Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melegségből kigyógyító terápia létezik?
Privátot nem írok senkinek a nevem miatt. Ha akarod ide írd le az imát.
Egyébként én jól érzem magam melegként, csak a papok mondják, hogy szerintük nem jó ez. A terpáiról annyit tudok, hogy előre kéne fizetni, millió feletti tétel, pontos összeget nem mondtak.
Pénzvisszatérítésről is kérdeztem a papot, de nem válaszolt rá. Mármint, ha nem sikerül, visszakapom-e a pénzt. Azt is kérdeztem, van-e olyan, akinek már sikerült ott ez, erre sem tudott válaszolni.
Az a baj, hogy nagyon lenéznek engem a papok, állatnak tartanak.
Egyébként semmi baj a férfiasságommal, teljesen férfinak érzem magam így is. Teljesen nyugodt vagyok és jól érzem magam a bőrömben. Ők szeretnék ha megváltoznék, hogy "jobb legyen nekem".
Még az imára visszatérve: korábban már évekig próbáltam a rendszeresen elmondott imát, semmit sem ért... semmi sem változott.
Szóval várom a szöveget.
Kedves Kérdező!
Az ima így hangzik:
"Drága Jézus! Tudom, hogy bűnös ember vagyok, és hogy értem is meghaltál a kereszten ! Nagyon bánom minden bűnöm, kérlek bocsásd meg őket, és ívj meg attól, hogy újakat kövessek el! Kérlek gyere a szívembe és űzd el belőlem a gonoszt! Legyél Te életem ura, mert a Te gyermeked akarok lenni! Tudom, hogy általad jobb emberré fogok válni és elvezetsz engem a valódi boldogsághoz! Köszönöm, hogy megmentesz! Jézus nevében, ámen!"
A megtérő imát így is elmondhatod, de címezheted Istenhez is, Jézust megemlítve, vagy mindkettőjükhöz szólva! A lényeg, hogy szívből mond! Mint mondtam ,korábban, mielőtt megtértem , én is leszbikusnak majd biszexnek hittem magam, de ebből kiszabadultam!
Azt szeretném hozzátenni, hogy csak Te magad tudsz imádkozni azért, hogy ettől a vágytól szabadulj, és, hogy megtérj, más a nevedben megtérő imát nem mondhat el! Legfeljebb annyit tud tenni más, hogy kérheti imájában,hogy megnyisd a szíved Isten és Jézus előtt! Ők ugyanis mindig kopogtatnak a szívünk ajtaján, más kérdés, hogy az ember a saját önzése, vágyai, elvárásai , büszkesége, függőségei stb. miatt képtelen meghallani, mert azok elnyomják Isten kopogásának zaját. A szomorú valóság az tehát, hogy bár a Fény Jézus személyében megérkezett a Földre, az emberek mégis szeretnek sötétségben élni. Mert sajnos, a sötétséget hiszik fénynek...
Majd írd le ,kérlek, mit tapasztaltál!
üdv. Dalma
Szia!
Elmondtam az imát, Istennek címezve. Semmi nem történt. :/
Kedves Kérdező!
Teljes szívvel mondd el ,és többször is elmondhatod! Ne csak a száddal mondd! Isten látja, ha szíveddel mondod és megbízol benne,akkor segíteni fog!Hidd el!:)
Az is, jó ha az imában mindkettőjükhöz beszélsz, de amiket leírtam, mindenképp mondd el!nekem igazából 2 nap alatt használt!
üdv. Dalma
(az előző is én voltam!)
De hogy kell a szívemmel elmondani?
Ezt nem értem. Fejtsd ki kérlek bővebben!
Én jól érzem magam a bőrömben, van akit szeretek (fiú). A papok mondják, hogy imádkozzak, nem értem hogy imádkozzak "szívből" mások céljaiért.
Amúgy először még azt mondtad használt, hogy elmondtad. Azt nem mesélted, hogy mantrázni kellett...
Hányszor kell elmondani? Milyen időközönként? Hány órát/napot várjak míg hat?
Kedves Kerdezo! Mantraznod nem kell ,hanem mond el egy nap egyszer ,es masnap megint! A sziveddel mondani azt jelenti ,hogy Jezus es Isten fele TELJES HITTEL ES BIZALOMMAL mondod! Beszelj mindkettojukhoz ,es amiket leirtam ,mind mondd el!
Pl.
"Draga Istenem! Tudom,hogy bunos ember vagyok es,hogy Jezus ertem is meghalt a kereszten! Jezus,koszonom,hogy vallaltad ertem a kereszthalalt! Kerlek Benneteket,bocsassatok meg buneim, es uzzetek el a gonoszt a szivembol! Legyetek Ti eletem urai, es vezessetek el arra az utra,amit Ti szantatok nekem! A Ti gyermeketek akarok lenni! Koszonom,hogy megmentetek! Jezus neveben,amen! "
Vagy mond el azt amit eloszor irtam,csak Jezusnak cimezve!
Tuti hasznal ,csak tenyleg teljes hittel es bizalommal mond!
Udv. Dalma
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!