Van homoszexuális fiú ismerősöd aki a párkapcsolatban a "fiú"?
Úgy tudom, hogy a melegeknél is van "fiú" és "lány", a fiú inkább hasolnlít egy heterora, a lány amolyan "igazi meleg". Van "fiú" ismerősöd? Ha igen, miben nyilvánul meg? Miben más?
(Senki ne sértődjön meg a kérdésem miatt, nincs bajom a melegekkel, csak kíváncsi vagyok, nincs ilyen közvetlen ismerősöm.)
Homoszexuálisok válaszát is szívesen várom, DE degradáltak, értelmileg nem komplettek valamint melegellenesek kíméljenek!
Köszike!
Nekem egy meleg ismerősöm van (legalább is róla tudom), de ő elég lányos jelenség, ezért gondolom náluk ő van passzív szerepben. Mármint nem úgy lányos, hogy festi magát, vagy lánynak néz ki, hanem úgy általában véve kicsit nőiesen viselkedik, a természetes mozgása is inkább olyan, mint a nőké, stb.
Szerintem igazából azokat a melegeket, akik férfiasabbak, a kapcsolatban a férfi szerepet töltik be, nem igazán lehet felismerni, csak ha maguktól megmondják, hogy ők melegek. De ilyen ismerősöm nincs, mármint akiről tudnám, hogy meleg.
Van szeretném egy raklapnyi meleg srácot ismerni, mint havert. :)
Elég változatosak, mint bármilyen más heterók. Párokat is ismerek, van két srác, akik például olyanok, mint két nagy mackó - értsd: sportosak, izmosak, körszakáll, nagydarab mind a kettő - meg nem mondanád, hogy melegek, az embernek eszébe sem jut, hogy olyanon gondolkodjon, hogy ki a "lány".
Másik páros mindkét tagja az a vékonyabb alkat, finomabb vonások, de ők sem a divatmajmolósak - bár náluk jobban pittyegett a gaydar nevű megérzésem. De csak mert érződött, hogy vibrál közöttük a leveg. :)
Egyébként azt vettem észre, hogy amint egy srác több szinténzenészt ismer meg, ha előtte az a lányos, finomkodós, "hajtűdobáló" volt - lassan, előbb-utóbb rájön, hogy nem kell így tennie, és "beheterósodik".
Egyébként a "passzív" szexben azt jelenti, hogy ő az "aktív" behatolásának alanya. De hát, mindegy. Egy hosszú párkapcsolatban minden cserélődik, heteróknál sincs olyan, hogy kif. csak és kizárólag a fiú kezdeményez, a lány meg mint egy darab fa... Na meg, a külső nem mindig takarja a preferenciát, ugye. :)
A melegeknél nincs "fiú" meg "lány", az a lényege a homoszexualitásnak, hogy két férfi van, és nem kell senkinek sem betöltenie a női szerepet.
Persze vannak "lányosabb" melegek, de ez nem jelenti azt, hogy ők még csak idézőjelesen is "lány" szerepet töltenének be.
Én meleg vagyok. Nos... :D
Akkor kezdjük az elején. Alapvetően a szexuális szerepvállalás nincs befolyással az illető személyiségére, így nincs olyan konkrét kicsúcsosodott személyiségvonás, amely utalhatna arra, hogy az illető aktív-e vagy passzív.
A párok jelentősebb részében a szerepek nem állandóak, a résztvevők UNIK. :D
A másik részben ezek szétválnak, vannak aktívok és passzívok.
Ez az abszolút nem jelent feltétlenül alá-fölérendeltségi viszonyt sem az ágyban, sem a kapcsolatban. Én pl. teljesen passzív vagyok, az ágyban szeretem, ha a másik fél határozottabb, de ha azon kívül próbálna meg ledominálni a párom, azt nem köszönné meg. Tehát ideális esetben a felek teljesen egyenrangúak. AZ én személyiségem hát... Fura... :DDD
Merthogy alapból ránézésre senki nem mondaná meg, hogy meleg vagyok, viszont a nagyon közeli barátaim megállás nélkül nevetnek rajtam (kis ganék :P) az érdekes hanghordozásom és gesztusaim miatt. Bezzeg mikor segíteni kell matematikából vagy kémiából, fizikából (középiskola végén vagyok), akkor hozzám jönnek a drágáim. xD
Na mindegy. Tehát... :D
Volt olyan párom, aki teljesen aktív volt (mondjuk ezzel sokat mondtam, mikor az előbb mondtam el, hogy teljesen passzív vagyok), de olyan szinten feminin volt, hogy hínnye. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!