Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan aktív, aki azt állítja magáról, hogy alkalmi szexben vagy esetleg kapcsolatban is csak a saját élvezetét keresi, nem tartva fontosnak a passzív akaratát?
Tehát fogjam be a pofámat, mert én döntöttem el, hogy meleg akarok lenni, és nekem ennél a döntésnél már deklarálnom kellett, hogy passzív, aktí vagy uni leszek?
A legviccesebb az egészben, hogy sok meleg tényleg komolyan gondolja ezt.
Pedig ha engem megdugnál biztosan ráharapnék a párnára és ez téged abszolút nem érdekelne. Az esetek száz százalékában ez volt a helyzet. Pedi mindegyiknél legalább háromszor megemlítettem, hogy fáj, de neki éppen a kanosság közepén fontosabb volt a saját élvezete.
És most ne mondd, hogy minek mentem bele meg hogy akkor nem is vagyok passzív. Lehet, hogy igazad lenne, de ez ebben a helyzetben lényegtelen. Mert nem erről van szó. A tényt nézem, hogy az aktív nem figyelt oda rám. Hogy szinte kizárólag a saját érdeke fontos egyedül, ha áll a farka. És talán mondhatnám, hogy ez minden férfira igaz.
Nem azt mondom, hogy állj, hanem hogy fáj. És ilyenkor tényleg lelassít néhány másodpercre, szóval az agyáig eljutott az információ. De aztán folytatja ahogy korábban, mivel csak úgy élvezi.
Ami meg az általánosítást illeti, szerintem egy viselkedéspszichológus meg tudna engem erősíteni abban, hogy természettől kapott tulajdonság, hogy fokozott vágyállapotban kevésbé figyelnek az emberek a külvilágra.
Megkérdezhetem hány éves vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!