Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Van itt olyan aktív, aki azt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt olyan aktív, aki azt állítja magáról, hogy alkalmi szexben vagy esetleg kapcsolatban is csak a saját élvezetét keresi, nem tartva fontosnak a passzív akaratát?

Figyelt kérdés
A kérdés kizárólag a http://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__homoszexualitas__.. kérdést már elolvasottakhoz szól!
2016. okt. 16. 12:36
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/75 A kérdező kommentje:

"Valóban eléggé kiábrándító és elszomorító válaszok születtek, ebben igazad van kedves Kérdező, de kb. 3 emberrel vitatkozol, ennyiből nem lehet komoly következtetéseket levonni "meleg társadalommal""

Köszönöm az egyetértésed, de szerintem ebben az egy dologban tévedsz. Szerintem a melegek nagyon kis része nem bunkó a te szavaiddal. Egy olyan ember, aki azon van kiakadva, hogy nem dughatnak meg és nem is nyomhatják tövig a farkukat a számba, az szerinted hányszor kapott a meleg társadalomtól olyan visszajelzést, hogy azért mégse kéne lenézni a hozzám hasonló embereket?

2016. okt. 16. 23:00
 62/75 anonim ***** válasza:
71%

Szerintem pedig a melegek nagyon kis részét sikerült megismerned.

Az alkalmi szexnél a heves, mindent elsöprő élvezet a lényeg, előtte kéne a partnerrel közölni hogy mik a feltételeid és lehe thogy már bele sem kezdene.

Harmadrészt biztos, hogy ha fáj, akkor valami nincs rendben alul.

És tartom a vélmenyemet, hogy agresszív, támadó, kötekedő hangnemben tudod csak kifejezeni a vélt és valós sérelmeidet, véleményedet, ráadásul nehéz lesz úgy alkalmi vagy tartós partnert találni hogy egy Petőfi féle 1848-as 12-pontban fogalmazod meg a követeléseidet mielőtt még bármi is történne.

Ettől aztán fog állni a leendő partner farka mint a beton...

Lekonyul és már megy is tovább.

2016. okt. 17. 14:29
 63/75 A kérdező kommentje:
Igen, kötekedek olyan hangnemben, amilyenben. Mivel a te és néhány válaszoló megszólalása abszurd és kirekesztő. Most éppen neked sikerült valahogy összehoznod egy ilyet. Majd ha normálisan válaszolsz én is normális hangnemben fogok rá reagálni.
2016. okt. 17. 15:58
 64/75 A kérdező kommentje:
És azt is mókásnak tartom, hogy miközben másokat arra bíztatsz ne írjanak nekem, te még írsz.
2016. okt. 17. 16:03
 65/75 anonim ***** válasza:
84%

Hát, öregem, én élvezem a sexet, van egy gyönyörű pasim évek óta, nem nekem van problémám hanem neked.

TE saját magadat rekeszted ki, olvassa ezt a kérdést 500 meleg és abból 497 nem választolt rá- csak mutat valamit, és valszeg az sem véletlen hogy csupa bunkót kaptál ki, akik csak jól meg akartak döngetni de még arra sem voltál jó.

2016. okt. 17. 16:12
 66/75 anonim ***** válasza:
84%
Szóval ezentúl nem válaszolok sehogy.
2016. okt. 17. 16:13
 67/75 A kérdező kommentje:
Csupa bunkót kaptam ki? Tehát te bunkó vagy?
2016. okt. 17. 16:46
 68/75 anonim ***** válasza:
84%
Ember, te vagy itt a legellenségesebb, nincs olyan válaszoló, akibe ne kötnél bele. Szerintem nem csak az a bajod, hogy elhanyagoltak a szexben, hanem a kapcsolatban is és te most minden melegre úgy berágtál, mint kutya a porszívóra, szóval írhatnak neked akármit, te valamin fennakadsz az hétszentség. Sebaj, majd lesz egy srác, aki szeretni fog, addig meg ne puffogj ha egy mód van rá, mert árt a szépségednek.
2016. okt. 17. 17:58
 69/75 A kérdező kommentje:

" és valszeg az sem véletlen hogy csupa bunkót kaptál ki, akik csak jól meg akartak döngetni de még arra sem voltál jó."

Egymást bunkózzátok le, de ne zavarjon, ahogy a 21 százalékra lepontozott választ se én intéztem el, hanem az olvasóközönség.

2016. okt. 17. 18:20
 70/75 A kérdező kommentje:
Sőt a nulla százalékokat se én intéztem a hatodik oldalon, így úgy gondolom ő is legalább annyira bunkó, mint én, csak ezt valahogy kihagytad a hozzászólásodból.
2016. okt. 17. 18:28
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!