Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan aktív, aki azt állítja magáról, hogy alkalmi szexben vagy esetleg kapcsolatban is csak a saját élvezetét keresi, nem tartva fontosnak a passzív akaratát?
Hát nem is tudom.
De, rájöttem. A pontozással alkotnak véleményt egymásról a válaszolók. Sose gondoltad volna, mi?
Már ne is haragudj, de egész egyszerűen nem is értelek.
Mi az, hogy nem mész bele olyan szexbe, ahol megdug a másik, ha te is akarod?
Ennek az ég egy adta világon semmi értelme.
Szerintem te egész egyszerűen nem is tudod hogy egáltalán mit is akarsz.
Egyszer passzívnak mondod magad, de nem akarod hogy megdugjanak, vagy szopassanak, máskor meg kitalálsz valami kifejezéseket magadra vonatkozólag.
Úgy vagy te passzív kisfiam, mint én a Római Pápa.
Először talán el kéne dönteni, mit is akarsz tulajdonképen, és csk azután partnert keresni.
De mindenek előtt talán fel kéne nőni.
Üdv: egy passzív meleg
Én passzívnak mondom magam mivel a passzív jelentése, hogy alapvetően kevésbé irányító típus, mint az aktív. Csak a tudatlan melegek az utóbbi időben erőteljesen meg akarták változtatni a szó jelentését és arra mondják, aki szeretné, ha behatoljon a seggébe egy fasz. Tehát te csak ne kérd számon rajtam, hogy egyszer passzívnak, egyszer sidenak mondom magam, miattatok kell nekem a hülyeséghez alkalmazkodni, ahelyett, hogy megtanulnátok a szavak jelentését.
És mi az, hogy kitalálok magamra egy szót? Léteznek side emberek, akik nem szeretik, ha megdugják őket és nem is szeretnek ők mást megdugni. A másik kérdésre adott válaszodból is világosan kiderül, hogy számodra csak megdugandók és megdugók léteznek, melyek komplementer csoportok.
Tehát inkább te nőj fel és legyél szíves ne adni nekem olyan feladatokat, hogy sajátítsam el a mélytorkozást, mert az hozzá kell hogy tartozzon a passzív identitásomhoz. Az, hogy te minden hülyeséget megadsz az aktívnak, a te egyéni problémád, én nem leszek soha olyan szubmisszív, mint te és nem is feladatom annak lennem.
Üdv. a kérdező
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!