Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Akik nézik a Heartstoppert...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akik nézik a Heartstoppert netlfixen! Titeket nem zavar, hogy hazudnak?

Figyelt kérdés
A csúnya fiú (Charlie) összejön az izmos, focista szépfiúval (Nick)? Aranyos mese meg minden, de csak mese. Mind tudjuk, hogy a melegek világában az életben a jóképű, izmos srácok csak a hasonló kaliberű szépfiúkkal jönnek össsze. A többi mind hazugság, áltatás.

#meleg #Netflix #Heartstopper #fülig belég zúgtam
okt. 27. 00:50
1 2 3 4 5 6
 21/55 anonim ***** válasza:
58%

Atya ég, ilyenkor olyan szekunder szégyenem van miattatok...

Charlie egyáltalán nem ronda. Nyilván nem szépségideál a klasszikus értelemben, de nagyon-nagyon messze a van csúnyától.

Én személyesen is ismerek több olyan meleg párt, ahol tipikusan hasonló a felállás. Egy jóképű, kigyúrt, és egy sima, hétköznapi, átlagos csávó. Mindegyik stabil, sok éve tartó, boldog párkapcsolat. Nem a felszínesség kéne az alap legyen. Meg esetleg nem mindenki mást kéne okolni a saját esetleges sikertelenségeitekért.

#13, egyrészt szó sincs anális szexről abban a jelenetben. Még meg is jegyzik, hogy csak a kezeiket használták. Amúgy meg pontosan tud úgy kinézni egy szexjelenet a valóságban, mint abban a jelentben.

okt. 27. 21:19
 22/55 anonim ***** válasza:
60%

Nem tudom, nekem elég nagy a mim is, toleranciám ezen a téren, de Charlie (nekem) már olyan csúnya, hogy konkrétan nem tudtam miatta végignézni a második évadot. Belekezdtem, de nem tudtam egyszerűen számomra már annyira csúnya, hogy ha ő nem az, akkor mégis ki? Nick szerintem nagyon helyes.

De ettől függetlenül megtörténhet a való életben is ilyen, nézzük pl az utolsó válaszolót, szerinte meg nem csúnya.

okt. 27. 21:35
 23/55 anonim ***** válasza:
100%

Aki angol sorozatokon nő fel vagy sokat néz az már hozzászokott a hasonló kinézetű pasikhoz.

Aki inkább amcsikat néz, annak nyilván csúnya vagy furcsa lesz. Ott nagyobb a génállomány, amiből meríthetnek. Bár most belerakták abba az Agatha rákba is, de ott is hallom, hogy a cukordinnyéknek nem jön be a kinézete.

Olyan, mint Matt Smith. Valakinek bejön, valakinek nem.

okt. 27. 21:41
 24/55 anonim ***** válasza:
89%

Megnéztem kikről van szó.

Teljesen átlagos emberek. Hozzá vagytok szokva az instasztárokhoz akik minden szempontból a tökéletességet mutatják.

okt. 27. 21:53
 25/55 anonim ***** válasza:
68%

Nyilván most már 27 éves, amikor megismertem, akkor volt 19. (kerekítések miatt, mielőtt valaki beleköt, hogy nem 9, hanem 8)

okt. 27. 22:07
 26/55 anonim ***** válasza:
74%
Nekem a #21 kommentje megadta mára is a pozitiv löketet, jó olvasni, hogy vannak a valóságban is jó storyk ✌🏻
okt. 28. 06:11
 27/55 anonim ***** válasza:
83%
èn enyhe frusztrációt érzek ebben a kérdésben. Azért, mert a Te életed/párkapcsolataid nem úgy alakultak, ahogy szeretted volna, az nem a sorozat hibája. Képzeld vannak a melegeknél is öszinte, érzelmeken alapuló kapcsolatok, ahol nem a hasizom, meg a fasz mérete számít. Az enyém is ilyen pl. A sorozat aranyos, mézes-mázos, de nem örjöngök miatta, hogy hazugság, söt, inkább örülök annak, ahol bemutatják azt is, hogy a melegek érzö, emberi lények kételyekkel, problémákkal, meg úgy általában véve lélekkel. Nem muszáj nézned ha zavar, ott a Jeffrey Dahmer sorozar, vagy az Elite, talán azon nem kapod majd fel a vizet
okt. 28. 12:27
 28/55 anonim ***** válasza:
80%

27.

Én is ezt érzem.

okt. 28. 13:30
 29/55 anonim ***** válasza:
74%
Nem vagyok ronda, de adoniszok helyett egyszerűbb kinézetű vagyok és mégis megkaptam az ideálomat. Neki pedig mégis én vagyok. Kicsit izmos, kicsit macis, dús szőrrel, mindenféle ruha jól áll neki, rakás szerepjátékot lehetne vele csinálni, és szinte minden pasi imádja. Egyszer egy ismerőse be is szólt neki, hogy miért pont én kellek neki és bárkit megkaphatna. De én nem bárki vagyok számára. :3
okt. 28. 14:26
 30/55 everlight ***** válasza:
21%
Nick: KIt Connor nem annyira szép, Charlie: Joe LOcke szálkás izmos testű, jobb teste van csak az arca rondább.
okt. 29. 00:56
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!