Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Van itt olyan aktív, aki azt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt olyan aktív, aki azt állítja magáról, hogy alkalmi szexben vagy esetleg kapcsolatban is csak a saját élvezetét keresi, nem tartva fontosnak a passzív akaratát?

Figyelt kérdés
A kérdés kizárólag a http://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__homoszexualitas__.. kérdést már elolvasottakhoz szól!
2016. okt. 16. 12:36
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/75 anonim ***** válasza:
100%

Egyrészt rossz szériát kaptál ki, másrészt összekevered a komoly kapcsolatot az alkalmi sex-el.

Alkalmi sexnél előfordul egy ordas nagy bunkó, és nem egy gentleman, és nem fogja abbahagyni amikor a hajránál van....

Nekem alkalmi nem igazán volt, komoly kapcsolat az van.

Passzív vagyok, de hogy én nő lennék, azt meg kikérem magamnak.

Pasim 14 évvel idősebb én -belga- alapvetően komoly kapcsolatot kerestem, és csak olyanokkal mentem el randira, kávéra, beszélgetni, vacsorázni, aki alapvetően bejött mind külsőre mind ennek a feltételnek.

Minden szubjektív az hogy hogyan viselkedik az ágyban az személyiségfüggő, nem minden aktívra jellemző hogy agresszív, önző bunkó.

2016. okt. 16. 16:05
 42/75 anonim ***** válasza:
92%

Egyébként biztosan van olyan aktív aki kulturált úriember csak nem a gyakori kérdéseken fogod megtaláni, én sem itt fogtam ki.

A másik nem vagy te kicsit agresszív és udvariatlan...?

Miért kell minden válaszoló fejét ismeretlenül lerágni?!

Nem igazán értem.

Alkalmi sex és esetleg kapcsolat az már két külön világ.

Máshogy viselkedik valaki alkalmi kapcsolatban- ezeknek a nagy részéből nem lesz szerelem, sem kapcsoalt és máshogy azzal akihez hazamész a nap végén....

2016. okt. 16. 16:07
 43/75 anonim ***** válasza:
38%
Ha alkalmi kapcsolataid vannak, akkor igenis hozol ilyen döntéseket.
2016. okt. 16. 16:08
 44/75 anonim ***** válasza:
100%

Én végigutaztam a föld nevű bolygót és mindenhol vannak bunkók és normálisak is.

Alapvetően kapcsolatra a legmegfelelőbb a munkahelyed, ahol azonos az iskolai végzettséged, a jövedelem,az életmód- ami amunkával kapcsolataban kialakul pl nálam az éjjel-nappali utazás- szórakozás, öltözködés, ahol laksz, amivel közlekedsz ezek mind mind befolyásoló tényezők, akár a hetero pároknál is.

Én neten soha nem ismerkedtem, éjszakai bárokban, klubokban szedtem már fel alkalmi partnert az persze hogy más.

Minél nagyobb a város, annál homogénebb, nagyobb a merítés.

Nekem legalábbis ez a tapasztalatom.

Még jó hogy XY nem állok le, mert tudom hogy abból mi lesz egy este folyamán- mondjuk az, amit én nem akarok...

2016. okt. 16. 16:14
 45/75 A kérdező kommentje:

Kikérem magamnak hogy bárkit lehordok bárminek ismeretlenül. Amiket eddig mondtam azt úgy mondtam, hogy eléggé megismertem előtte.

De köszönöm a válaszodat, csak egy dolog nem volt világos. Te egyszer otromba bunkónak tartasz egyes alkalmi szexelőket, máskor meg azt mondod máshogy viselkednek az emberek alkalmi szexnél. Tehát esetleg a pertnered is egy otroma bunkó alkalmi szexnél?

2016. okt. 16. 16:34
 46/75 anonim ***** válasza:
30%
Akár alkalmi, akár komoly kapcsolat, ki kell elégíteni a barátod rendesen, ha azt akarod hogy legközelebb is legyen. Ha nem akarsz dugni, minek keresel szexpartnert? Nem világos. Egy passzív annak örül ha magában érzi a másikat.
2016. okt. 16. 16:39
 47/75 A kérdező kommentje:

"Csak annyit írtam, hogy a sztereotípia a passzívakkal kapcsolatban szinte sose igaz."

Olyan sztereotípia nincs, hogy egy passzív mindenkinek szétteszi a lábát. Olyan sztereotípia viszont van, hogy egy passzív szereti ha megdugják. És ez nem csak sztereotípia, hanem elvárás is. Te is elvárod az a passzívaktol, hogy szeresse a dugást, ahogy minden aktív.

2016. okt. 16. 16:41
 48/75 A kérdező kommentje:

"Ha nem akarsz dugni, minek keresel szexpartnert?"

Te ezt komolyan kérdezed? Szerinted aki nem akarja, hogy megdugják annak semmilyen vágya nincs?

2016. okt. 16. 16:43
 49/75 anonim ***** válasza:
24%
Felnőtteknél igen. Tapizás csak max tiniknél elég. Az hogy fogják egymás seggét.
2016. okt. 16. 16:49
 50/75 A kérdező kommentje:
Rendben, akkor semmilyen vágyam nincs. Te bizonyára jobban tudod nálam.
2016. okt. 16. 16:51
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!