Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melegségből kigyógyító terápia létezik?
Kedves Kérdező!
Isten szeret Téged melegként is, mert Ő MINDEN gyermekét szereti, még azokat is, akik a legkegyetlenebb gyilkosok! Mert Isten a cselekedetet külön választja az embertől!
És bárki megtérhet Istenhez , bármikor!
ez az igevers is erről szól: "Mert úgy szerette Isten a világot , hogy egyszülött Fiát adta, hogy aki hisz Őbenne el ne vesszen , hanem örök élete legyen!"
(János, 3:16)
Még mindig azt tudom mondani, amit leírtam: Neked nem Jézus az első, és ezért nem tudsz megtérni. Fontosabb számodra a saját vágyaid, meg a srác, és a félelmeid, ezért nem tudsz megtérni! "Akinek a szívében világi dolgok iránti szeretet, abban nincs meg az Atya iránti szeretet!" (Lukács evangéluma)
Szóval kedves Kérdező, ez a baj Veled! Hiába szimpatizálsz Istennel és Jézussal,valójában nem szereted őket, hiába hiszed azt!
Mindegy, én már leírtam a véleményem, és a Tiéd is tiszteletben tartom !
Minden jót Neked, Kérdező!
üdv. Dalma
Kedves Utolsó!
Én nem féltem attól, hogy esetleg leszbikus lehetek, mivel mikor megtértem , már nem leszbikus, hanem biszex voltam, mivel akkor már egy férfibe voltam totál belezúgva. Kicsivel több mint 1 hónapja tértem meg, és akkor már nők nem érdekeltek!
És nem vallok középkori nézeteket, mivel akkor olyanokat mondanék, és gondolnék, hogy a melegeket meg kell ölni, és hasonlók. Én szeretem a meleg embereket is, nekem is vannak meleg barátaim, akiket nagyon szeretek. Annyi, hogy szerintem tévút a melegség, és valójában egy választott életmód, különböző gyermekkori traumák, illetve abúzusok hatására.Sok meleg férfi is nő van, aki megtért a homoszexualis életmódjából, ezért gondolom, azt, hogy nem lehetetlen megtérni!
üdv. Dalma
https://www.youtube.com/watch?v=nn_3HBeh6Sw
pl. ez a srác is megtért a meleg életmódjából, Jézus segítségével!
üdv. Dalma
Mégegyszer mondom: nem vagyok drogos, sem gyilkos, sem traumám nem volt.
Nem szerettem volna meleg lenni gyerekként!
Egészen az utóbbi pár évig gyűlöltem magam!
Minden nap imádkoztam a változásért, de semmi nem történt!
És mivel 5 éven keresztül NEM segített a NAPI ima, ezért fogadtam el magam ÍGY!
Akkor még nem volt sehol ez a fiú!!!
Szóval 100%-ig biztos vagyok benne, hogy ha Isten akart volna, akkor már akkoriban megváltoztat!!!
5 évig minden nap (!!!!) imádkoztam ezért!!
De semmi hatása nem volt...!
Kedves Kerdezo! Sem drogosnak,sem gyilkosnak nem allitottalak be! Ezt nem tudom ,honnan szeded?
A masik ,lehet hogy a srac akkor nem volt kepben,de akkor is a sajat vagyaid es felelmeid dolgoztak benned ,valamint a magad irant erzett gyulolet is ! Mert akkor is kit allitottal kozeppontba? Sajat magadat! Es ez baj ! Gyulolnod sem szabad magad ,mert olyan vagy amilyen! Egyszeruen azt kellett volna elhinned ,hogy Isten szeret Teged annak ellenere hogy melegnek erzed magad! Az az erzes kell atjarjon Teged mikor a megtero imat mondod Jezusnak ,hogy O szamodra az elso,es hogy O nagyon szeret Teged! Tehat nem a fajdalmaid ,keseruseged ,vagyaid stb. hanem Jezus ,es az ,hogy O eleted ura legyen! Mint mondtam ,keresztenynek lenni azt jelenti,hogy az elso szamodra Isten es Jezus ,es mindenki mast is magad ele helyezel,sajat magadnak tehat Te vagy az utolso! Ez nem azt jelenti ,hogy magad utalnod kell,hanem,hogy masokat segitesz es szolgalsz a Jezustol kapott szeretettel! Ezert mondtam azt,hogy fel kell adnod az eleted es hagynod kell hogy az oened,mely melegnek hiszi magat,szimbolikusan meghaljon,es szulessen helyette egy uj ened ,mely Isten es Jezus iranti halabol es szeretetbol Felejuk szolgalatba helyezi magat elete minden teruleten,es mindenki fele szeretettel fordul ,akkor is,ha azt nem viszonozzak fele. Jezus is igy szeretett, es ezert jott kozenk,hogy O szolgaljon minket ,es ne mi Ot. Csak sokan sajnos nem ertik...
Udv.Dalma
A videó amit linkeltél, abban drogos az ipse... Korábban valahol pedig a gyilkosokról, rablókról és másokról is írtál, azt hiszem. Mindegy.
Amit írtál, már megtörtént.
A lelkiismeretem tiszta, minta a fehér hó, minden imát megpróbáltam, minden böjtöt, extra áldozatot és mindent amit emberi lényként meg tudtam próbálni.
Semmi sem segített.
Írtad, hogy nem hajoltam meg Isten akarata előtt. De igen. Megvolt az is. Többször is elmondtam neki, hogy tegyen azt velem amit akar, használjon arra amit akar, és ezeket őszintén mondtam.
Semmi sem történt.
Konklúzióként tehát csak azt tudom levonni, hogy minden próbálkozás, ima, böjt és egyéb ellenére semmi változás...
Abszolút semmilyen változás...
A melegséget tehát nem lehet megváltoztatni véleményem szerint. A saját tapasztalataim szerint. Ezt őszintén, tiszta lelkiismerettel le tudom írni.
A vitát tehát így lezártnak tekintem.
Mi a helyzet azóta kérdező?
Amugy "És tényleg Jézus legyen számodra az első, mert csak úgy használ ez az ima!"
Nekem nem jézus az első. Nem szeretem istent és nem akarok semmilyen olyan dolgot csinálni, sem szolgálni ami nyomorgat, még akkor se ha az isten az.
Ja, hogy akkor pokol? Akkor se.
A kereszténység alapja az istentől való csontig ható fèlelem, és az, ahogy ezt a félelmet körbenövi az emberi lélek és identitásformáló erővé, teljesen természetessé válik.
Ebben nőttem föl, soha többé nem kérek belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!