Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Melegségből kigyógyító terápia...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melegségből kigyógyító terápia létezik?

Figyelt kérdés
Nemrég coming out-oltam egy pap ismerősömnek, s ő említette, hogy létezik ilyen terápia Németországban, és érdemes lenne elmennem rá. Tényleg létezik ilyen? Hallott már valaki róla?

2015. jún. 9. 22:23
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/79 anonim ***** válasza:
0%

Kedves Kerdezo! Ez az ima tenyleg univerzalis ,mert nem csak nalam,de sok mas embernel is mukodott! Kuldtem meg egy kommentet ,de szerintem Te nem olvastad el ,amit irtam!

Es lehet ,hogy Jezus a halala elott imadkozott ,hogy ne kelljen meghalnia megse,de aztan megis vallalta a kereszthalalt ertunk ! Tehat O felulkerekedett a felelmein ,hogy fajdalmas lesz es megalazo,es Jezus egyebkent is buntelen volt ,tehat nem lett volna kotelessege meghalnia,de vegul megis vallalta a halalt ,azert,hogy Te,en es mindenki aki megtert Hozza ,az elhessen orokre! Mint mondtam az ima azert hasznalt Nalad ,mert nem tudod Istent az elso helyre tenni. Hiaba hiszed azt hogy az elso Neked Isten es Jezus,valojaban a srac az elso Neked es ezert nem hasznal az ima! Mert benned van,hogy mi van ha egyedul maradok? Mi van ha boldogtalan leszek ha lemondok a sracrol? Ha sosem tudok not szeretni ? Amig ezek az erzesek benned vannak illetve ezek a bizonytalansagok ,akkor addig ezek a bizonytalansagok ,illetve a srac irant taplalt erzeseid fontosabbak,mint Jezus es Isten! Erted,ugye?

Tehat az a baj lenyegeben Te Istent szereted ,de filia szeretettel,es nem agape szeretettel ,es ezert nem tud hatni Nalad az ima!

Udv.Dalma

2015. szept. 6. 23:39
 62/79 anonim ***** válasza:
0%

*azert NEM hasznal

(Bocsi ,fontos szo kimaradt)

Dalma

2015. szept. 6. 23:41
 63/79 anonim ***** válasza:
100%
látom a Dalma lány még mindig talál kifogásokat :D
2015. szept. 6. 23:48
 64/79 anonim ***** válasza:
12%

Kedves Utolsó !

Ezek nem kifogások, a Kérdezőben ezek az érzések játszódnak le, amiket leírtam, és én ezt jól látom, bármilyen meglepő, akkor is, ha a Kérdezőt személyesen nem ismerem!

Amíg ezek dolgoznak a Kérdezőben, ezek a félelmek, és ezek az önzések, addig nem fog tudni megtérni ! Teljesen le kell mondani a saját érdekeinkről, vágyainkról, céljainkról,elváráasainkról ahhoz, hogy megtérhessünk! És paradox módon, pont akkor leszünk boldogok, ha átadjuk magunkat Isten akaratának, mert sokkal többet tud nekünk adni, mint bárki más ezen a világon! Ő tanít meg minket a legfontosabb értékekre: Feltétel nélküli szeretet MINDEN ember felé(tehát a cselekedet különválasztásának képességét az embertől, ami a Biblia egyik kulcsmondata:"gyűlöld a bűnt, szeresd a bűnöst!"--> ezért sürgetem a Kérdezőnél a megtérést!!!, és Nálad is ,kedves Utolsó!), békesség,bölcsesség, erő, bátorság, hit, remény, megértés, együttérzés, lojalitás,mások szolgálásának képessége, ellenszolgáltatás elvárása nélkül . Ezt csak akkor tudjuk elérni, ha megtérünk, mert ezt jelenti kereszténynek lenni, vagyis Krisztust- követőnek lenni! Nem a templomi ájtatoskodás, nem a gyónás, nem a böjtölés, meg a pappal kézfogás, és nem az egyház pénzzel való támogatása, és nem is a keresztség felvétele, vagy a szegények támogatása.Ezek ettől függetlenül szép dolgok, és foglalkozzunk az elesettekkel,magányosokkal,de megváltást ez még nem ad!Jézussal kell ,hogy legyen egy személyes kapcsolatunk, az a megtérés!Ha megtérés nélküli jó cselekedet önös érdekből történő jó cselekedet, mert az van mögötte, ha jót teszek, akkor cserébe kapok valamit Istentől !De ,aki megtért az Isten iránti szeretetből és hálából cselekszik jót, nem azért, mert kapni akar valamit! Azért ,mert mi ,akik megtértünk ,megkaptuk a legnagyobb ajándékot: hogy Jézus az életünkben van, és vezet minket és formál minket! Illetve Jézustól megkaptuk az örök élet ajándékát is! Nyilván nem a Földön élünk örökké, hanem a Mennyben, de a Mennyt válasszátok, NE a Poklot! Nagyon szörnyű hely!!! Ott csak kínzás, fájdalom és megalázás vár, de a Mennyben béke, öröm, szeretet, és boldogság!

Ezért fontos, hogy mérce számunkra Jézus legyen, illetve a Biblia! Igazán jó emberré az válhat, aki megtér Jézushoz! Nyilván ettől is ugyanúgy bűnös emberek maradunk, de mi már üdvözölt bűnösök vagyunk!

