Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Meleg főiskolai oktató merje-e...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meleg főiskolai oktató merje-e tudtára adni a neki szimpatikus főiskolás fiúnak (akit már nem tanít), hogy szívesen barátkozna vele?

Figyelt kérdés
Hogyan közöljem ezt a sráccal?

2016. jún. 21. 21:35
1 2 3 4 5 6 7
 31/68 anonim ***** válasza:
100%
Ki kell lépni a múltból, és élvezni a jelent. Felejtsd el a régi sérelmeket, máshogy nem fog változni semmi. Ennek a srácnak tetszel. A korkülönbség meg... Ki nem sz@rja le?! A boldogságot keresd, ne a magányt.
2016. jún. 23. 08:58
 32/68 anonim ***** válasza:
100%

Olyan vagy mint egy félős macska, aki lépne előre, de azért is hátrafelé megy.. Ha nem vennéd észre, saját magadtól szalasztod el a lehetőséget.. Én is voltam már padhelyzetben, mint sokan mások, de ezen túl kell lépni! Máshogy nem fog menni.. Sajnálom, de ha nem lépsz időben, az a fiú egyszer eltűnik az életedből..

Azért, hogy bátorítsalak: Véleményem szerint tuti bejössz a srácnak!! ;) Sok sikert és ne add fel! A fenti csak figyelmeztető volt, nézd a tetteidnek a következményeit is! De ne mindig a rosszra gondolj! Elesel és felállsz, ettől leszel harcos! Küzdj! Mit nyerhetsz, ha meg sem próbálod? Semmit...de ha megpróbálod...nyerhetsz!

2016. jún. 25. 20:03
 33/68 anonim ***** válasza:
100%

Most enyhe klisé, de nem ismered azt, hogy "Aki mer, az nyer!" ? Tessék, ez konkrétan egy ilyen helyzet!

- Mersz lépni, akkor igenis nyerhetsz.

- Nem mersz lépni, akkor esélyed sincs nyerni, és a saját levedben fogsz megfőni!

Egy próbát igazán megérne, ne azon kattogj, hogy úgyse tudsz felkelni a padlóról, ha nem jön össze valamiért! Mert igenis fel tudsz kelni, ha érzel magadban egy csöppnyi kis erőt is az életre! Úgyhogy ne siránkozz, hanem cselekedj, mert megéri!!!!!!

2016. jún. 25. 20:30
 34/68 anonim ***** válasza:
100%
Történt valami azóta? :)
2016. jún. 30. 22:02
 35/68 A kérdező kommentje:
Igen, a fiú megkeresett a tanszéki irodámban és elhívott egy nyári szabadtéri előadásra. Én kedvesen azt mondtam neki, hogy öreg vagyok már a szabadtéri előadásokon való ücsörgéshez meg minden máshoz is. Csalódottan távozott a srác, mintha egy vödör hideg vízzel öntöttem volna le. De ezt kellett tennem, ez volt a helyes döntés részemről.
2016. júl. 2. 10:56
 36/68 anonim ***** válasza:
100%
Akkor az onsorsrontast valasztottad. Sajnalom. :(
2016. júl. 2. 11:51
 37/68 anonim ***** válasza:
100%

Nem értelek.

A kérdésedben az van,hogy szimpatikus neked és szívesen barátkoznál vele, de mikor közeledik, akkor elutasítod, lehetőséget sem adsz neki, pedig ő flörtölget.

Flörtölj te is, kezdjétek el jobban megismerni egymást, és néhány beszélgetésből kiderül, hogy mit akartok egymástól.

Sok sikert! :)

2016. júl. 2. 21:46
 38/68 anonim válasza:
100%
Pedig úgy látom, hogy páran (bocs a többesért) szorítottunk Nektek.
2016. júl. 3. 16:38
 39/68 anonim ***** válasza:
100%
Gratulálok!Barátkozni akartál vele, legalábbis a kérdésed szerint, pont azzal a sráccal, aki szerelmes beléd. Mivel te nem vetted a fáradtságot, ő elhívott valahova, így te visszautasítottad?! Ok.. Te tudod, a te életed, de szerintem egész nagy esélyt szalasztottál el! Remélem az a fiú boldog lesz egyszer valakivel!
2016. júl. 4. 11:24
 40/68 anonim ***** válasza:
100%
további jó egyedüllétet és önsajnáltatást
2016. júl. 4. 15:53
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!