Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Miért fáj az emberek nagy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért fáj az emberek nagy részének az, ha 2 fiú szereti egymást?

Figyelt kérdés

2012. márc. 4. 14:32
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/72 anonim ***** válasza:
100%
49-es te is csak fajfenntartás miatt szexelsz?
2012. júl. 24. 00:09
 52/72 Hunter92 ***** válasza:
22%
Direkt odaírtam, hogy az őskorban ennek nagyobb szerepe volt. Ma már 7 milliárdan vagyunk, nyilván a kutyát sem érdekli. (Bár ettől még az ösztön ugyanúgy megvan mindenkiben, de ez már nem tartozik ide.)
2012. júl. 24. 07:53
 53/72 anonim ***** válasza:
83%

Hunter jó hogy nem már te fogod megmondani, hogy kit szerethet a másik ember. Ez az utcán öklendezős rész meg kritikán aluli...Ami meg a gyereket illeti, nem tudom mi baja lesz attól, ha meglát egy meleg párt. Ha megkérdezi, miért fogják egymás kezét a bácsik, megmondod azért, mert szeretik egymást. Nem fog ám semmilyen törést okozni a gyerekben, ha nem homofóbnak neveled...

Ha meg ennyire nem tetszik, hogy néha napján meglátsz egy meleg párt -akik a hozzád hasonlók ellenére is mernek kézen fogva sétálni az utcán-, akkor el lehet menni Szudánba, ott nem látni ilyet. Neked biztos tetszene...

2012. júl. 24. 10:01
 54/72 MarkoG ***** válasza:
28%
nekem nem fáj, csak nehezen fogadom el őket, mivel ez nem természetes dolog... amíg nem nyalják falják egymást, nem járnak kéz a kézben. látom h melegek addig semmi bajom nincs velük..
2012. okt. 11. 16:27
 55/72 anonim ***** válasza:
28%

Már többen is írták, hogy őket nem zavarja a dolog, amíg otthon csinálják a dolgukat. Sajnos le is pontozták őket. Én ugyancsak ezen az állásponton vagyok.

Feltehetjük a kérdést, hogy vajon miért csak a heteró társadalomnak kell alkalmazkodni a melegekhez és miért nem kölcsönös a dolog? Mi heterók elfogadjuk a másságotokat, cserébe nektek is illene tennetek valamit, pl. hogy ne publikusan smároljatok, ne próbálkozzatok heteróknál (velem volt már ilyen) , hanem maradjon csak köztetek. Ja és a felvonulás pedig szerintem is csak ront a helyzeten...

Ha már itt járunk, megjegyezném, hogy a TV, a média szándékosan olyan dolgokat közvetít, amitől csak egyre több meleg lesz.

2012. okt. 11. 16:57
 56/72 anonim ***** válasza:
28%
Engem nem zavar! Igaz lehet azért mert van kis bi hajlamom. Azzal egyetértek, hogy ne az utcán csinálják...
2012. okt. 11. 17:11
 57/72 anonim ***** válasza:
95%

Kedveseim.

Ugye egyetértünk, hogy nem ti fogjátok megmondani kivel smárolok az utcán?! Ha lány létemre csajjal akarok, akkor azzal fogok, ha pasival akkor meg azzal (mondjuk az utolsóra nincs lehetöség, leköpném magam, ha ezt tenném). Ha a heterók foghatják egymás kezét, akkor a melegek is. Ha nem akarjátok, hogy a kölykeitek öket lássák, akkor költözettek keletebbre. S ha már itt tartunk ha ti rosszul vagytok a meleg párok látványától, akkor mi melegek meg a ti látványotoktól.

2012. okt. 11. 18:20
 58/72 anonim ***** válasza:
14%

#57!

Na már megint ez... most fokozhatnám, hogy "na akkor te meg költözz el nyugatra Hollnandiába!" De most milyen jogon mondanánk meg egymásnak, hogy hol éljünk? Fel kell hogy fogd, hogy társadalomban élünk, emberek között. Emberek között, akiknek a 90 %-át igenis zavarja, megbotránkoztatja az, ha látja ahogy 2 férfi vagy 2 nő egymással... Az sincs helyén, ha a gyerekek ilyet látnak, mert akkor ezt fogják normálisnak tekinteni. Most akkor mondhatnátok hogy ez igenis normális és nem baj, ha ezen nevelkedik. De ez bizony súlyosan nagy gond, hiszen így ő is nagyobb eséllyel lesz homi, mi se neki, se senkinek nem kedvez.

Szóval nektek is alkalmazkodnotok kell, mert ez így nem fog menni, akárhogy is vonulgattok meg ilyenek.

A másik kedvencem meg az amikor a homikat nem tűrőket lebutázzák, hülyézik, unintelligensnek tartják... Szerintem meg ti vagytok a marhák meg a birkák, mivel mindent elhisztek, még azt is hogy a homiság nem betegség....

2012. okt. 11. 21:42
 59/72 anonim ***** válasza:
100%

58-as: Az általános iskola végére egy átlag gyermek átlagosan 8.000 gyilkosságot és 100.000 egyéb erőszakos cselekedetet lát a tévében... Ehhez képest hány meleget láthat az utcán kézen fogva vagy csókolózva? (Néhány százat maximum?) Ennyi erővel nagyobb eséllyel lehetne belőle gyilkos, csaló, drogos vagy tolvaj, mint homoszexuális/leszbikus nemde?

A helyedben inkább ettől félteném őket, mert ez tényleg árt a társadalomnak, míg az hogy milyen lesz a nemi identitása, az huszadrangú dolog. Mellesleg ellentétben a fenti felsorolással ez nem fejben dől el (és erről nekem egy hetero ne is bizonygassa, hogy nem így van, mert a legkevésbé sem kompetens a témában).

2012. okt. 11. 22:15
 60/72 anonim ***** válasza:
14%

De bizony MINDEN fejben dől el.

Természetesen igaz, hogy sok gyilkosság, drogozás meg hadonló téma megy a tv-ben, homiság meg még egyelőre nem (hála az égnek) ,és lehet, hogy hatást is gyakorol rájuk, de az legfeljebb elrettentő lehet. Viszont ha élőben meglát 2 pasit smárolni, akkor az tutira meg fog benne maradni. Mert amúgy hány tömeggyilkosról tudsz és hány homiról? És hogyne lenne már baj ha homi lesz? Atyaég!

Nézd én veletek ellentétben nem akarok ráderöltetni semmit, de szerintem meg kéne nézned ezt a videót. Érdekes dolgok vannak benne.

https://www.youtube.com/watch?v=7SnyEUPG9pI&feature=youtube_..

2012. okt. 11. 23:06
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!