Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meleg főiskolai oktató merje-e tudtára adni a neki szimpatikus főiskolás fiúnak (akit már nem tanít), hogy szívesen barátkozna vele?
Őszintén szólva én megtudlak érteni téged, a helyedben én se tudom mit tennék.. Valószínűleg ugyanilyen módon bizonytalan lennék és nem tudnám mit tegyek.
A helyzet meglehetősen nehéz, mivel valóban neked az egész karriered lehet a tét, én mondjuk épp ez miatt vigyáznék az érdekemben.. Talán tennék egy kis utalást főleg hogyha ilyen módon közölte a mondandójában.
Nekem volt egy középiskolás tanárom akinek tettem enyhébb megjegyzéseket + sokat írogattam vele facebookon.. Nos a vége soha nem várt 'extra' helyzet lett de nem ez miatt volt, más problémája is volt sajnos, pedig kiváló volt szakmailag és szerettem..
Itt mondjuk más a helyzet, próbáld meg szerintem.
Ne utazz repülővel, mert lezuhanhatsz, súlyosan megsérülhetsz, vagy akár meg is halhatsz!
Ne ülj autóba, mert frontálisan ütközhetsz, súlyosan megsérülhetsz, vagy akár meg is halhatsz!
Ne menj ki az utcára, mert elüthetnek ,súlyosan megsérülhetsz, vagy akár meg is halhatsz!
Ne lakj magas épületben, mert összeomolhat és meghalhatsz!
Sőt, olyan épületbe se lakj, ami a szint felett van, mert rázuhanhat a házra egy repülő,súlyosan megsérülhetsz, vagy akár meg is halhatsz!
Költözz le a pincébe, és sose gyere ki onnan!
Mert az élet arról szól ugyebár, hogy kerüljünk minden kockázatot! Bármi áron!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!