Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Melegségből kigyógyító terápia...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melegségből kigyógyító terápia létezik?

Figyelt kérdés
Nemrég coming out-oltam egy pap ismerősömnek, s ő említette, hogy létezik ilyen terápia Németországban, és érdemes lenne elmennem rá. Tényleg létezik ilyen? Hallott már valaki róla?

2015. jún. 9. 22:23
1 2 3 4 5 6 7 8
 1/79 anonim ***** válasza:
92%

Az szerintem valami ilyesmi lehet:

[link]

2015. jún. 9. 22:27
 2/79 anonim ***** válasza:
96%

főkéne amerikai protestánsok próbálkoznak "reparatív terápiával" tehát azt állítják hogy ők megpróbálnak meleg/biszex embereket heteróvá változtatni.

ez egy nagyon ellentmondásos téma, egyelőre én úgy látom hogy az ilyen terápiák kártékonyak és veszélyesek, nem váltják be a hozzájuk fűzött reményeket.

szeretnél ilyennel megpróbálkozni, tehát szeretnél heteróvá válni? mi a gond azzal ha melegként élsz?

2015. jún. 9. 22:28
 3/79 anonim ***** válasza:
90%
A homofóbok csinálnak ilyeneket,legbelülről gyűlölik a melegeket,kifelé viszont a kedvesség megy ( mi kigyógyítunk belőle,had segítsünk ) stb.....
2015. jún. 9. 22:37
 4/79 anonim ***** válasza:
91%
A melegség nem betegség, nem "gyógyítható". Ha elmész egy ilyen helyre Csak rosszabb lesz, inkább fogadd el magad olyannak amilyen vagy. (Amúgy az ilyen "terápiák" Amerikában illegálisak, mert átverésnek számít.)
2015. jún. 9. 22:40
 5/79 A kérdező kommentje:

Nem én szeretnék "meggyógyulni", hanem ő mondta hogy szerinte mennem kéne, hogy jó életet élhessek, mert ez így nem helyes.

Csak az a baj, hogy állítólag drága, és előre elkérik a pénzek egy jórészét. :/

2015. jún. 9. 22:50
 6/79 anonim ***** válasza:
89%

Na és mégis ki mondta, hogy nem helyes?

Tán a biblia?

2015. jún. 9. 23:09
 7/79 anonim ***** válasza:
89%

Elkerülném messziről az ilyen sötét kókler papot.

Nekem van nagyon mélyen vallásos ismerősöm, és elfogadott olyannak amilyen vagyok. Nem akart semmilyen átnevelő tábort ajánlgatni nekem.

2015. jún. 9. 23:20
 8/79 anonim ***** válasza:
89%
Na aztán egy öreg pap tudni fogja,hogy milyen a jó élet ? jézusom ne légy már naív....
2015. jún. 9. 23:23
 9/79 anonim ***** válasza:
89%
Nem létezik rá gyógymód, mivel ez nem egy betegség.
2015. jún. 10. 00:29
 10/79 ftf1983 ***** válasza:
92%
Kigyógyulni csak betegségből lehet és a melegség nem betegség. Nincs veled semmi baj, fogadd el magad és éld boldogan az életed. Hülyékkel meg ne foglalkozz!
2015. jún. 10. 08:02
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!