Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan aktív, aki azt állítja magáról, hogy alkalmi szexben vagy esetleg kapcsolatban is csak a saját élvezetét keresi, nem tartva fontosnak a passzív akaratát?
Figyelt kérdés
A kérdés kizárólag a http://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__homoszexualitas__.. kérdést már elolvasottakhoz szól!2016. okt. 16. 12:36
21/75 anonim válasza:
A segged lyuka kakilásra van. Orgazmusod nem lesz, mert nincs benne csikló. A következő életedben próbálj puncival születni.
22/75 anonim válasza:
#21-es prosztatáról még nem hallottál?? Annak az izgatása nagyon jó.
23/75 A kérdező kommentje:
Kivéve, ha az aktív prosztatájáról van szó.
2016. okt. 16. 14:44
24/75 anonim válasza:
Aki bunkó az akkor is az, amikor dug és akkor is, amikor nem, szóval aki nem figyel arra, hogy mit mondasz az jó eséllyel semmilyen más esetben se fog. A felfokozott állapot nem tesz teljesen vakká és süketté, csak épp egy fokkal érdektelenebb lesz a külvilág, mármost akivel szexelsz épp az nem a külvilág része akkor és ott, szóval aki azt hozza fel mentségére, hogy "azért nem figyeltem, mert nem látom a külvilágot ilyenkor" az egy rossz kamu. Vannak ilyen emberek, ez tény, de ez azt jelenti, hogy minden aktív ilyen? Nem. Amikor azt mondom, hogy nem nagyon figyelek a másikra, akkor nem azt értem ezalatt, hogy akkor ő csak egy tárgy, hanem azt, hogy nem fogom percenként számon kérni arról hogyan is érzi épp magát.
25/75 A kérdező kommentje:
Persze, nem is kell percenként megkérdezni. És hangsúlyozni szeretném, hogy most nem lejárató hadjáratot indítottam ellened és mindenképpen ki akarom belőled erőltetni, hogy egy agresszív bunkó vagy. Csak te vagy itt az egyetlen aktív, aki hajlandó vitázni.
Így megkérdezem. Erőszaknak tartod azt, ha valaki anélkül kezdi berakni a farkát, hogy tisztáztátok a szerepeket?
2016. okt. 16. 14:51
26/75 anonim válasza:
A szerepeket általában már akkor tisztázzuk, amikor még fent vannak a ruháink, szóval amikor valaki mögé beállok, akkor jó eséllyel már tudja mi fog következni és nem áll ellen, hisz ha nem akarná, akkor elutasítaná a közeledésem. Ha közben akar valamit, azt tudja jelezni nonverbális módon, pl. ha azt akarja, hogy gyorsítsak, akkor nekem feszül, ha pedig azt, hogy lassítsak, akkor hátranyúl és ellentart a kezével, ha kézi rásegítést akar, akkor megfogja a kezem és odateszi a farkához, szóval lehet ezt szavak nélkül is csinálni és nem kell folyton kérdezgetni egymást.
27/75 A kérdező kommentje:
Ezzel a jelzéssel is furcsamód állnak sokan, mikor megpróbálok hátracsúszni, mert túlságosan benyomja, akkor a válaszuk, hogy még durvábban csinálja, hiszen nem érik el.
2016. okt. 16. 15:08
28/75 anonim válasza:
Beleegyeztél a szexbe, hogy te leszel a kislány, akkor már ne vakarózz, ha benned vannak. Legfeljebb nem lesz második alkalom.
29/75 anonim válasza:
Aki ennyire se ismeri a testbeszédet azzal minek kezdesz egyáltalán?
30/75 A kérdező kommentje:
Mi az, hogy beleegyeztem a szexbe és mi az, hogy én leszek a kislány? Miért pont én, mirét nem ő?
2016. okt. 16. 15:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!