Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tapasztalat? Szimpatikus egy hetero fiú, de nem lenne jó, ha túl szimpatikus lenne.
Szóval egy hetero fiú tetszik. Szerencsére még nem komoly, de nem is akarom hogy az legyen. Sajnos már volt ilyen, beleszerettem a gimis osztálytársamva. Vele nagyon rideg voltam, nem köszöntem stb. De most nem akarok rossz kapcsolatot, mert szerintem bír engem az a fiú, jókat beszélgetünk órán. De nem kéne túl sokat vele beszélgetnem, igaz? Vagy mi legyen? Feszbukon sem kéne neki írnom. És ha nagyon muszáj, csak akkor beszélgetni? Ma is megkérdezte, hogy miért van rossz kedvem, amikor köszöntem, hát ezért...
Az nagyon mesébe illő, hogy egy ilyen fiú, aki eddig lanyokkal volt, megszeret egy fiút?
Köszönöm a válaszod :)
Nos én nem szerettem bele, csak tetszik (jelentsen ez bármit is)
sajnálom ami veled történt, szerintem ne hagyd magad megvezetni, hagyd ott, jobbat érdemelsz, aki törődik is veled!
még csak 1,5 hónapja ismerem, nem akarom elijeszteni. majd elleszünk, de még barátnak sem mondanám. próbálok nem álmodozni, és lehetetlen álmokat kergetni...
Azért véletlenszerü mintából csak minden 20.-25. srác nem heterószexuális.
Persze nem lehetetlen, hogy ő sem az, mert gondolom rólad sem tudják abban a körben,hogy nem az vagy.
A témát ugy lehet kicsit kerülgetni, hogy valami meleg téma felé tereled a beszélgetést, így tudnátok egymásnak jelezni, hogy milyen a témához a viszonyotok. Ha fullhomofób, akkor vagy hetero, vagy még nem bírta fölvállalni és rossz mintát kapott...
Aztán ki tudja, közegtől függően én nem egy haverral már megosztom, hogy nem a lányokra hajtok, nem is túl érdekes, de persze én ilyen közegekben mozgok. Ha tudják az emberről, ilyen helyzetekben már sokkal könnyebb, világosabb a dolog:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!