Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melegségből kigyógyító terápia létezik?
Dalma! Még mindig nem írtad le milyen volt a változás, nem meséltél semmit magadról...
Én nem vagyok bi, nekem nem vonzó kicsit sem a másik nem. Abszolút nem érzek semmi vonzalmat amúgy azóta se a lányok iránt...
Mikor hat már az ima? Hányszor kell még ismételgetnem? Azt ígérted azonnal hatni fog, amit küldesz.
Erre azóta már küldtél egy második verziót. De az sem hat. Magam is átfogalmaztam, úgy is elmondtam. De semmi.
Meddig kell még várni??

Kedves Kerdezo! Itt vagyok,bocsanat ,hogy eltuntem ! Tehat:en a sajat "leszbikussagomat" nem eltem meg rosszul ,es nem is azert tertem meg kifejezetten. Mas dolgok nyomtak tobbet a latban ,amik sulyosabbak voltak. Amikor azt hittem,hogy leszbikus vagyok,akkor azert hittem ezt,mert volt ket no, akikbe azt hittem,hogy szerelmes vagyok. Kozben valojaban nem voltam,csak azert hittem ezt ,mert szeretethianyom volt es bennuk anyapotlekot kerestem. Megjelentek reszemrol akkor ugyan testi vagyak is ,de ez is igazabol a szeretethianybol fakadt. Igazabol arra vagytam ,hogy valaki dedelgessen es vigyazzon ram,illetve en is szeretni akartam.Aztan tavaly megtetszett nekem egy ferfi tanarom,es meg ezelott volt par rovid leszbikus kapcsolatom.De ez nem szerelem ,amit azonos nemu irant erzunk! Amit ilyenkor erzunk az valojaban csak testi vagy es a masik nemtol valo felelem. Aki azt hiszi magarol hogy a sajat nemet szereti kizarolag ,az mint mondtam ,az alabbi okok miatt van: - rossz kapcsolat valamelyil szulovel ,ami miatt szeretethiany alakul ki.
- meleg ferfiaknal azert alakul ki ez a hajlam,mert az ellenkezo nemu szulo ,folytogatoan szerette a gyermeket,es uralkodni akart a gyermek felett.
-folyamatosan a nem megfelelo ferfi vagy no valasztasa.( ez nalam is bele jatszott,hogy leszbikusnak hittem magam.)
-felelem a masik nemtol,hogy eleg jo nem leszel nekik ( nekem is volt ilyen beidegzodesem magammal kapcsolatban,ezert is hittem magam leszbikusnak.)
-abuzus is okozhatja (szexualis abuzus)
- mas nemunek vartak,mint aminek szulettel ,es utana pedig ugy kezeltek mintha ellenkezo nemu lennel (vagyis fiukent lanynak,lanykent fiunak)
- eros onzes is lehet az oka!
Genetika tehat nem jatszik szerepet ebben,es a magam tapasztalata az ,hogy a homoszexualis kapcsolatok nem boldogok ,ezert hamar felbomlanak,illetve az azonos nemu parok gyakrabban hutlenkednek mint a heterok ,ezzel osszefuggesben tobb koztuk az aids/hiv fertozott is. A melegek hazassagok 95%-a altalaban 1-2 ev alatt felbomlik.legalabbis en evek ota tarto boldog meleghazassagot nem lattam magam korul. Nyilvan a heterok kozt is van valas es hiv/aids de az arany joval alacsonyabb . Az lmbt-barataim is mondjak,hogy a szerelmi eletuk nem boldog ,pont a fentebb emlitett okok miatt (gyorsan bekovetkezo szakitas/valas) Es ez tenyleg azert van,mert az azonos nemuek kozt igazabol nincs szerelem!
Kedves Kerdezo! Az ima akkor hasznal,ahogy fentebb is irta valaki ,aki nem en voltam,hogy Neked is akarnod kell teljes sziveddel es lelkeddel ,hogy megvaltozz,es ,hogy Jezus a szivedbe jojjon! O a szivedet latja ,es ha ott erez elutasitast ,akkor nem fog addig segiteni Neked,mert nem tud addig!
Nekem azert hasznalt az ima,mert teljes szivemmel,lelkemmel akartam, hogy Jezus velem legyen,es hogy vezessen,formaljon engem. Ha igy akarod Te is ,hogy valtozz, tenyleg be fogsz toltekezni Isten Szent Lelkevel,de sajnos ,addig nem tudsz!
Udv.Dalma

