Szerintetek introvertált vagyok vagy extrovertált?
Csak kíváncsi vagyok, hogy hová tennétek, én nem tudom eldönteni. Azt gondolom, hogy ez nem ilyen egyértelmű, biztos nagyon sok embert nem is lehet besorolni így a skála egyik vagy másik oldalához, de érdekel azért a véleményetek.
- Szívesen vagyok egyedül. Vannak magányosabb hobbijaim, pl. írok, olvasok, fotózom, filmet vágok.
- Megőrülnék, ha nem lenne saját szobám, vagy nem tudnék egyedül lenni.
- Viszont egy bizonyos idő után azért lekezdek vágyni arra, hogy valaki legyen itt. Ha nagyon sokat vagyok egyedül, rosszabb kezd lenni a hangulatom.
- Van sok ismerősöm, van több barátom. Inkább bandázós vagyok, nem egy darab legjobb barátom van.
- Viszont elég hamar eldöntöm, ki szimpatikus, ki nem, és van, ahová nehezen tudok beilleszkedni.
- Pl. a sulinkben volt egy fakultatív angol csoport, ahol 3 osztály volt összevonva. Ott nagyon rosszul éreztem magam, mert nem tudtam barátokat szerezni. Az én osztálytársaim egy idő után már nem jártak, a másik két osztály tagjai pedig egymással barátkoztak. És amikor még eleinte nagyon sokan jártak oda, akkor is rosszul éreztem magam. Mikor olyan 15 fős lett a társaság, akkor jobban tetszett. De akkor sem lettek barátaim, mindig egyedül ültem. Nem tudtam kezelni a már összeszokott társaságot. De amikor angol versenyre mentünk 4-en a csoportból, a másik 3 emberrel jól összebarátkoztam, külön jól kezeltem őket. Máig ők a legszimpatikusabbak onnan.
- Egyes tanárok óráin nem szólalok egy akkor sem, ha tudom a választ, máshol szeretek. (Az általam szeretett tantárgyakról van szó.)
- Utálok szerepelni, lámpalázas leszek, főleg nagyon sok ember előtt.
- Kissé becsvágyó vagyok, ambíciózus vagyok, tudom, mit szeretnék, szeretnék minél többet elérni az életben.
- Könnyen szóba elegyedem idegenekkel, mondjuk sorban álláskor, vagy a buszmegállóban stb. Sőt, barátot is szereztem már így. De azért buszozáskor sokszor inkább olvasok vagy zenét hallagatok, bár ezt mindenki csinálja.
- Fiúkkal is és lányokkal is barátkozom.
- De ha egy fiú tetszik, akkor teljesen meghülyülök. Képtelen vagyok kimutatni, hogy tetszik, borzasztóan félek az elutasítástól. Soha nem vallottam még szerelmet senkinek, és nem is volt még barátom. (21 éves vagyok.)
- Ha új helyre kell beiratkozni, eléggé izgulok előtte. Kik lesznek ott stb. Szeretem az új dolgokat a már ismert barátaimmal kipróbálni.
- Ugyanakkor nagyon örülök, hogy gimibe is, egyetemre is úgy mentem, hogy nem ismertem ott senkit. Szeretek tiszta lappal nyitni.
- Valamiért nem szeretem "keverni" a barátaimat. Akiket suliból ismerek, azokat nem szeretem bemutatni azoknak, akiket máshonnan. Ha véletlenül összefutunk, akkor persze megteszem, de alapvetően zavar, hogy az ismerőseim ismerik egymást. Szeretek egymástól független társaságokba tartozni, még ha nem is tudom pontosan megindokolni.
- Állítólag erős egyéniség vagyok. (Pl. egy tanár mondta.)
- Időnként rám szólnak, hogy nagyhangú vagyok.
- Régebben sokkal félősebb voltam, most kevésbé.
- Nem szeretem a csoportmunkát, egyedül szeretem csinálni a dolgaimat.
- Magamban szeretek végiggondolni dolgokat, utálok döntést hozni, sokat halogatom.
- Szeretek filozofálgatni.
- Azzal, aki hajlamos rá, érvelgetni, vitázni is.
- Egyes társaságokban csendesnek hisznek. (Pl. a rokonaim, unokatesóim.) Egyes társaságokban, akiket ismerek teljesen félek kezdeményezni a korombelieknél is, nagy megfelelési kényszer jön rám. Pedig a legtöbb ember bőbeszédűnek ismer, aki állandóan és sokat beszél. Ahol egyszer elkönyveltek csendesnek, ott nem tudok/merek ebből a képből kimászni. Visszamenőleg ezt már nehéz megváltoztatni, és cikinek is érzem, ha megpróbálom.
- Házibulik: voltam néhányban, de általában szűkebb társasággal szilveszterezem/ünneplek szülinapot. Ennek az is az oka, hogy nem szeretek inni, és ezt nem mindenki érti meg, meg az is, hogy én házigazdaként nem tudok annyi embert meghívni (földrajzi okokból, meg mert nem túl nagy a ház). Vendégként néhány buliban voltam, általában jól éreztem magam, táncoltam stb., de valahogy mégis megijedek, ha meghívnak egybe.
- Baromira nem vagyok spontán. Egyszerűen képtelen vagyok megtenni, hogy hirtelen elhatározzam, hogy ma hová megyek. Minden programomat leszervezem 3 nappal előre kb.
- Szeretem a koncerteket, ne félek a tömegtől, járok fesztiválra.
Nagyjából ennyi, bocsi, hogy sok lett.
Köszönöm a válaszokat. nem akarok bunkó lenni, de aki azt válaszolt, hogy ez egy skála, az az első sorig sem jutott? ott írom ugyanezt.
Én hol mondtam, hogy locsogok? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!