleg ismerősöm,ő a pár "fiú" tagja.Totál normális,ha nem tudnám róla,hogy meleg,nem is feltételezném,pedig sokat beszélgettem vele.Nagyon rendes ember.A párjáról viszont azonnal lehet tudni,hogy magasabb hőfokon ég,úgy is beszél,de egyébként ő is rendes,normális.
2011. febr. 22. 19:22
7/14 anonim válasza:
Nekem egyik kozeli rokonom meleg es tobb, mint 10 eve el a parjaval. Egyik sem noies, ugy neznek ki, mint ket teljesen atlagos ferfi es nem tudnad megmondani roluk, hogy melegek. Nem tudom, hogy minden meleg kapcsolatban vannak-e ennyire elhatarolt noi es ferfi szerepek. Pl. a rokonom parja egy nagyon vekony, torekenyebb alkat, viszont 2 fejjel magasabb a rokonomnal. Szoval nem tudom, hogy van-e naluk ilyen felosztas, de nem is erdekel, mert rajuk tartozik.
2011. febr. 22. 20:25
8/14 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat, aki akar, nyugodtan írjon, szívesen olvasom :)
2011. febr. 22. 20:47
9/14 anonim válasza:
huu ez durva :D
na, hát én egyszer elég becsiccsent állapotban megkérdeztem az aznap este megismert pár egyik tagját, h nálatok ki a lány? :D első körben kijavított, aztán mondta, h ő az aktív a másik gyerek meg a passzív. tény,h a passzív srác jobban manifesztálta a búzaságát, az aktív konszolidáltabb volt.
2011. febr. 22. 21:47
10/14 anonim válasza:
Van ilyen, és csak egy-két vonása van, amit az átlagember nem definiálna férfiasként, de amúgy, ha valaki felszínesen ismeri, nem mondaná meg róla, hogy meleg.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!