Kedves Dalma!
Én 3 éve szeretem azt a fiút, akit szeretek most is... Tehát úgy látszik kivétel vagyok a "rövid szakítás" kategóriából. :D :D
Másrészt az én esetemben fiút vártak és az is jött. Nem erőszakoltak meg gyerekként, nem bántottak, semmi nem volt. Egyszerűen már ovis koromban is a fiúk tetszettek.
Ami a Fiút illeti, szó sincs arról, hogy csak a testi kapcsolat vonzana. Órákig tudnám hallgatni ahogy magáról mesél. Ahogy az érzéseiről beszél. Vonz a lelke (mert nagyon jó lelke van neki) és Ő is sok erőt kap tőlem.
Te azt mondtad, megtetszett neked egy férfi tanárod. Na ha valóban ez történt, akkor Te egy percig sem voltál leszbikus, hanem biszex. :D
Ugyanis a leszbikusok CSAK és KIZÁRÓLAG a saját nemük iránt éreznek vonzalmat. Tehát per definitionem nem lehetsz az ha egy férfi is tetszik. :)
Nekem sosem tetszettek a nők, lányok. Egyszer sem. Már ovisként sem. Aztán a suliban már szerelmes is voltam fiúkba. Évekig... gyakran viszonzatlanul...
Tehát továbbra is kérdem, hogy mikor hat már az ima. Mert még mindig semmi változást nem érzékelek. :/
Vagy akkor hatástalan az egész?? Átverés??

https://www.youtube.com/watch?v=9WEGAIJ7uvQ&feature=youtu.be
Kedves Kérdező!
Jézus tényleg el tudja űzni belőled a homoszexuális vágyakat! Nézd meg ezt a videót!
Furcsa lesz először, de így tényleg el tudod űzni ezt a vágyad,már , ha tényleg akarod! Angol nyelvű a videó, remélem ez nem baj!
üdv. Dalma
De mi a bizonyíték erre az egészre? Nekem néha úgy tűnik, mintha csak egy előre megírt szöveget olvasna fel a fiú.
Mármint, a szemmozgása olyan néha, jobbról balra megy. Azaz az ő szeméből nézve balról jobbra, mintha olvasna...
Mi a bizonyíték arra, hogy a fiú tényleg meleg volt?
Mi a bizonyíték arra, hogy nálam működni fog??
Már többször elmondtam azt az imát, de még mindig semmi nem történt... még hány napot kell várni??
Azt ígérted "egy ima és kész"... Félrevezettél. :'(

Kedves Kérdező!
Nem vezettelek félre, mert nálam használt!!!
Azért mert én akartam, hogy Jézus a szívembe költözzön, és hogy vezessen engem, és formáljon engem. Az a baj Veled, kedves Kérdező, hogy Neked a fiú akit szeretsz, sokkal fontosabb, mint Jézus, és ez elég nagy baj! Mert akkor használ csak az ima, ha Jézus az első számodra, és kész vagy arra, hogy az életed átad Neki. Amíg benned van, hogy de én azt a fiút, addig az önzésed kerekedik felül benned. Tudom, hogy durván hangzik ,amit írok, de így van!
A videó pedig nem kamu, azért olvassa a srác ,amit ír, mert összeszedte a gondolatait,hogy miket mondjon a videóban! Te is ha kiselőadást tartasz, vagy bármilyen prezentációt , normális, ha leírod, mert így összeszedettebb lesz, amit mondani akarsz! vagy nem? Én is leírom, hogy miről fogok beszélni, ha előadok, és ez tök normális!
üdv. Dalma

Ennek a srácnak, és sok más ex-melegnek, ill. leszbikusnak van csatornája youtube-on, és kivétel nélkül mindenki így szabadult meg a homoszexuális vágyaitól, mint ez a srác a videóban! Tehát, szólítsd fel azt a démont, aki benned ilyen homoszexuális vágyakat kelt, hogy Jézus nevében távozzon belőled! Erélyesen szólj, és utána mondd el a Jézushoz címzett megtérő imát!
És tényleg Jézus legyen számodra az első, mert csak úgy használ ez az ima!
üdv. Dalma
üdv. Dalma
Azt értem, csak szerintem egy spontánabb videó meggyőzőbb lett volna, élményszerűbb. Hiszen most nem tárgyi dolgokról beszél, hanem saját élményről.
Én pl. ha élménybeszámolót tartok akkor spontán elmondom, nem írom le előre, mert lehet, hogy épp közben eszembe jut egy másik gondolat, s akkor kitérek arra is...
De a felolvasástól függetlenül nem tartom kellően hitelesnek a videót.
Azt nem tetted hozzá, hogy azért ajánlod, mert "nálad működött". Univerzális imaként mutattad be... így tényleg félrevezettél.
Én szeretem Istent teljes szívemből és éppen ezért nem hazudom neki azt, hogy nem érzek semmit aziránt a fiú iránt...
Érzek... sokmindent... De ha jól emlékszem Jézust is kétségek gyötörték a kereszthalála előtti éjszakán és vért verítékezett... imádkozott a Getszemáné-kertben, hogy mégse kelljen meghalnia, nemde?
Szóval az érzelmeimet nem tudom gombnyomásra irányítani én sem. Viszont az akaratomat igen, és többször is elmondtam az imát...
(Megjegyzem azóta is nuku hatás...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!