Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Akik nézik a Heartstoppert...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akik nézik a Heartstoppert netlfixen! Titeket nem zavar, hogy hazudnak?

Figyelt kérdés
A csúnya fiú (Charlie) összejön az izmos, focista szépfiúval (Nick)? Aranyos mese meg minden, de csak mese. Mind tudjuk, hogy a melegek világában az életben a jóképű, izmos srácok csak a hasonló kaliberű szépfiúkkal jönnek össsze. A többi mind hazugság, áltatás.

#meleg #Netflix #Heartstopper #fülig belég zúgtam
okt. 27. 00:50
1 2 3 4 5 6
 51/55 everlight ***** válasza:
78%
47.Pedig közép iskolában én is szexeltem több meleg-bi fiúval ,némelyik jóval szebb is volt nálam. A szerelem rögtön része valóban nem igaz,de ha csak a szexet nézzük,
nov. 4. 13:05
 52/55 anonim ***** válasza:
75%

Arra ott a Szexoktatás

Bár az angol sorozatokba mindengyikbe szexelnek orrba szájba 🤣

nov. 4. 13:18
 53/55 A kérdező kommentje:

49, de értem a fikció szó jelentését, neked nem megy a szövegértés. Nyilván, ez egy kitalált történet, mint bármelyik másik. Ha két csúnya fiú vagy két szépfiú jönne össze, az is fikció lenne, de az a valóságnak megfelelő. Itt azzal etetik a csúnya fiatal melegeket, hogy találhatnak jóképű és/vagy izmos párt. Pedig ez sajnos nem igaz. Nyilván a mai liberális világban "mindenki szép", mindenkit el kell fogadni, de ez hazugság. Vannak csúnya és ocsmány emberek, akik persze lehetnek ügyesek vagy tehetségesek X vagy Y dologban, de ettől még visszataszítóak. A meleg világ sajnos ilyen hazug. A kérdésem csak arra irányult, hogy én nem értek egyet azzal, hogy elhitetjük a csúnya melegekkel, hogy jóképű, izmos pasit találhatnak maguknak, mert nem. Mindenki fogadja el, hogy mi az ő szintje, az ő kalibere. Ha csúnya, akkor fogadja el magát és a saját súlycsoportján belül keresgéljen, ne fárassza a jóképű férfiakat, hogy kikezd velük Grindren vagy bárhol.

Mondom ezt csúnyaként, aki elfogadta magát.

dec. 9. 01:31
 54/55 anonim ***** válasza:
100%

1. Mint emlitettem ez a kerdes frusztraciobol ered, es most el is mondtad, hogy miert. Ha elfogadtad volna magad, akkor nem tartanad magad csunyanak.

2. Szerintem a ket srac nem csunya. Nem az eseteim, de semmikeppen sem csunyak (es szerintem nem csak en gondolom igy, mert eleg sok helyre hivjak oket modellkedni)

3. A magyar meleg tarsadalmat, ne hasonlitsd ossze egy pl. nyugat-europaival, ahol kicsit maskepp mukodnek a dolgok. A magyar melegek tobbsege titkolozik, elfojtott vagyakkal el, igy az elsodleges szempont, hogy ezeket a vagyakat kielhessek, minel intenzivebben. Egy olyan tarsadalomban, ahol a melegek jobban el vannak fogadva, az emberek mar fiatalkoruktol kezdve, nyiltan teret engedhetnek a vagyaiknak es 30 evesen mar nem ott tartanak, hogy baratno/feleseg mellett titokban keresnek szexkapcsolatat, hanem rendes parkapcsolatban elnek, kozos jovot terveznek parjukkal, lakast vesznek, hazasodnak...stb. Tapasztalatbol mondom, mert kulfoldon elek.

dec. 9. 09:22
 55/55 anonim ***** válasza:
100%
Hat a szepfiu se szepfiu inkább olyan atlagos
dec. 9. 15:45
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!