Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Van homoszexuális fiú ismerősö...

Van homoszexuális fiú ismerősöd aki a párkapcsolatban a "fiú"?

Figyelt kérdés

Úgy tudom, hogy a melegeknél is van "fiú" és "lány", a fiú inkább hasolnlít egy heterora, a lány amolyan "igazi meleg". Van "fiú" ismerősöd? Ha igen, miben nyilvánul meg? Miben más?

(Senki ne sértődjön meg a kérdésem miatt, nincs bajom a melegekkel, csak kíváncsi vagyok, nincs ilyen közvetlen ismerősöm.)

Homoszexuálisok válaszát is szívesen várom, DE degradáltak, értelmileg nem komplettek valamint melegellenesek kíméljenek!

Köszike!

2011. febr. 22. 18:32
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Nekem egy meleg ismerősöm van (legalább is róla tudom), de ő elég lányos jelenség, ezért gondolom náluk ő van passzív szerepben. Mármint nem úgy lányos, hogy festi magát, vagy lánynak néz ki, hanem úgy általában véve kicsit nőiesen viselkedik, a természetes mozgása is inkább olyan, mint a nőké, stb.

Szerintem igazából azokat a melegeket, akik férfiasabbak, a kapcsolatban a férfi szerepet töltik be, nem igazán lehet felismerni, csak ha maguktól megmondják, hogy ők melegek. De ilyen ismerősöm nincs, mármint akiről tudnám, hogy meleg.

2011. febr. 26. 11:03
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Van szeretném egy raklapnyi meleg srácot ismerni, mint havert. :)

Elég változatosak, mint bármilyen más heterók. Párokat is ismerek, van két srác, akik például olyanok, mint két nagy mackó - értsd: sportosak, izmosak, körszakáll, nagydarab mind a kettő - meg nem mondanád, hogy melegek, az embernek eszébe sem jut, hogy olyanon gondolkodjon, hogy ki a "lány".

Másik páros mindkét tagja az a vékonyabb alkat, finomabb vonások, de ők sem a divatmajmolósak - bár náluk jobban pittyegett a gaydar nevű megérzésem. De csak mert érződött, hogy vibrál közöttük a leveg. :)

Egyébként azt vettem észre, hogy amint egy srác több szinténzenészt ismer meg, ha előtte az a lányos, finomkodós, "hajtűdobáló" volt - lassan, előbb-utóbb rájön, hogy nem kell így tennie, és "beheterósodik".

Egyébként a "passzív" szexben azt jelenti, hogy ő az "aktív" behatolásának alanya. De hát, mindegy. Egy hosszú párkapcsolatban minden cserélődik, heteróknál sincs olyan, hogy kif. csak és kizárólag a fiú kezdeményez, a lány meg mint egy darab fa... Na meg, a külső nem mindig takarja a preferenciát, ugye. :)

2011. febr. 26. 14:28
 13/14 anonim ***** válasza:
97%

A melegeknél nincs "fiú" meg "lány", az a lényege a homoszexualitásnak, hogy két férfi van, és nem kell senkinek sem betöltenie a női szerepet.

Persze vannak "lányosabb" melegek, de ez nem jelenti azt, hogy ők még csak idézőjelesen is "lány" szerepet töltenének be.

2011. febr. 26. 22:34
 14/14 anonim válasza:
100%

Én meleg vagyok. Nos... :D

Akkor kezdjük az elején. Alapvetően a szexuális szerepvállalás nincs befolyással az illető személyiségére, így nincs olyan konkrét kicsúcsosodott személyiségvonás, amely utalhatna arra, hogy az illető aktív-e vagy passzív.

A párok jelentősebb részében a szerepek nem állandóak, a résztvevők UNIK. :D

A másik részben ezek szétválnak, vannak aktívok és passzívok.

Ez az abszolút nem jelent feltétlenül alá-fölérendeltségi viszonyt sem az ágyban, sem a kapcsolatban. Én pl. teljesen passzív vagyok, az ágyban szeretem, ha a másik fél határozottabb, de ha azon kívül próbálna meg ledominálni a párom, azt nem köszönné meg. Tehát ideális esetben a felek teljesen egyenrangúak. AZ én személyiségem hát... Fura... :DDD

Merthogy alapból ránézésre senki nem mondaná meg, hogy meleg vagyok, viszont a nagyon közeli barátaim megállás nélkül nevetnek rajtam (kis ganék :P) az érdekes hanghordozásom és gesztusaim miatt. Bezzeg mikor segíteni kell matematikából vagy kémiából, fizikából (középiskola végén vagyok), akkor hozzám jönnek a drágáim. xD

Na mindegy. Tehát... :D

Volt olyan párom, aki teljesen aktív volt (mondjuk ezzel sokat mondtam, mikor az előbb mondtam el, hogy teljesen passzív vagyok), de olyan szinten feminin volt, hogy hínnye. :D

2017. jan. 20. 18:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!