Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy fiú szemez velem attól még lehet h valójában csak nagyon extrovertált személyiségű hetero és csak szimpatikus vagyok neki?
Figyelt kérdés
Mennyire gyakori/valószínű ez, tiveletek volt már hogy emiatt beégtetek?2016. márc. 26. 20:41
2/5 anonim válasza:
Nekem más férfiak szemébe nézni arról szól, hogy melyikünk a bátrabb, melyik bírja tovább a másik tekintetét.
Szóval igen csak meglepődnék ha az egyik férfi odajönne azzal, hogy dugunk-e.
22/F, heteró
3/5 anonim válasza:
Nekem sokszor keresik a szemkontaktust, mert barátságos a tekintetem és stílusosan nézek ki, de ha van egy srác, aki bejön, szerintem nyugodtan ismerkedj meg vele. Ha kiderülne, hogy hetero, akkor legrosszabb esetben is szereztél egy új ismerőst.;)
4/5 anonim válasza:
3:
Nem hinném. Ha megtudnám hogy egy srác szexuális/romantikus értelemben közeledni akart volna felém, akkor ő biztos nem lenne az ismerősöm onnantól sem
5/5 anonim válasza:
Lehet, hajaj!
Én állandóan beégek emiatt. Néz úgy, mintha le akarna vetkőztetni, kedveseket mond, aztán ha randira hívod, akkor ő heteróóó ám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!