Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan aktív, aki azt állítja magáról, hogy alkalmi szexben vagy esetleg kapcsolatban is csak a saját élvezetét keresi, nem tartva fontosnak a passzív akaratát?
Figyelt kérdés
A kérdés kizárólag a http://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__homoszexualitas__.. kérdést már elolvasottakhoz szól!2016. okt. 16. 12:36
31/75 A kérdező kommentje:
Azért kezdek ki ilyenekkel mert csak ilyenek vannak. Rendben, mondjuk 10 százalék nem ilyen.
Közben kaptam privát üzenetet a következő szöveggel.
"Küldessz képet a popsidról / farkadról? 24/aktív"
Tehát semmi arckép, popsi kép kell és semmi kérdés, hogy mit szeretnék, csakis popsi és farok kép.
Őrá mondjátok, hogy csak a lyukat látja bennem?
2016. okt. 16. 15:17
32/75 anonim válasza:
Amikor a popsidat pucsítod, akkor tudod te leszel a passzív igaz, ne akkor variálj amikor benned van a farka tíz perce
33/75 A kérdező kommentje:
Sose pucsítom a popsimat és sose egyeztem bele olyan szexbe, ahol kikötötte a másik, hogy meg fog ddugni, ha beleegyezem.
2016. okt. 16. 15:22
34/75 anonim válasza:
Ha nem hajlandó lassítani és finomabban csinálni, akkor fogd magad és menj el, nem kell ott maradnod az ilyenekkel. Azért jobb az elején lebeszélni hogy ki-ki melyik szerepben lesz, mert így szex közben nem kell megállni és vitatkozni, hogy ki akar felül és alul lenni. Ha azt beszélitek meg, hogy az elején te leszel a passzív, aztán cseréltek és aztán ő lesz, akkor ehhez tartsd magad, ne variálj közben, mert ezzel elrontod a feeling-et
35/75 A kérdező kommentje:
Nem azt mondanám, hogy nem hajlandó, inkább nem tud. Nem képes izgalmi állapotban racionálisan gondolkozni. Volt már hogy otthagytam.
Én egyébként side vagyok, és direkt oda is figyelek, hogy ne passzívot mondjak, mert akkor megdughatónak fognak tartani. Ennek ellenére passzív a szerepem, csak miután nem tudják a melegek ezeknek a szavaknak a pontos jelentését, így sidenak vallom magam.
2016. okt. 16. 15:35
36/75 anonim válasza:
Az, hogy a passzívak mindenkinek terpesztenek egy hülye sztereotípia, ami néhány férfiriban€ot leszámítva senkire se igaz, szóval nyugodtan nevezd magad annak, bár felőlem aztán támadó helikopternek is nevezheted magad. Azokat a barmokat, akik szerint a passzívak olyanok, mint a tüzelő kutyák és mindenkinek pucsítanak meg hagyd a pcsába.
37/75 A kérdező kommentje:
Te magad mondtad, hogy ha megbeszéljük, hogy én vagyok a passzív akkor ne variáljak. Most akkor pucsítanom kell vagy nem?
2016. okt. 16. 15:44
38/75 anonim válasza:
Te egy szűz ribi vagy. Én passzív vagyok, ha egy szórakozóhelyen összejövök egy férfival, aki úgy kezdi hogy simogatja a fenekem, bókol, értésemre adja hogy ő aktív fél, férfias, kifejti hogy szívesen megdugna, és én úgy döntök hogy nála töltöm az éjszakát, akkor nem kezdek el rinyálni, ha dugni kezd.
39/75 A kérdező kommentje:
Hányszor mondjam még el, hogy én nem hozok ilyen döntéseket? Ha nem kúratnád szét az agyadat is megértenéd.
2016. okt. 16. 16:03
40/75 anonim válasza:
Csak annyit írtam, hogy a sztereotípia a passzívakkal kapcsolatban szinte sose igaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!