üdv. Dalma

2015. szept. 7. 09:45
 65/79 A kérdező kommentje:

Bocsi, de amiket mondasz butaságnak tartom. Az imát elmondtam. Többször is...

Azt már csak magyarázkodásnak tartom hogy most épp ezért, most épp azért nem hat...

Azt pedig lêgyszi ne kérd, hogy hazudjak és mondjam azt, hogy mekkkora csoda történt, meggyógyultam. Azt se kérd, hogy mondjam azt, hogy nem szererem a fiút, mert szeretem.

Ami tőlem tellett, azt megtettem, sokszor elmondtam már az imát, feleslegesen - mint kiderült.

Évek óta ilyen és ehhez hasonló imákat kapok többektől is. Gyerekként is ilyeneket mondattak el velem és évekig depressziós voltam amiért nem működött. De többször nem fogom már hagyni hogy olyanok, akik eleve biszexek voltak újra öngyilkossági-kísérletekbe kergessenek, akárcsak korábban...

A hónál is fehérebb és tisztább lelkiismerettel mondom, hogy mindent megpróbáltam, mindent megcsináltam amit kértek mások és kérsz Te is. Mégis semmi változás nincsen...

Az ima úgy ahogy van nem ér semmit...

2015. szept. 7. 12:23
 66/79 anonim ***** válasza:
0%

Kedves Kerdezo! Ne haragudj,de a problema,amit leirtam,azert nem hasznal Neked! Mint irtam,fel kell adnod magad teljesen ,akkor fogsz megterni! Nincs meg Benned az elkotelezodes Isten es Jezus irant es ez a baj,erted? Mert lehet ,hogy szimpatizalsz veluk,hanem akarnod es kerned kell ,hogy Jezus megvaltson! Es mondom,le kell mondanod a sracrol,a vagyaidrol es minden egyeni dologrol ,ami a Te szemelyes kenyelmed,joleted stb. szolgalja! Es ha valoban megtersz Istenhez ,MEG SEM FORDUL A FEJEDBEN AZ ONGYILKOSSAG ,MERT ISTEN KEGYELMEBEN ES MEGTARTO EREJEBEN BIZOL! EZERT KELL MEGTERNI!

Udv. Dalma

U.i : most mivel telefonrol vagyok ,igy nem tudok Neked belinkelni egy videot ,ami a megteres fontossagarol beszel ! Kicsit kesobb belinkelem Neked,kerlek majd nezd meg!!!

2015. szept. 7. 13:14
 67/79 anonim ***** válasza:
0%

Egy korabbi kommentemben leirtam Neked,mit mond el az ima elott. Tehat meg az ima elott ERELYESEN ES HATAROZOTTAN mond ezt : demon ,aki bennem vagy es aki mmiatt melegnek erzem magam ! JEZUS NEVEBEN TAVOZZ BELOLEM OROKRE!

Ezutan a Jezushoz cimzett imat mondd el ! Es teljes szivvel es akarattal mond ! Kozben erezd at ,hogy az elso es legfontosabb szamodra Jezus !

Igy fog hasznalni!

Udv. Dalma

2015. szept. 7. 13:27
 68/79 A kérdező kommentje:

Mindez már megtörtént korábban. De semmit sem használt.

Ahogy korábban már mondtam gyerekként évekig minden nap imádkoztam ezért. Mindent megtettem. Minden imát megpróbáltam. A hátam közepére sem kívántam az egészet és egyáltalán nem szerettem ami vagyok.

Akkor miért nem használt egyetlen ima sem??

Mostmár elfogadtam ami vagyok. Akkoriban állatként/félemberként kezeltek az ismerőseim. Emiatt akartam meghalni.

Mostmár rájöttem hogy nem kell hogy mindennap leköpjenek, vagy hogy kidobjanak hittan óráról. Rájöttem hogy én is ember vagyok. Nemcsak félig, hanem egészem. Ès nem azt érdemlem hogy a papok lekezelően bánjanak velem és a hozzám hasonlókkal. Senki nem érdemli ezt.

Mint mondtam: a lelkiismeretem tiszta, mint a hó. Mindent megtettem. Mindent megcsináltam amit kértek tőlem és mégis semmi...

2015. szept. 7. 14:02
 69/79 anonim ***** válasza:
12%

[link]

https://www.youtube.com/watch?v=Bhk4Ruqlj_s

https://www.youtube.com/watch?v=dUHTabF56z8

Kedves Kérdező! Kérlek olvasd el a mai ige bejegyzését, illetve nézd meg a videókat! Ezekből sokat fogsz tanulni, és megválaszolják a kérdésed, miért nem működik az ima! Nem az a válasz, hogy genetika és, hogy ilyennek születtél!

És azért forszírozom a témát, hogy térj meg, Kedves Kérdező, mert nem szeretném, hogy a Pokolba kerülj! Tehát irántad érzett szeretetből és felelősségérzetből teszem ezt, még akkor is, ha nem ismerjük egymást személyesen!

Imádkozom érted is!

üdv. Dalma

2015. szept. 7. 16:57
 70/79 A kérdező kommentje:

Elolvastam a szöveget, de semmit sem segített...

Mondtam már Neked: gyerekként mindent megpróbáltam, minden imát, mert utáltam magam olyannak amilyen voltam. 5 évig semmi változás nem volt. Utána egy komolyabb trauma után mégis az életet választottam a halál helyett.

Talán Isten mégis szeret, melegként is.

2015. szept. 7. 18:59
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!