Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan aktív, aki azt állítja magáról, hogy alkalmi szexben vagy esetleg kapcsolatban is csak a saját élvezetét keresi, nem tartva fontosnak a passzív akaratát?
Figyelt kérdés
A kérdés kizárólag a http://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__homoszexualitas__.. kérdést már elolvasottakhoz szól!2016. okt. 16. 12:36
51/75 anonim válasza:
Szexkapcsolatot keresel, de se szopni se dugni nem akarsz. Na takarodj má'
52/75 A kérdező kommentje:
Nem szeretem, ha lenyomják a farkukat tövig a torkomon. Ha neked ezt jelenti a szopás, akkor egészségedre.
Többi válaszoló meg nyugodtan alkosson véleményt egymásról. Érdekelne mit gondoltok egymásról
2016. okt. 16. 17:07
53/75 anonim válasza:
Pedig neked pont az kellene, hogy úgy megdugjanak, hogy két napig ne állj lábra, aztán szopassanak hogy alig kapj levegőt.
54/75 A kérdező kommentje:
Többiek, hol vagytok. Én mindjárt rosszul leszek, ha nem ad nekem valaki igazat leggalább ezzel a válaszolóval szemben.
2016. okt. 16. 17:23
55/75 anonim válasza:
Az otromba tahó az te magad vagy, nem hinnem hogy a hiba az eddigi partnereidben van Te mindenkivel ostoba es agresszív vagy. Nem is érdemel az mást!!!
36% hagyd a pic***ba ne írj neki semmit mar mások is eltűntek hagy dühöngjön itt magaban.
Tanuld meg értelmezni amit olvasol...
56/75 anonim válasza:
Azonkívül ha faj a du***as tobb különböző partnernel akkor a hiba a te alvazaddal van!!!
Keress fel egy szakorvosi, egy urologust, 'ég egy pszihologust!!!
57/75 anonim válasza:
Eléggé elszabadultak itt az indulatok úgy látom. Valóban eléggé kiábrándító és elszomorító válaszok születtek, ebben igazad van kedves Kérdező, de kb. 3 emberrel vitatkozol, ennyiből nem lehet komoly következtetéseket levonni "meleg társadalommal" (már ha létezik egyáltalán ilyen) kapcsolatban. Az eddigi tapasztalataim alapján azért a többség odafigyel másikra (én is mindig szoktam és velem szemben is ez volt, bár nem volt még olyan sok sráccal dolgom), szóval lehet hogy sikerült kifognod pár bunkót egymás után, amit így ismeretlenül is sajnálok. Annyit tudok tanácsolni hogy legyél talán kicsit körültekintőbb az ismerkedésnél, és nem árt előre tisztázni hogy miben lennél benne és miben nem (pl. viszonylag sokan igénylik hogy a partner legyen kicsit "vadabb", de nem ennek kell alapértelmezettnek lennie, hanem az odafigyelésnek!), ha a másik ezt nem tudja elfogadni, akkor meg hagyni kell a francba. Persze a legjobb ha komolyan ismerkedsz, akkor ilyen dolgok még kevésbe fordulhatnak elő.
58/75 anonim válasza:
Akkor olvasgasd mégegyszer utolsó. Nem komoly kapcsolatot keres, hanem szexkapcsit, de se szopni se dugni nem akar.
59/75 anonim válasza:
Londonban lehetséges a gyerekvállalás, USA, Ausztrália, Spanyolország, és még jópár helyen. A többi hely meg nem játszik...szerencsére.
60/75 anonim válasza:
Téged jól meg kellene b**ni. Talán akkor lenyugodnál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!