Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik nézik a Heartstoppert netlfixen! Titeket nem zavar, hogy hazudnak?
Atya ég, ilyenkor olyan szekunder szégyenem van miattatok...
Charlie egyáltalán nem ronda. Nyilván nem szépségideál a klasszikus értelemben, de nagyon-nagyon messze a van csúnyától.
Én személyesen is ismerek több olyan meleg párt, ahol tipikusan hasonló a felállás. Egy jóképű, kigyúrt, és egy sima, hétköznapi, átlagos csávó. Mindegyik stabil, sok éve tartó, boldog párkapcsolat. Nem a felszínesség kéne az alap legyen. Meg esetleg nem mindenki mást kéne okolni a saját esetleges sikertelenségeitekért.
#13, egyrészt szó sincs anális szexről abban a jelenetben. Még meg is jegyzik, hogy csak a kezeiket használták. Amúgy meg pontosan tud úgy kinézni egy szexjelenet a valóságban, mint abban a jelentben.
Nem tudom, nekem elég nagy a mim is, toleranciám ezen a téren, de Charlie (nekem) már olyan csúnya, hogy konkrétan nem tudtam miatta végignézni a második évadot. Belekezdtem, de nem tudtam egyszerűen számomra már annyira csúnya, hogy ha ő nem az, akkor mégis ki? Nick szerintem nagyon helyes.
De ettől függetlenül megtörténhet a való életben is ilyen, nézzük pl az utolsó válaszolót, szerinte meg nem csúnya.
Aki angol sorozatokon nő fel vagy sokat néz az már hozzászokott a hasonló kinézetű pasikhoz.
Aki inkább amcsikat néz, annak nyilván csúnya vagy furcsa lesz. Ott nagyobb a génállomány, amiből meríthetnek. Bár most belerakták abba az Agatha rákba is, de ott is hallom, hogy a cukordinnyéknek nem jön be a kinézete.
Olyan, mint Matt Smith. Valakinek bejön, valakinek nem.
Megnéztem kikről van szó.
Teljesen átlagos emberek. Hozzá vagytok szokva az instasztárokhoz akik minden szempontból a tökéletességet mutatják.
Nyilván most már 27 éves, amikor megismertem, akkor volt 19. (kerekítések miatt, mielőtt valaki beleköt, hogy nem 9, hanem 8)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!