Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan aktív, aki azt állítja magáról, hogy alkalmi szexben vagy esetleg kapcsolatban is csak a saját élvezetét keresi, nem tartva fontosnak a passzív akaratát?
"Valóban eléggé kiábrándító és elszomorító válaszok születtek, ebben igazad van kedves Kérdező, de kb. 3 emberrel vitatkozol, ennyiből nem lehet komoly következtetéseket levonni "meleg társadalommal""
Köszönöm az egyetértésed, de szerintem ebben az egy dologban tévedsz. Szerintem a melegek nagyon kis része nem bunkó a te szavaiddal. Egy olyan ember, aki azon van kiakadva, hogy nem dughatnak meg és nem is nyomhatják tövig a farkukat a számba, az szerinted hányszor kapott a meleg társadalomtól olyan visszajelzést, hogy azért mégse kéne lenézni a hozzám hasonló embereket?
Szerintem pedig a melegek nagyon kis részét sikerült megismerned.
Az alkalmi szexnél a heves, mindent elsöprő élvezet a lényeg, előtte kéne a partnerrel közölni hogy mik a feltételeid és lehe thogy már bele sem kezdene.
Harmadrészt biztos, hogy ha fáj, akkor valami nincs rendben alul.
És tartom a vélmenyemet, hogy agresszív, támadó, kötekedő hangnemben tudod csak kifejezeni a vélt és valós sérelmeidet, véleményedet, ráadásul nehéz lesz úgy alkalmi vagy tartós partnert találni hogy egy Petőfi féle 1848-as 12-pontban fogalmazod meg a követeléseidet mielőtt még bármi is történne.
Ettől aztán fog állni a leendő partner farka mint a beton...
Lekonyul és már megy is tovább.
Hát, öregem, én élvezem a sexet, van egy gyönyörű pasim évek óta, nem nekem van problémám hanem neked.
TE saját magadat rekeszted ki, olvassa ezt a kérdést 500 meleg és abból 497 nem választolt rá- csak mutat valamit, és valszeg az sem véletlen hogy csupa bunkót kaptál ki, akik csak jól meg akartak döngetni de még arra sem voltál jó.
" és valszeg az sem véletlen hogy csupa bunkót kaptál ki, akik csak jól meg akartak döngetni de még arra sem voltál jó."
Egymást bunkózzátok le, de ne zavarjon, ahogy a 21 százalékra lepontozott választ se én intéztem el, hanem az olvasóközönség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!