Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért fáj az emberek nagy részének az, ha 2 fiú szereti egymást?
ezer boccs, nem azt a videót akartam hanem ezt :
https://www.youtube.com/watch?v=Fx8ykRL_6_Y&feature=youtube_..
Homo Phil válasza nagyon ütős. :)
nekem csak az fáj, ha valakinek a szexuális életét kell bámulnom, akár két fiú, akár két lány, akár fiú és lány. Rohadtul nem érdekel :D
Ugyanolyan gusztustalan, mikor tömeg van a buszon és 2 centire tőled egymás arcát eszik szinte. Sőt én még nem is láttam melegeket ilyen undorítóan viselkedni hétköznapokon.
Amúgy meg, aki nem akarja, hogy a nemi életével foglalkozzon mindenki, az tartsa a hálószobában!
Kérdező,
társadalmi hatás, csordaszellem okán fáj a többségnek. És hogy legyen, akiken levezethetik a feszkót, akár ok nélkül is (értsd: ujjal mutogatás ok nélkül).
Nekem nem fáj, és nem is zavar, de az én szürkeállományomnak ez nem tűnik normálisnak.
Hogy kit mi elégít ki az az ő baja.
Mindenki a maga keresztjével nem?
De, attól eltekintve, elfogadom, mert el kell mert ők is emberek.
Bár, nem esik jól amikor a gyermekeim iylensmiket kell lássanak, és nem nagyon tudom kimagyarázni nekik a látványt, miszerint két fiú smárol az utcán, vagy kézen fogva sétál.
Szerressétek egymást gyerekek! A szív a legszebb kincs, ennél szebb szó, hogy szeretet a nagyvilágon nincs!
Csak otthon, ne az úton.:)
az embereknek teljesen mindegy, mindenbe belekötnek
ezzel ők önmagukat igazolják mert nincs önbizalmuk
akinek van, azt nem zavarja hogy vannak mások is rajta kívül
és ittnem csak a homokra gondolok, lehet kövér, szemüveges, mozgásserult, ertelmi fogyatékos vagy csak siman szeret mezítláb mászkálni
a legtobb ember késztetést érez, hogy mindig más dolgába üsse az orrát, kérés nélkül ossza az eszt, megnevelje más gyerekét
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!