Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik nézik a Heartstoppert netlfixen! Titeket nem zavar,
hogy hazudnak?
Izlésről veszekedtek, ez a világ legfeleslegesebb dolga.
okt. 29. 07:08
32/55 A kérdező kommentje:
Semmilyen frusztráció nincs bennem, nem tudom, hol éreztél a kommenjeim/kérdésem során "őrjöngést". Egy kérdést tettem fel. Nekem pusztán az aggályos, hogy elhitetik a meleg (vagy tágabban nézve az LMBTQI+) fiatalokkal, kamaszokkal, azzal tömik a fejüket, hogy egy jóképű, sportos srác is összejön egye átlagos, de inkább csúnyácska, full önbizalomhiányos fiúval. Persze, biztosan van ilyen is, de 99%-ban nem ez történik. Az esetek döntő többségében az átlagos testalkatú, átlagos/helyes arcú srácokkal sem állnak már szóba a "szépfiúk" vagy az izmos, jóképű srácok.
32.
Igen, összejöhet.
"Az esetek döntő többségében"
Vagyis a abban a körben akit te ismersz.
Az hogy neked mi tetszik és mi nem az egyébként is a te dolgod.
A kommentedből nagyon érződik a sértettség.
nov. 1. 15:38
nov. 1. 16:04
35/55 A kérdező kommentje:
33, akkor rosszul érzed, nem vagyok sértett. Csak nem érzem szerencsésnek (vagy korrektnek) azzal hitegetni a fiatalokat, hogy olyan sráccalis összejöhetnek, akik "way out of their league", mert nem. Az esetek nagy részében a 9-10/10-es szépfiúk csak a saját kaliberükön belül válogatnak (most ezt Kit Connortól függetlenül, azért 10/10-nek nem tartom). Egy sportos szépfiúnál nincs esélye egy átlagos srácnak, mert a szépfiú szóba sem fog vele állni, hogy esetleg milyen emberi értékei vannak stb. Ebben semmi sértettség nincs. Sajnálom, hogy a valóság ennyire fáj. Ez van.
Általánosítasz, ez is egy jel hogy sértett vagy.
"Sajnálom, hogy a valóság ennyire fáj. Ez van."
Ez a te valóságod, mert ezt akarod elhinni, mert így könnyebb neked.
"Egy sportos szépfiúnál nincs esélye egy átlagos srácnak"
Többen írták már ide is és máshová is hogy de van esélye. Ezt nyilván nem hiszed el hisz a buborékodon kívül lenne ahol nem csak a külső számit.
Nem kérdezni jöttél ide csak saját magadat igazolni. Ami nem egyezik a te elképzeléseddel azt lesöpröd, hisz csak az van amit te ismersz, igaz?
nov. 1. 16:20
Szerintem mind a kerdezonek, mind a #36-nak igaza van. Ugy, mint a sorozatban, hogy szemelyesen ismerkedtek meg stb., benne van a pakliban, hogy osszejonnek. Ennek ellenere a valosag az, hogy annak okan, hogy ebben a szferaban ritka a szemelyes ismerkedes, es nagy reszben neten probalkozunk, maris ertheto a kerdezo allaspontja, hiszen ott bizony sokadik szempont a masik szemelyisege. Konkluzio: ha tobbet ismerkednenk szemelyesen tobb ilyen “sikerstory” lenne, mig az appokon ez nagyban visszaesik.
nov. 1. 16:40
38/55 A kérdező kommentje:
Még mindig nem értem, hogy miért lennék sértett vagy miért élnék buborákban... 36, szerintem inkább te élsz buborékban. Nyugodtan köss bele minden mondatomba külön-külön kiemelve, de akár tetszik, akár nem, én az igazat írtam le. Nagy átlagban a melegek közössége nagyon is a külsőségeken alapul, sokkal jobban, mint a heteroknál, bár ott is gyakori. Rengeteg átlagos srácot látni fullos csajjal, vagy fullos srácot átlagos lánnyal, de ha a meleg párokat nézed meg, nagyrészt szépfiú-szépfiúval, az átlagos, helyes srácoknak pedig az öreg/csúnya/igénytelen/kövér melegek jutnak, mert már a nem 10/10-es, inkább "csak" felső-közép kategóriánál sincs esélye, mondjuk, a saját kaliberénél sincs.
39/55 A kérdező kommentje:
Ha már szóba került az insta, elég megnézni, hogy a nem celeb meleg szépfiúk, helyes srácok kiket követnek...
38
Ha buborekban élnék akkor csak 1 fajta igazság létezne nekem, de ez te vagy. Ha buborekban élnék ilyeneket kommentelnék hogy "akár tetszik, akár nem, én az igazat írtam le"
"Rengeteg átlagos srácot látni fullos csajjal, vagy fullos srácot átlagos lánnyal"
Ha itt rekeresel rengeteg olyan kérdés van ami pont erről szól. Hogy nincs olyan hogy szép-átlagossal stb. Mert pont ugyan olyanok mint te. Ők is csak azt látják amit te csak a másik oldaláról.
Összességében lehet mondani hogy a vonzó embereket követik instan többen, ezen nincs mit meglepődni az az oldal a külsőről szól.
Persze hogy kiemelem hisz így lehet reagálni rá.
Ha nem lennél sértett nem reagálnál így.
nov. 1. 17:13
Kapcsolódó kérdések: