Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Van itt olyan aktív, aki azt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt olyan aktív, aki azt állítja magáról, hogy alkalmi szexben vagy esetleg kapcsolatban is csak a saját élvezetét keresi, nem tartva fontosnak a passzív akaratát?

Figyelt kérdés
A kérdés kizárólag a http://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__homoszexualitas__.. kérdést már elolvasottakhoz szól!
2016. okt. 16. 12:36
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/75 A kérdező kommentje:
Neked biztos jó lesz. De majd ha téged is megdugnak néhányszor, akkor árnyaltabban fogod látni a képet.
2016. okt. 16. 13:34
 12/75 anonim ***** válasza:
6%
Csak akkor minek ismerkedsz. A passzív oldal lényege, hogy megdugjon, szopasson. Tulajdonképp a nő szerepét vállalod.
2016. okt. 16. 13:34
 13/75 A kérdező kommentje:

Tehát fogjam be a pofámat, mert én döntöttem el, hogy meleg akarok lenni, és nekem ennél a döntésnél már deklarálnom kellett, hogy passzív, aktí vagy uni leszek?

A legviccesebb az egészben, hogy sok meleg tényleg komolyan gondolja ezt.

2016. okt. 16. 13:39
 14/75 anonim ***** válasza:
91%
Engem senki nem kúr és nem is fog. Nem azt írtam, hogy rá kell harapni a párnára a passzívnak és meg se szabad mukkannia, csupán azt, hogy felesleges folyamatosan kikérni a véleményét arról, hogy jó-e neki, mert egyrészt úgyis szól ha nem tetszik neki valami, másrészt meg olyan sok mindent nem lehet elrontani, szóval nem kell állandóan odafigyelni, mert ha ráfeszülsz, akkor egyikőtök se fogja élvezni.
2016. okt. 16. 13:47
 15/75 anonim ***** válasza:
12%
Vagy költözz ki a hegyekbe.
2016. okt. 16. 13:54
 16/75 A kérdező kommentje:

Pedig ha engem megdugnál biztosan ráharapnék a párnára és ez téged abszolút nem érdekelne. Az esetek száz százalékában ez volt a helyzet. Pedi mindegyiknél legalább háromszor megemlítettem, hogy fáj, de neki éppen a kanosság közepén fontosabb volt a saját élvezete.

És most ne mondd, hogy minek mentem bele meg hogy akkor nem is vagyok passzív. Lehet, hogy igazad lenne, de ez ebben a helyzetben lényegtelen. Mert nem erről van szó. A tényt nézem, hogy az aktív nem figyelt oda rám. Hogy szinte kizárólag a saját érdeke fontos egyedül, ha áll a farka. És talán mondhatnám, hogy ez minden férfira igaz.

2016. okt. 16. 14:00
 17/75 anonim ***** válasza:
100%
Én akkor tudnék fájdalmat okozni, ha rákötnék egy késpengét a farkamra, az én méreteimmel máshogy nem lehet fájdalmat okozni. Az, hogy valaki többszöri figyelmeztetésre se lassít az egyedül azt az egy személyt minősíti, ne akard néhány ember viselkedését rávetíteni több millió másikra. Ha nekem azt mondják, hogy állj, akkor nem vágom nyakon az illetőt, hanem megállok, ha valakit az akarata ellenére továbbra is dugok az nemi erőszak, ennyivel azért tisztában vagyok. Az, hogy bunkókat fogtál ki még nem jogosít fel arra, hogy a többi általad egyáltalán nem ismert embert látatlanba elkönyveld ugyanolyannak, mert ez az általánosítás és az előítéletesség netovábbja.
2016. okt. 16. 14:09
 18/75 A kérdező kommentje:

Nem azt mondom, hogy állj, hanem hogy fáj. És ilyenkor tényleg lelassít néhány másodpercre, szóval az agyáig eljutott az információ. De aztán folytatja ahogy korábban, mivel csak úgy élvezi.

Ami meg az általánosítást illeti, szerintem egy viselkedéspszichológus meg tudna engem erősíteni abban, hogy természettől kapott tulajdonság, hogy fokozott vágyállapotban kevésbé figyelnek az emberek a külvilágra.

Megkérdezhetem hány éves vagy?

2016. okt. 16. 14:17
 19/75 anonim ***** válasza:
29%
Ember legyen a talpán aki az orgazmus előtt megáll, mert te finnyáskodsz. Tudtad hogy miért visz fel a lakására.
2016. okt. 16. 14:22
 20/75 A kérdező kommentje:
Rendben, elfogadom a választ, amennyiben kiállítasz nekem ide egy aktívat, aki azt állítja orgazmus előtt ő akkor se fog megállni, ha én nem élvezem.
2016. okt. 16. 14:31
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!