Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melegségből kigyógyító terápia létezik?
Szia!
Ismét elmondtam. Még mindig semmi. :(
Mikor fog használni? Holnap is el kell még mondanom? Mennyi idő míg hat?
Kedves Kerdezo! Hasznal ni fog hidd el! Mondd el holnap is ,es Jezus ki fog nyilatkozni Neked,megpedig ugy hogy Isten Szent Lelke altal a szivedbe koltozik szo szerint! Tehat ugy mond el az imat ,hogy teljes hittel es bizalommal mondd el ,vagy csak Jezusnak cimezve ,vagy Istenhez es Jezushoz egyszerre! Ha csak Jezust szolitod meg,ugyanugy hasznal ! :)
Udv.Dalma
Azóta sem történik semmi. Azt ígérted hatni fog ha elmondom, de abszolút semmi.
Addig mesélnél a saját élményeidről? Hogy milyen volt leszbikusnak lenni pontosan? Hogyan dolgoztad föl? Stb?
https://www.youtube.com/watch?v=Ki0v-M6s_aI
Ajánlom mindkettőtöknek ezt a filmet, igaz történet alapján készült.
De én szeretem azt a Fiút...
És hogy kell "akarni" tiszta szívemből ha egyszer jól érzem magam így? Ez nekem olyan, mintha azt mondanád, hogy "ne akarjam" szeretni a csokoládét, mert hogy nem szabad.
Lehet, hogy nem egészséges ennem, de én attól még vonzódom az ízéhez, nem tudok ezzel mit tenni. Nem tudok az érzelmeimmel mit tenni. Az imát elmondtam, többször is. Isten biztos megérti, hogy mit érzek.
Fiatalon pedig minden erőmmel meg akartam szabadulni ettől az állapottól, nem sikerült. Több évnyi ima után sem sikerült, most miért sikerülne? Mire már elfogadtam magam... :(
Ha már isten teremtett minket akkor őt valószínűleg melegnek teremtette és nem másnak. Visszatérve ehhez az imához, kedves Damla szerintem neked csakis azért működött mert nem simán lezbi voltál hanem Bisex. Az imával bemagyaráztad magadnak, hogy többet nem fognak vonzani a lányok és így a másik éned elnyomásával elérted a célod. Egy sima meleget akinek nincsenek bi hajlamai biztos nem fogsz tudni megtéríteni. Max elnyomja a meleg énjét és soha többet nem lesz boldog.
18/F/Passzív
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!