25-35 év közötti pasik, hol tartotok az életben? Külön éltek, párkapcsolatban? Dolgoztok, tanultok? Szeretitek, amit csináltok? Jártok még szórakozni? Ha igen, hova?
35 éves férfi:
2 éve házas, 1 gyermek, úton a második, stabil munkahely, szórakozni nem járok, néha egy-egy foci vagy kézilabda meccsre megyek ki. Nem hiányzik semmi, így kerek az életem:)
Férjem nevében válaszolok, ha nem gond. Ő 35 éves, én 24. Másfél éve vagyunk házasok. 10 éve dolgozik ugyanazon a helyen, alapjában szereti, de néha besokall tőle.
Szórakozni mindketten járunk, legtöbbször külön baráti társasággal, de van, hogy vagy az ő, vagy én baráti körömből megyünk el egy párral valahova, vagy ott alvós bulit csapunk. Ő inkább sörözgetős, meccsnézős típus, havi 2-3x jár el sörözni, bowlingozni, vagy meccset nézni a haverokkal, amikor van a városban meccs, oda is kijár, ill. voltak is vagy két hete, meg jövőhéten is mennek fel pestre valami nagy meccsre. Tehát minden happy:) neki is megvan a szórakozása, én nem gátolom semmiben sem:)
80%os köszi a választ! Örülök,h minden összejött neked az életben!
Az első meg a 3. választ remélem kitörlik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!