Miért van annyi homoszexuális és leszbikus művész?
Ez tényleg nagyon érdekes kérdés. Nekem van egy ismerősöm, aki szintén művész (fest) és nem homo. Mondta ő is, hogy hallott erről, főleg a divatiparban (ruhatervezők, sminkesek, stb.) Majd hozzátette, hogy a homók is emberek, nem szabad őket bántani. És, hogy nem minden homo öltözködik feltűnően. Az ő fiúbarátja pl. rendes ruhákban járkál. Nem vesz fel női nyakláncot, fülbevalót, stb., de nem azért, hogy elkerülje az atrocitást, hanem, mert ő így gondolja, ilyen a stílusa.
Hozzáteszem, hogy a hetero nők, akik kivágott ruhákat viselnek, imádnak feltűnősködni. Ne is csodálkozzanak azon, hogy miért bámulják meg őket a pasik.
Mert lehet más a világszemléletük, nyitottak minden újra, lehet ők inkább biszexuálisok.
De az agyhoz is köze lehet, hiszen sok meleg férfinak nőies agya van, amitől a szépérzékét kapja, de férfias rész pedig a megvalósításban játszik fontos szerepet.
Én nem ismerek egy meleg sem,aki kifejezetten művész lélek lenne.
Foglalkozást tekintve,pénzügyi tanácsadót,gyógyszerészt,közgazdászt,buszsofőrt,rendőrt ismerek.
Max talán jobban nyitottak a művészetek iránt,de ez sem feltétlen igaz.Nekem van heteró öcsém,aki imád rajzolni.Én meleg vagyok,de nem igazán kedvelem a kézműves dolgokat,mint megfigyelő maximum,de,mint cselekvő nem annyira.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!