Szerintetek is van a magyar emberek nagy reszenek olyan komplexusa, mely szerint Magyarorszagon a legrosszabb, legnehezebb es mindenhol mashol csak jobb lehet?
a magyar embernek a génjeiben van a kudarc
mohács, 1848-48, első vh, második vh, 56, stb....
kudarcország
Én például nem ilyen vagyok,mert én nem tudnék boldogulni Lengyelországban,Szlovákiában,Jugoszláviában,Montenegróban,Oroszországban,Franciaországban,Bulgáriában..(és ezeknél az országoknál jobb Magyarország,mármint olyan téren,hogy magyar földön tudnék boldogulni!)
De amúgy igen..a magyar emberek többségében benne van a kudarc..
"Sehol nem könnyű, de itt különösen nem.."
De Oroszorszagban, Szerbiaban, Esztorszagban miert lenne jobb pl.? Nem arrol van szo, hogy nem latjuk, hogy mashol milyen nehez, lehet, hogy nehezebb is?
A válasz megírásának időpontja: ma 16:44:
„a magyar embernek a génjeiben van a kudarc”
Na, már ilyen gént is sikerült beazonosítani?
Én nem gondolom így, szerintem nem helyfüggő hogy hol lehet könnyen boldogulni és hol nem... aki itt nem tud boldogulni az máshol se fog, mert mindig lesz valami ami miatt nyavalyoghat... Én nem tudom a gének miatt, vagy a neveltetés miatt, de sajnos én is ezt látom hogy a legtöbb magyar pesszimista, negatív ember és nem jó nekik semmi. Örülök hogy én nem ilyen vagyok, persze én is ki akarok menni külföldre néhány éven belül, de ennek teljesen más okai vannak, mint hogy itthon nem tudnék boldogulni...
19L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!