Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melegségből kigyógyító terápia létezik?
Én úgy gondolom, hogy jelenleg ez (szerencsére) nem lehetséges, de egyszer valószínűleg az lesz... Sajnos az embereket radikális módszerek és pszichológia egyvelegével lassan teljesen meglehet változtatni.
Mindenesetre ez a lehetőség amiről írsz, tuti csak lehúzás és a pénz kell nekik.
A szüleid meg, ha ilyen dolog miatt elfordulnak tőled akkor jobb is az úgy! Tudom, hogy félsz attól, ha elkezdenéd felvállalni a dolgot esetleg egyedül maradnál, de az élet rád kényszerítette ezt a kockázatot... A tudat legalább mindig megmarad, hogy te kiálltál magadért!
Mindenesetre szurkolok, hogy jól menjenek a dolgaid :)
19/H/F
Hiszen a biblia kimondja hogy a homosexualitás bűn...
Az a mesekönyv amiben a kígyók beszélnek, valalk egy hal hasában él, valaki feltámad ês egy krapek jár a vizen...
Szerintem hülyeség ez a terápia csak benned tenne kárt ilyen nincs ez nem betegség...
Nem ismerem a terápiát, amit írsz. De esélyes, hogy lehúzás.
Egyrészt ne akarj azért megváltozni, mert elvárják.
Másrészt, ennyi ostoba, buta embert, mint a válaszolók többsége! Egy az egyben kijelentik, hogy a homoszexualitás nem betegség. Hogy mennyire lövésük sincs róla és csak az elfogultság beszél belőlük! Szánalom!!!
Gratulálok előző hogy te okosabb vagy mint a Nemzetközi Pszichiátriai Társaság. A Wikipédia ezt írja: "A Nemzetközi Pszichiátriai Társaság a homoszexualitást 1974 óta nem tekinti pszichiátriai betegségnek, s a homoszexualitás a Betegségek Nemzetközi Osztályozásában sem szerepel." Szóval jó lenne ha gondolkodnál mielőtt ostobának nevezed a többieket.
Kérdező, Az ilyen terápiák csak arra vannak hogy lenyúlják a pénzed.
Kedves Kerdezo! Eloszor is amit a pap mondott ,tevedes ,mert terapiaval nem lehet megszabadulni a homoszexualis vagyaktol. Viszont az is igaz,hogy senki sem szuletik melegnek ill. leszbikusnak! Az elo pelda erre en vagyok tobbek kozt ,mert jomagam tobb mint 10 evig leszbikusnak tartottam magam,utana pedig biszexnek. A kozelmultban,miutan megtertem azutan jottem ra ,hogy barki megvaltoztathatja a szexualis iranyultsagat ,egy megtero ima elmondasaval !
Szerintem azert hiszik sokan magukrol ,hogy melegek ,mert :
- trauma erte oket gyerekkorukban
- szexualis abuzus aldozatai lettek
- valamelyik szulovel rossz volt a kapcsolat ,ezert szeretethianyosak lettek
-felnek az ellenkezo nemtol,hogy nekik sosem lesznek eleg jok (en ezert hittem magam leszbikusnak)
- egyszeruen csak nagyon onzok
Vagyis a szexualis orientacioban nem jatszik szerepet a genetika! Megpedig azert nem,mert akkor minden fius nonek es lanyos ferfinek melegnek/leszbikusnak kene lennie! A media is befolyasol minket,mert folyamatosan az omlik rank,hogy a melegseg genetikai alapu ,es jo eletstilus,normalis,tehat valaszthatod.
Nekem a sajat szemelyes tapasztalatom a temaban az (mivel magam is erintett voltam ill. vannak meleg/leszbikus barataim tovabbra is) , hogy a homoszexualis parkapcsolatok hamar felbomlanak, altalaban par honap utan,es ha megis egyutt maradnak hosszu idore,ott is folyamatosan ossze-vissza csaljak egymast . A melegek kozt gyakoribb a depressziora es ongyilkossagra valo hajlam ,de ez nem azert van,merthogy a tarsadalom lenezi oket,vagy a csaladjuk,hanem azert mert nem megfeleloen funkcionalnak a melegek/leszbikusok/biszexek/transznemuek. Azt gondolom,hogy egy no egy ferfi mellett lehet igazan no,es egy ferfi egy no mellett tudja megelni a ferfiassagat! Tehat akkor funkcionalunk jol,ha ellenkezo nemu partnerunk van!
Meg fontos dolog amit tudni kell: Isten nem utalja a meleg/leszbikus/transzexualis embert,hanem a homoszexualis cselekedeteket utasitja el az altalam pontokba szedett okok miatt! Isten tehat azt szeretne,hogy valoban boldogok legyunk ,ezert a hetero kapcsolatot tamogatja!
Jomagam melyen elitelem a melegek irant taplalt utalatot,reven mint mondtam,az lmbt-emberek csak osszezavarodott emberek ,akiken segiteni kell!
De ez egy megtero ima segitsegevel megvalosul!
Ha erdekel az ima szovege,kerlek irj privatot!
Udv. Dalma
Hány éves vagy? Van párkapcsolatod?
Nem akarom megmondani neked, mit csinálj, én nem értek egyet azzal, hogy "tilos" a melegeket gyógyítani - ha valaki szeretne megváltozni, miért ne próbálhatná meg? Legfeljebb nem jár sikerrel, na és? Legalább megpróbálta. Ha viszont valaki NEM AKAR változtatni és melegként érzi jól magát, akkor nincs mit erőltetni. Akkor el kell fogadni. Úgy látom, te ebbe az utóbbi kategóriába tartozol.
Ez az átnevelő terápia pedig elég nagy átverésnek látszik... milliós tétel... ebbe ne menj bele, pénzlehúzás az egész!
Kedves ket legutobbi Valaszolo! A terapia azert nem hatasos ,mert ott mas emberek probalnak meggyogyitani, ami azert nem lehetseges ,mert sem a pszichologus ,sem a mentalhigines szakember nem isten,de a lelkeszek sem azok. A megtero ima az egyetlen megoldas ,ha valaki meg akar szabadulni homoszexualis vagyaitol! Es azert ez az egyetlen ut,mert itt Isten es Jezus gyogyit meg Teged es ok mindenhatok ! Emberrel tehat nem lehetseges a valtozas, de Istennel minden lehetseges, sajat tapasztalat ! :) (bar hozzateszem ,en nem csak a korabbi leszbikus/biszex vagyaim miatt tertem meg ,hanem egyeb okok miatt is .)Tudom,hihetetlen,hogy egy szivbol elmondott megtero ima eleg,de tenyleg eleg lesz! :)
Udv. Dalma
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!