Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért fáj az emberek nagy részének az, ha 2 fiú szereti egymást?
Nekem nem fáj. Sőt ellenkezőleg! Nekem jobbá teszi a napomat ha ilyet látok, ha izlésesen együtt járnak.
Pl. az egyik bevásárlóközpontba jött szembe velem 2 iszonyatosan jó pasi egymás kezét fogták. Olyan perverz kaján vigyor mászott fel az arcomra, hogy egész nap ők jártak a fejemben. 21/L
Az emberek többsége irigy, rosszul informált, sztereotípiákat keres, ha nem tudja értelmezni a dolgokat.
2 csajra is verik otthon, utcán meg idióta bzlányok. Fiúkmál meg már egyből megy a mocskolódás, főleg a férfiaktól, akik nemük szégyenének érzik a homoszexuálisokat. De mondok jobbat, ha el is fogadják, rögtön attól félnek, hogy rájuk gerjednek. Önző, egoista szemlélet ez is. Nekem semmi bajom sincs az ilyen természetes dolgokkal, szerintem csak intelligencia kérdése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!