Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért fáj az emberek nagy részének az, ha 2 fiú szereti egymást?
Itt páran már nagyon jól megfogalmazták a lényeget nem írom le újra.
Én teljesen elfogadom a homoszexualitást. Legjobb barátom meleg, és itt annyit tennék hozzá, hogy ő igen lelkes meleg aktivista, és bár ezerszer kifejtettem neki véleményemet arról, hogy a meleg felvonulás csak árt az ügyüknek, azt az ő védelmükben kihangsúlyoznám, hogy az utóbbi évek felvonulásai teljesen szimplán felöltözött fiúkból és lányokból álltak, akik simán végigvonultak egy meghatározott útvonalon. Semmi tangában riszálás, meg ilyesmi. De mivel erről a média jó mélyen hallgat, mindenkiben az a kép él - mert valahonnan ezt hallotta - hogy a melegfelvonulás tangában riszáló vonagló b.uzikból áll.
De mondom, én amúgy a felvonulás ellen vagyok, csak az szerintem nem igaz, hogy az utcán smárolnák, meg dugják egymást, ez nagyon gonosz és alaptalan vád.
És azt sem értem, hogy a heteró pasik miért félnek úgy attól, hogy meg akarják dugni őket? Nem állatok, akiknek kontrollálhatatlan ösztönös vágyaik vannak, és minden hímneműre rávetik magukat, csak azért mert annak farka van. A legtöbb meleg ismerősöm magas ívben sz.rik a heterókra, pont azért, mert heterók, és semmi közük nem lesz egymáshoz. :P
Szóval nekem semmi bajom vele, és mindig kiállok a melegek mellett, ha arról van szó.
20L
Az emberek hülyék.Foglalkozz azon kevesekkel akiknek semmi bajuk ezzel!
Nekem sincs.Mindenki megérdemli a boldogságot!
23:16-os _ amikor rájöttem, hogy meleg vagyok, elkezdtem kutatni, meg utánaolvasni, hogy ez miért van, mi okozhatja a dolgot és én is olvastam erről, illetve, hogy a tudósok a genetikában is keresnek ezzel kapcsolatos összefüggéseket.. de az az igazság, hogy ez nem sok mindenen változtat, továbbra is meleg vagyok..
már túl vagyok az elfogadáson és boldogan élek a barátommal lassan 2 éve.. azt továbbra sem merjük bevállalni, hogy társaságban együtt mutatkozzunk, de sokszor felteszem én is a kérdést, hogy miért rossz másoknak az, ami nekik egyáltalán nem árt.. :( bocsi, de erre még senki nem adott kielégítő választ.
22F (meleg)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!