Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meleg főiskolai oktató merje-e tudtára adni a neki szimpatikus főiskolás fiúnak (akit már nem tanít), hogy szívesen barátkozna vele?
Temetői sétán XD Komoly példa.
Na de akkor hívd el valami semleges helyre, utána majd alakul köztetek. :)
Temetői séta atyaég.
Ezt remélem nem fogod neki felvetni, mert ha nekem egy csaj ilyet írna tata akkor én biztos, hogy tipliznék azonnal.
Hívd el mindenképp, kérlek szépen, könyörgöm!!!!! :D Ezt már nem bírom, na! :D Esküszöm, már izgulok értetek!
Ne hívd el magadhoz akkor, de egy semleges helyen találkozz vele. Írd meg neki, hogy köszönöd szépen ezt a levelet, és hogy nagyon jól esett, ill. jó lenne, ha eljönne a városodba, hogy tudjatok találkozni és beülni mondjuk egy italra (vagy valahova, amit gondolsz).
Sok sikert, szurkolok Neked, hogy helyesen dönts! :)
(És elnézést a múltkori támadó hangvételű kommentem miatt, de tényleg felbosszantott a hozzáállásod.)
Hívd el valahová kérleeeeeeeeeeeeeek!!!
Kérleeeeeeeeeeeeeeeek!!! Jár nektek a boldogság!! Meg nekem is!! Örülnék ha sikerülne nektek, összeilletek. És látszik hogy nagyon szeret és te is őt. Hát ne várj tovább!!!!
Na mi történt? :)
Szerintem az ilyen kapcsolatok sokkal izgalmasabbak, mint amik hirtelen alakulnak.
Amit leírsz, abból az jön le, hogy a fiú kicsit hebrencs, lelkes, életvidám, és bejön neki a te visszafogott komolyságod. Jól kiegészítenétek egymást.
Amúgy én is jöttem már össze temetői séta után, szóval akár az sem gáz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!